Blockchain News 24 Januari 2018

Investasi Grayscale pikeun ngjalankeun lima dana cryptocurrency anyar dina 2018

Grayscale Investasi, nu dijieun gampang pikeun investor mainstream bet on Bitcoin, ngarencanakeun pikeun nawarkeun opat dana crypto-mata uang single anyar jeung sejen dumasar kana hiji karinjang tina currencies digital ku mimiti April.

"Nepi ka tungtun taun kuartal kahiji taun, kami gé boga total dalapan produk investasi,"Ceuk Ngatur Diréktur Grayscale Michael Sonnenshein dina wawancara Salasa di Vancouver.

Grayscale urang aslina Bitcoin Investment Amanah, nu trades leuwih deui-counter di AS, geus surged leuwih ti 1,300 persen dina taun ka tukang sakumaha investor institusional dihalang tina meuli koin digital langsung Tapi neangan paparan ka gains of cryptocurrencies.
Sonnenshein ceuk dana bakal terstruktur kawas Bitcoin Investment Amanah, méré investor kamampuh mangtaun paparan currencies digital ngaliwatan nu meuli kaamanan a.

Sonnenshein ceuk "wahana Éta baris tahan currencies digital luhureun cair, eta bakal cap-weighted pasar, tur saimbang dina dasar quarterly ".

sungut nu basis York Anyar ieu "ngajaga Ceuli urang buka naon investor hoyong paparan,"Ceuk Sonnenshein. "Mun aya currencies tangtu nu investor nu nanyakeun urang mun struktur produk sabudeureun, lajeng urang hoyong janten aya kana nyugemakeun paménta éta. "


Weiss agénsi rating isu sasmita on cryptocurrencies – Bitcoin meunang C +

Weiss Ratings, anjog agénsi rating bebas bangsa ngeunaan lembaga keuangan, dinten Kaluaran mimitina-kantos sasmita bangsa urang dina cryptocurrencies ku agénsi rating finansial.

Naon ngajadikeun Éntri Weiss 'kana ratings cryptocurrency signifikan nyaéta sajarah na kamerdikaan sarta akurasi di séktor investasi séjén, sakumaha dicatet ku US. Kantor Akuntabilitas pamaréntah (GAO), Barron urang, The Wall Street Journal, sarta The New York Times, diantarana.

The Ratings Weiss Cryptocurrency evaluate résiko harga, poténsi ganjaran, téhnologi blockchain, kukut, kaamanan, jeung faktor séjén. "Alatan parobahan gancang dina data nu,"Ngécéskeun Weiss, "Upgrades na downgrades anu langkung sering ti di séktor séjén kami nutupan".

Bitcoin (dipeunteun C +) meunang skor alus teuing pikeun kaamanan tur nyoko nyebar. Tapi ieu encountering bottlenecks jaringan utama, ngabalukarkeun Nepi sarta waragad transaksi luhur. Sanajan usaha lumangsung sengit nu achieving sababaraha kasuksésan awal, Bitcoin boga mékanisme saharita pikeun promptly ngaronjatkeun kode software na.

Weiss Ratings, nu dimimitian dina 1971, ongkos 55,000 lembaga sarta Investasi. Teu kawas Standar & urang miskin, Moody urang, Fitch jeung A.M. pangalusna, Weiss pernah narima santunan nanaon nu ti badan eta ongkos.


Belang ieu tungtung rojongan Bitcoin

processor pembayaran belang euweuh ngarojong Bitcoin salaku padika pembayaran dimimitian April 2018.

Belang mimiti narima Bitcoin di 2014 tapi ayeuna CITES waragad urus Bitcoin sarta rélatif slow kali konfirmasi salaku penalaran pikeun tungtung hubungan na sareng Bitcoin.


pamaréntah Koréa Kidul inspects séntral cryptocurrency’ kaamanan

séntral Bitcoin Koréa Kidul anu inspected jeung standar kaamanan taya papanggih, nurutkeun kana pamaréntah Koréa Kidul. Unggal 8 séntral inspected anu dianggap “teu cukup” jeung saran Tembok diwangun pikeun ngaronjatkeun kaamanan maranéhna.

hukum anyar bakal ngaronjatkeun fines jeung tungtunan waktu nangtukeun pikeun séntral ieu pikeun ngamutahirkeun guna minuhan sarat atanapi nyanghareupan kamungkinan panutupanana.

Ieu nembongkeun pamaréntah Koréa Kidul geus ngalakukeun séntral cryptocurrency serius sarta peunteun kaamanan.


Digital Mata Artos auditor publik Friedman LLP ngaluarkeun sagala nyebutkeun ngeunaan Bitfinex ti ramatloka

Friedman LLP, layanan auditor publik mata uang digital, dihapus wae nyebut saméméhna tina Bitfinex salaku klien, sarta dipiceun sagala nyebut eta tina fasilitas news feed maranéhna.

Ieu asalna salaku sangkaan tumuwuh tina hubungan antara Bitfinex na tether salaku USDT (tokens tether) ayeuna keur minted ku juta ieu minggu kaliwat.


Kota di Vermont ngagunakeun blockchain pikeun rékaman pendaptaran darat

Kota Selatan Burlington, Vermont, ieu trialing sistem pendaptaran darat nu migunakeun blockchain salaku bagian tina sistem pikeun ngarekam kapamilikan.

The Kota Clerk urang Kantor ngumumkeun Senén yen eta ieu Maskumambang ku blockchain ngamimitian Propy pikeun nyimpen data rekaman manajemén darat, nurutkeun siaran pers. Tujuan pilot urang téh pikeun nyieun hiji ledger leuwih efisien jeung aman keur transaksi real estate jeung hiji gawang tambahan tina evaluating kumaha ogé maké platform basis blockchain bakal ngurangan waragad nyimpen data manajemén darat lamun dibandingkeun sistem tradisional.

Kota Clerk kidul Burlington urang, Donna Kinville, ceuk kota “sok resep nyokot kauntungan tina téhnologi nu ngaronjatkeun pangiriman miboga jasa pikeun warga. Kami siap diajar ti pilot Propy ieu.”

Blockchain News 24 Januari 2018


Nordea bank bans karyawan ti dagang Bitcoin

Nordea, bank Éropa Kalér dumasar kaluar tina Finlandia, geus ngawartoskeun sagala na 31,500 karyawan aranjeunna moal bisa dagang Bitcoin.

Nordea bakal maksakeun larangan na ti Feb. 28, sanggeus dewan na sapuk nyandak ngadeg hiji alatan éta "alam unregulated" pasar, spokeswoman Afroditi Kellberg ceuk ku telepon dina Senén.

"Ieu prakték nyebar di sakuliah industri perbankan pikeun ngawatesan rekening pribadi kaayaan tina staf pikeun nyegah aranjeunna nyokot posisi di Investasi spekulatif, atanapi nu bisa ngalaan aranjeunna ka résiko leungitna financial kituna dampak ngadeg finansial maranéhanana,"Ceuk Kellberg. "Nordea kituna, kawas sakabeh bank, boga hak nangtukeun kaluar kawijakan di wewengkon ieu nu berlaku kana staf na. "

Nordea ceuk kawijakan na "ngawengku dibekelan peralihan pikeun staf jeung Holdings aya na ngamungkinkeun pikeun éntitas nu tangtu." Karyawan anu geus diaku Bitcoin anu "diijinkeun tetep Holdings aya".

Nordea nyaeta kahiji bank Éropa utama pikeun maksakeun larangan saperti.


Blockchain News 24 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer