Blockchain News 15 Januari 2018

Bitcoin Ripple rival bisa nyandak leuwih CEO

Decrypted: Kebangkitan gancang tina Ripple geus narik perhatian dina minggu nu anyar. Dina awal taun, dimodalan pasar na éta leuwih ti $100 milyar. nilai ieu ngagambarkeun tumuwuhna ampir 8000% salila kursus 2017.

Tapi popularitas Bitcoin urang geus ngabalukarkeun paménta pikeun sakabéh cryptocurrencies mun skyrocket di 2017, ngadorong crypto kawas Ripple na Ethereum, mun ogé kauntungan ku craze cryptocurrency.

nyokot kami: Ripple dimimitian 2017 di $0.006 tur ayeuna teh kiwari traded di $1.84. Dupi anjeun ngabayangkeun? Ieu balik deui tremendous! Tebih saluareun nanaon Bitcoin naon di 2017, nu tumuwuh ngeunaan 1400% taun kamari.

Beda konci antara Ripple na Bitcoin téh nya éta teu ditambang. Prosés nu butuh pamaké Bitcoin ngagunakeun algoritma keur pariksa transaksi. Sabalikna, Ripple ieu dikawasa ku parusahaan basis Fransisco San. Nya nyieun mata uang jeung Kaluaran bets anyar périodik. Ieu frees Ripple ti sababaraha kritik panganyarna dina Bitcoin urang, nu nunjuk kana jumlah loba pisan énergi dipaké dina mangsa proses pertambangan.

Blockchain News 15 Januari 2018

Ku kituna naha aya harga Ripple urang rising?

firstly, tinimbang naively nempo centralization / desentralisasi sakumaha binér, Ripple sadar yén desentralisasi tiasa nyandak loba bentuk jeung dipikaresep nyarupaan langkung spéktrum a ti dikotomi a. "The nempo hal boh desentralisasi atawa terpusat nyaeta ngabahayakeun sarta draws perhatian jauh ti naon urang sabenerna kedah ngeunaan miara - naon extent sistem tinangtu mibanda ciri mangpaatna hususna,"Ceuk Daud Schwartz, Cryptographer lulugu dina Ripple.

Alesan sejen nyaeta aya parobahan dina cara harga anu diitung. Bursa crypto CoinMarketCap dijieun robah a nembe, kaasup loba séntral Korea tina itungan harga na. saméméhna, CMC teu ngagambarkeun naon US. Panyekel sabenerna bisa ngajual keur, na yén disababkeun loba galau. Harga anyar téh leuwih akurat tur bermakna.

Anu pamungkas, banding XRP pikeun usaha anu strengthening. Ripple ngumumkeun yén tilu ti luhur lima pausahaan mindahkeun duit di sakuliah dunya bakal ngalaksanakeun Ripple urang token XRP dina sistim aliran pembayaran maranéhna taun. tekenan parusahaan on facilitating transaksi finansial global hartina geus diadopsi ku bank jeung lembaga keuangan séjén, kaasup Santander, Bank of America na KUBS. Ripple nyebutkeun eta geus dilisensikeun téhnologi blockchain -na pikeun leuwih ti 100 bank ka tanggal.

Tiasa Ripple ngaganti Bitcoin?

Pamakéan Bitcoin na Ripple sagemblengna béda. Ripple téh gancang sarta leuwih murah batan Bitcoin, Anjeun tiasa mindahkeun barang sabudeureun gancang sarta eta bakal ngarugikeun anjeun kirang ti Bitcoin, a sahenteuna for jaman ayeuna keur.

Tapi ulah pikir na bade ngaganti Bitcoin. Ripple téh rék ngaganti Swift sarta mindahkeun antar-bank, prosés nu leuwih ti 5 triliun dollar per poé.

Bitcoin di sisi séjén dimaksudkeun salaku alat tukeur hiji, nu geus dimekarkeun pikeun dipake salaku mode pembayaran. Ripple teu cryptocurrency a.

Ripple ngabogaan masa depan cerah. Ieu Mindahkeun duit sacara internasional dina fee minimal Ngahindarkeun biaya konversi mata uang. Eta nyadiakeun software blockchain ka bank jeung boga alat tukeur asli sorangan (XRP), pikeun gawé bareng régulator.

Ripple bisa sukses kalayan atawa tanpa Bitcoin. Bisa sukses tanpa téhnologi pertambangan jeung mibanda slew tina ngaran badag balik deui geus. Ripple bisa jadi cryptocurrency munggaran dipaké ku bisnis badag, saprak eta nyiar ngaruksak layanan finansial ayeuna.

Wikipedia – Ripple Inggris

 


Blockchain News 15 Januari 2018