Blockchain News 16.05.2018

Anyar blockchain ETF ngajalankeun on NYSE

A dana blockchain bursa-traded anyar dibuka Rebo di Bursa Saham New York.

ETF nu (BKC) nahan biasa tina 32 pausahaan gawe dina cryptocurrencies atawa kaayaan téhnologi blockchain maranéhna. ETF nu dijalankeun ku Rex biasa na aktip dikelola ku Brian Kurnia, pangdeudeul CNBC sarta kapala BKCM, nu ngalir strategi aset digital pikeun klien.

dana ogé nyepeng saham di alun na chipmaker Advanced Micro Alat.


Mentri Keuangan Perancis nyebutkeun anjeunna gairah ngeunaan cryptos

Menteri Keuangan Perancis, Bruno Le Maire, geus jadi resmi paling senior Éropa nepi outspokenly rojongan crypto sakumaha anjeunna nyatakeun rohangan boga na "total na ditangtukeun rojongan".

Le Maire nembe nyarios, nurutkeun tarjamahan kasar:

"Kuring éta anyar sataun katukang, tapi ayeuna Kaula gairah. Butuh waktu kuring sataun. Hayu urang ngadidik warga sasama urang sangkan Perancis tempat kahiji pikeun blockchain na crypto-aset inovasi di Éropa. "


Coinigy ngajalankeun langganan dumasar aplikasi dagang crypto

Coinigy, platform dagang cryptocurrency dumasar-awan, geus ngumumkeun peluncuran Coinigy Mobile, aplikasi dagang cryptocurrency mobile berdasarkeun-langganan pikeun ios sarta Android, nyadiakeun konsumén jeung platform ka dagangan liwat ampir 20 séntral jeung konektipitas data di leuwih 40 séntral.

Teu kawas ampir kabeh platform dagang cryptocurrency, nu dagang aplikasi Coinigy Mobile jalan dina modél langganan mana pamaké dibéré aksés ka platform jeung fungsi na keur $21.95 per bulan.


produsén parabot Bitcoin pertambangan file Kanaan pikeun IPO $ 1B

Kanaan Inc., maker kadua panglobana di dunya hardware pertambangan bitcoin, dikintunkeun hiji aplikasi Listing kana bursa saham Hongkong, ieu bakal crypto pangbadagna di dunya patali IPO.

Kanaan tujuan pikeun ngamimitian dagang pas Juli, a jalma kalawan kanyaho zat ceuk, nanyakeun teu jadi dicirikeun sabab informasi kasebut swasta. Perusahaan, dumasar dina Hangzhou, dijual 300,000 rigs pertambangan bitcoin taun ka tukang tur geus sharing tina 1.3 miliar yuan ($205M). Leuwih taun katukang, panghasilan net surged leuwih ti sixfold, nurutkeun filing Salasa urang.

A Listing Kanaan bakal IPO Hongkong kahiji ti industri cryptocurrency.


platform investasi sosial eToro pikeun ngjalankeun bursa crypto di AS

eToro, platform investasi sosial, geus launching hiji bursa cryptocurrency na dompét mobile, sarta ngembangna kana Amérika Serikat.

“Pamakéna sakuliah dunya kudu boga aksés kana parabot maranéhna kudu ilubiung dina pasar cryptocurrency, paduli kaahlian maranéhna,” CEO Yoni Assia ceuk dina siaran pers.

padagang cryptocurrency Top bakal tiasa earn panghasilan ku nyieun portfolios maranéhna transparan dina eToro na sahingga padagang lianna keur nyalin trades maranéhna.

platform nu boga 10 pamaké juta ti 140 nagara, ti Cina jeung Rusia mun Swiss jeung Britania Raya.

Sanajan euweuh Kala dibéré pikeun nalika pilihan cryptocurrency bakal sadia dina AS, eToro ngarencanakeun pikeun nawarkeun dagang cryptocurrency di unggal yurisdiksi di nagara.


Azerbaijan sharing pajeg ditampi di cryptocurrency

Azerbaijan ieu taxing sharing ditampi di cryptocurrency, nurutkeun Nijat Imanov, timbalan diréktur umum tina kawijakan pajeg na departemen panalungtikan strategis pikeun Pajeg Kamentrian, nurutkeun nagara urang Trend News Agénsi.

Lamun batur mundut cryptocurrency na sells eta kalawan harga nu leuwih luhur, untung geus dirékam sakumaha panghasilan sarta tunduk kana perpajakan, Imanov ceuk, nelepon hiji pajeg kauntungan pikeun badan légal jeung hiji pajeg panghasilan keur individu.


Blockchain News 16.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *