Blockchain News 17 Januari 2018

Blockchain ETFs dijalankeun dina NASDAQ na NYSE Arca

Kanyataanana biasa Advisors sarta ngagedékeun Amanah ETF dibuka dana bursa-traded basis blockchain munggaran (ETFs) on NASDAQ jeung New York Bursa Saham Arca kiwari.

biasa kanyataanana’ ETF dibuka dina $24.20, bari ETF ngagedékeun urang dimimitian ngadeukeutan ka $20.

Duanana ETFs éksklusif bakal investasi di pausahaan berbasis blockchain.

Kian Salehizadeh, hiji analis kalawan biasa kanyataanana ceuk:

“Simkuring hayang ngalakukeun hiji téhnologi nu patali blockchain ETF, jadi moal sejen dana bitcoin tapi hal anu diperlukeun kaunggulan ti ékosistem kaayaan.”

Sedengkeun detik teu resmi dikaluarkeun hiji persetujuan ti ETFs, kurangna hiji cawad formal hartina ETFs anu otomatis disatujuan handapeun hukum ayeuna, Salehizadeh dipedar.

Ayeuna, nu detik boga 75 poé ngaluarkeun cawad atawa bantahan ka filing ETF. Mun euweuh cawad atawa bantahan sapertos anu nyatakeun, dana tiasa didaptarkeun.


bank Jepang panggedena ngarencanakeun pikeun ngjalankeun bursa cryptocurrency

Mitsubishi UFJ Grup Financial (MUFG) geus launching hiji inisiatif pikeun muka bursa anyar jeung ngaluarkeun mata uang maya sorangan: éta "MUFG koin".

bank oge bisa ngadalikeun nilai koin, nu dimaksudkeun janten sia kurang 1 yen. Pamaké lajeng tiasa make koin ieu, diakses tina smartphone maranéhna, mayar barang sarta jasa dina fashion aman.

MUFG ieu dimaksudkeun pikeun ngaronjatkeun nyoko kalawan suppliers na retailers sakuliah Jepang keur platform mayar sarta dimaksudkeun pikeun ngjalankeun engké dina taun.

MUFG geus dibéjakeun Badan Layanan Financial on rencana maranéhna pikeun ngaluarkeun koin na muka hiji bursa. Bank Tokyo-Mitsubishi UFJ bakal nyieun olahan pinuh pikeun penerbitan koin MUFG, kalawan rencana pikeun ngatur contests keur ngahasilkeun gagasan pikeun pamakéan bisnis tina koin MUFG dina Maret.

Dina raraga nyieun bursa mata uang maya di Jepang, éta fardhu pikeun ngadaptar kalawan Badan Layanan Financial, tur aya kénéh sabagian hurdles ditinggalkeun.

The Mitsubishi UFJ Grup Financial, kantor pusatna di Chiyoda, Tokyo, mangrupa grup finansial panggedena Jepang sarta mangrupa 2nd panggedena bank nyepeng parusahaan di dunya, nyekel sabudeureun $1.8 triliun USD.

Blockchain News 17 Januari 2018


Blockchain News 17 Januari 2018