Blockchain News 19.05.2018

Coincheck nyiar persetujuan ti régulator Jepang & ngarencanakeun pengembangan AS

Kirang ti opat bulan sanggeus kaleungitan hiji unprecedented $500 juta tina cryptocurrency ka hacker, bursa cryptocurrency Jepang Coincheck ieu tina citakan gambar comeback na.

Dina kapamimpinan anyar sanggeus diobral seuneu pikeun brokerage Monex Inc., Coincheck geus belanja beurat pikeun ngaronjatkeun kaamanan tur malikkeun kapercayaan diantara klien nu kaluar sahanteuna $540 juta di hudang Hack nu. Dina hiji wawancara, Monex Chief Eksekutif Officer Oki Matsumoto cenah ekspektasi bursa ka ngamankeun hiji lisénsi resmi di Jepang bulan hareup. Ceuk urang oge rarancang pikeun mawa platform Coincheck urang ka Amérika.

Matsumoto nuluykeun ngomong "Simkuring tiasa ngalegaan basa customer kami di Coincheck.”


Blockchain News 19.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *