Blockchain News 21.05.2018

Pilipina detik Komisaris miwarang pikeun stakeholder crypto’ eupan balik kana aturan

regulator pasar Filipina ', Komisi jaminan na Exchange, nyiar asupan tina crypto na blockchain “stakeholder” pikeun mantuan instansi pamaréntah dina drafting aturan luyu pikeun rohangan.

Detik Komisaris Ephyro Luis Amatong spoke di pasamoan tina Asosiasi Filipina of Digital Dagang sarta Industri desentralisasi, sarta ngomong:

"Pamarentah wants to be proaktif dina nyieun aturan ngeunaan cryptocurrency. Simkuring hoyong kalibet sakabeh stakeholder ku nanyakeun keur eupan balik anjeun. Urang ulah rék larangan nanaon ngan kusabab urang teu ngartos hal. Éta pisan sababna naha eupan balik anjeun sarta gawé babarengan anjeun penting sangkan bisa datang nepi ka hiji aturan luyu ngeunaan perdagangan cryptocurrency ".


politikus Colorado urang bisa geura-giru nampa sumbangan crypto

Kaayaan Colorado pas bisa ngijinan komite pulitik pikeun nampa sumbangan di cryptocurrency.

Kantor Sekretaris Colorado Nagara diterbitkeun mangrupa draf kerja anyar na “Aturan ngeunaan Kampanye sarta Pulitik Keuangan” nu utamana ngawengku hiji bagian anyar dina sumbangan cryptocurrency.

nagara hidayah diusulkeun:

“A panitia bisa nampa sumbangan di cryptocurrency, nepi ka wates ditarima pikeun kontribusi tunai atanapi koin. Jumlah kontribusi nyaeta nilai cryptocurrency nu dina waktu kontribusi nu. panitia kudu ngalaporkeun sagala gain atawa rugi sanggeus sumbangan sakumaha panghasilan atawa kuitansi lianna.”


Rusia & Iran satuju yén cryptocurrencies bisa dipaké pikeun nyingkahan Swift ogé sangsi

sirah Irans urusan ékonomi, Mohammad Reza Purebrakhim, digambarkeun maké duit digital saperti hartina kabur ti pangaruh dollar salaku “arah ngajangjikeun.”

Ieu dibahas dina pasamoan jeung kapala Komite Déwan Féderasi Rusia on Ékonomi Sarat jeung Kaayaan Dmitry Mezentsev mana duanana Rusia jeung Iran digambarkeun crypto salaku mahluk gaganti tina sistem pembayaran interbank Swift, Pamakéan anu ogé bakal ngaleuleuskeun sagala sangsi moneter ditumpukeun dina nagara, nyieun Rusia migawé bareng kalayan Iran on kauntungan ieu tina ngagunakeun crypto.


CoinGate pikeun ngjalankeun processing pembayaran Bitcoin kilat Network

jasa processor pembayaran CoinGate geus dimimitian nguji kilat Network.

CoinGate has designed an example shop which allows you to test Lightning payments in action at https://example.coingate.com/.

Pausahaan anu harepanana jadi prosesor pembayaran pangheulana nampi bayaran LN dina kondisi live.


Blockchain News 21.05.2018

2 comments

  1. continuouѕlу i used to read smaller content that as well clear their motive, and that is also happening with this рost which I am
    reading now.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *