Blockchain News 24.05.2018

bursa saham Jerman ngarasa launching produk Bitcoin

Jerman Boerse, boga Bursa Saham Frankfurt, ieu tempo maturan produk cryptocurrency, nurutkeun laporan.

Diomongkeun di hiji acara industri di London Rebo, Jeffrey Tessler, sirah sungut ngeunaan klien, produk na pasar core ceuk:

“Kami jero jam gawé kalawan eta.”


AS ngajalankeun hiji Panalungtikan ngeunaan manipulasi harga Bitcoin ilegal

Departemen Kaadilan parantos dibuka hiji panalungtikan kana dagang terlarang, husus naha padagang nu criminally manipulasi harga Bitcoin, nurutkeun opat urang wawuh jeung zat.

jaksa Federal anu gawe bareng jeung Komoditas Futures Komisi Trading, a regulator keuangan anu oversees turunan dihijikeun ka Bitcoin.

Taktik terlarang yén Jurusan Kaadilan anu fokus kana kaasup spoofing jeung dagang nyeuseuh, nu lila-ilegal nu bisa pangaruh harga. dina spoofing, padagang a submits pesenan lajeng cancels aranjeunna sakali harga mindahkeun dina arah nu dimaksud.

trades nyeuseuh ngalibetkeun hiji dagang cheater kalawan diri méré gambaran palsu paménta pasar anu lures séjén pikeun teuleum dina teuing.

Di handap ieu mangrupakeun wangun selingkuh nu régulator geus spent taun nyoba akar kaluar tina futures na equities pasar.


bank Thailand nyampurnakeun urus internasional migunakeun blockchain

Krungsri bank Thailand urang hasil dipigawé hiji urus cross-wates “dina hitungan detik” ku bank di Singapur nganggo blockchain a.

Ngagunakeun téhnologi ieu mangsa nu bakal datang bakal ngidinan bank Singapura, Mitsubishi, jeung pausahaan presumably séjén pikeun “salajengna ningkatkeun efisiensi manajemén liquidity sarta ngurangan ongkos maranéhna” bank ceuk.


Mimiti dana pager hirup crypto dibuka di Australia

Australia urang Unggal Ibu geus dibuka dana pager hirup cryptocurrency-fokus heula nagara urang keur investor ritel.

Tom Surman, ko-pangadeg sarta diréktur parusahaan manajemén investasi basis Australia, ceuk:

“Simkuring reueus janten salah sahiji dana ritel munggaran nu nyieun cryptocurrency jeung téhnologi blockchain sadia salaku investasi motong-ujung keur unggal Australia. "

Numutkeun Surman, bari loba Australia keur pilari pikeun investasi di cryptocurrencies, kurangna teknis apal-kumaha ieu ngahulag kalobaannana ti diving kana cai mata uang digital.


tech Jepang GMO buta gulung kaluar 7nm Bitcoin panambang

IT buta Jepang GMO Internet disetel ka gulung kaluar hiji alat Bitcoin pertambangan dumasar kana chip 7nm engké taun.

teguh ceuk eta launching di panambang B2 anyar dina 6 Juni kalayan produksi masal pikeun geura-giru turutan, jeung Kotamadya Sukabumi dimimitian dina Oktober.

pengumuman ceuk alat kudu nyadiakeun-tingkat tinggi daya hashing kalawan tungtutan listrik handap.


Coinbase acquires crypto bursa Paradex & ngarencanakeun pikeun nawarkeun layanan luar AS

Coinbase, panggedena platform bursa crypto di AS, boga platform Paradex kaala bursa desentralisasi.

Paradex nyaéta layanan peer-to-peer nu nawarkeun pamaké kamampuhan pikeun dagangan cryptos langsung ti dompet maranéhanana tinimbang ngagunakeun jasa terpusat kawas Coinbase, Gemini, jsb. kituna, pamaké boga hak custodial pinuh leuwih tokens maranéhanana sarta ibukota Fiat.

Coinbase ngarencanakeun nyieun sababaraha perbaikan ka téhnologi jeung ngajalankeun jasa Paradex urang ka konsumén di luar Amérika Serikat.


Dominan parusahaan énergi Czech narima pangmayaran Bitcoin

Salah sahiji pausahaan gas alam panglobana di Républik Céko, gas Iraha, geus ngumumkeun rencana pikeun nampa Bitcoin bulan hareup.

Perusahaan énergi anu hijina parusahaan di industri nyandak hambalan saperti.

Ayeuna, Iraha suplai listrik Gas Leuwih ti 420,000 konsumén jeung gas.


Blockchain News 24.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *