Blockchain News 22.05.2018

Argéntina bank janten kahiji ngagunakeun Bitcoin keur transaksi customer

Dinten Argéntina urang Banco Masventas, di partnership kalawan bursa Bitex, janten bank kahiji ngagunakeun Bitcoin keur transaksi customer nyata, husus pikeun pangmayaran cross-wates.

Sigana janten bank domestik munggaran di dunya pikeun ngidinan konsumén ngagunakeun Bitcoin salaku pilihan pamayaran. Numutkeun bank, konsumén ayeuna tiasa make Bitex ngirim duit leuwih 50 Nagara béda dina waktu kurang ti 24 jam, ku fee ti 3% +PPN.


Polandia suspends putusan transaksi cryptocurrency taxing

Departemen Keuangan pikeun Polandia geus ngarilis hiji pernyataan anyar ngeunaan hukum perpajakan nagara urang.

Jauh ka delight pamaké cryptocurrency Polandia urang, nu perpajakan on dagang cryptocurrency geus diangkat samentara salaku otoritas geus sadar kumaha hukum perpajakan inapplicable jeung irrasional éta.


Blockchain News 22.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *