Blockchain News 23.05.2018

Bank of America patén-patén blockchain alat kaamanan

Bank of America geus meunang “kaamanan sarta privasi data patén” nurutkeun kana Patén AS jeung dagang Kantor, pikeun jalan ngadalikeun aksés ka aspék tangtu jaringan blockchain permissioned.

bank dipedar:
“A kedah aya nyadiakeun badan ditunjuk / pamaké kamampuhan pikeun gampang ngaidentipikasi blok anu relevan jeung pamaké ditunjuk’ kapeurihan, sarta sakaligus blok geus pasti, fitur kaamanan nu assure yén ditunjuk badan / pamaké nu ngakses blok anu, kanyataanna, pamaké otorisasi.”


Rusia Propinsi Duma approves bil Industri crypto

parlemen Rusia urang, Nagara Duma, geus disatujuan hukum anyar régulasi industri crypto. Hukum nangtukeun cryptocurrencies na tokens sakumaha harta, jeung iklas kaluar spésifikasi pikeun interacting jeung crypto jeung téknologi nu patali blockchain.

410 deputies disatujuan tagihanana dina hasil pamariksaan, kalawan ngan hiji voting ngalawan eta.

RUU "Di Digital Keuangan Aset" nu geus ditaliti saprak taun ka tukang ku deadline ahir 1st Juli, poéna kalawan cryptocurrencies, kitu ogé téknologi nu patali blockchain kayaning kontrak pinter, sarta pertambangan.


isu hidayah CFTC pikeun firms maturan turunan cryptocurrency

US. Komoditi Futures Komisi Trading (CFTC) geus ngarilis hidayah anyar pikeun séntral perencanaan daptar produk turunan nu patali cryptocurrency.

Hal ieu dirarancang pikeun mantuan pamilon pasar ngamekarkeun program manajemen resiko sareng “kajelasan pangaturan” on “daérah konci anu merlukeun perhatian husus” kayaning kumaha "tuturkeun prosés governance luyu kalayan hormat ka peluncuran produk ieu,” nurut ka sutradara DCR Brian Bussey.


Kapuloan Marshall lulus pembuatan hukum crypto mata uang nasional maranéhna

cryptocurrency anyar maranéhna disebut Sovereign (SOV) sarta bakal nyandak ka tempat USD salaku alat tukeur nasional budi.

Mata anyar bakal ka lembut légal resmi pikeun usaha jeung 53,000 warga kapuloan Marshall – kaayaan daulat jeung anggota PBB.

Ieu heula budi cryptocurrency daulat ditandatanganan kana hukum na nyaeta signifikan kusabab (dina teori sahanteuna) eta hartina lembaga keuangan kayaning bank jeung Visa kudu narima SOV sakumaha anu kasebut ayeuna lembut légal hiji bangsa daulat.


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *