Blockchain News 17.05.2018

NYC bursa Genesis narima BitLicense

Genesis Global Trading geus diala a BitLicense ti Departemen New York kaayaan ngeunaan Layanan Financial (DFS), sahingga ukur sungut kalima di tilu taun pikeun nampa éta lisénsi kontroversial.

bursa The caters ka patut net tinggi na investor institusional jeung nawaran 24/7 dagang di Bitcoin, Litecoin jeung nu lianna.


jaringan kilat tumuwuh langkung mantap

Jaringan kilat anu tumuwuh. Jumlah titik geus ngaronjatkeun leuwih tilu bulan kaliwat, sakumaha grafik ieu mintonkeun compares Pébruari 2018 mun Méi 2018.

Blockchain News 17.05.2018

Modél ieu mintonkeun jumlah titik nu bisa jadi sasaran atawa compromised sarta lalawanan LN urang mun kieu, nunjukkeun % ti jaringan anu masih bakal jadi operasional, némbongkeun desentralisasi beuki LN.

musyawarah ieu teh jaringan kilat geus dipelak sarta ningkat ti Pébruari nepi Méi.


Sberbank nyampurnakeun Rusia urang munggaran urus beungkeut maké blockchain

bank Rusia Sberbank na telecoms MTs teguh geus dipigawé naon anu maranehna nyebutkeun geus urus beungkeut komersial munggaran nagara urang dijieun maké blockchain.

MTs Salasa ngumumkeun yén nagara éta sempet ditempatkeun beungkeut komérsial tina 750 juta rubles ($12.11 juta), jeung meuli primér mahluk Sberbank, maké blockchain platform proprietary disadiakeun ku Depository Patempatan Nasional.

Andrey Kamensky, VP keuangan, Investasi sarta M&Hiji di MTs, commented yén urus blockchain suksés ieu dilumangsungkeun ngaliwatan “sakabéh ranté pakampungan, ti panempatan kaamanan sarta resi kas minuhan sagala kawajiban ka investor teh.”


Blockchain News 17.05.2018

3 comments

  1. It’s perfect time to mɑҝe a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve learn this submit and if I could I ԝish to suggeѕt you few fascinating thingѕ or advice.
    Perhaps you can write next articles regarding this article.

    I wish to learn more things about it!

  2. You sure know what you’re talking about. Everyone is going to soon be visiting your site.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *