Blockchain News 18.05.2018

Unionbank di Kabupatén Ciamis showcases parabot pertambangan Bitcoin

Bitcoin terus narik perhatian lembaga keuangan. Panggedena bank di Filipina, Unionbank, geus dibere parabot pertambangan Bitcoin na pas keur konferensi bisnis.

Ieu nandaan bank ageung munggaran masarakat awam pertambangan Bitcoin.


Infosys mitra India jeung bank pikeun jaringan keuangan dagang basis blockchain

Infosys ieu Ngalanglang téhnologi blockchain mawa efficiencies anyar dagang keuangan.

Jaringan dagang basis blockchain geus dirancang digitize prosés bisnis keuangan dagang na nyertakeun wewengkon kayaning validasi kapamilikan, sertifikasi sahiji dokumén jeung pangmayaran.

bade maju, grup nu boga tujuan pikeun nyieun hiji “ékosistem blockchain komprehensif, kukituna contributing arah nyoko gede tina téhnologi ieu,” ceuk Ajay Gupta, umum manajer senior di ICICI Bank.


Tel-Aviv bursa saham ngagunakeun blockchain pikeun platform lending anyar

Bursa Saham Tel Aviv anu teaming up kalawan Accenture na lantai, hiji fintech hub Israél, ngawangun platform lending jaminan blockchain aimed pikeun ngidinan lending langsung sadaya instrumen finansial.

platform bakal meta salaku “hiji-eureun-warung pikeun sakabéh kagiatan lending jaminan, permitting aksés ka jilid jaminan badag dina waktu-pigura pondok, malah operasi di posisi jangka pondok,” a nagara pencét pelepasan.


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *