Blockchain News 15.05.2018

Coinbase announces suite produk institusional

Cryptocurrency bursa Coinbase ngumumkeun eta sacara formal launching Coinbase dijagaan, produk aimed dina ngarojong nyoko cryptocurrency institusional.

Dijagaan Coinbase ieu layanan gudang crypto diarahkeun di lembaga keuangan badag.

produk nu mangrupa bagian ti suite produk institusional keur dibuka. Coinbase dipedar naha eta milih pikeun ngjalankeun produk dina lingkungan ayeuna, paribasa:

“Dina sababaraha bulan kaliwat leuwih 100 dana pager hirup anu dijieun anu éksklusif investasi di na cryptocurrency dagang.”

Dijagaan Coinbase ieu Maskumambang ku jaminan AS & Komisi Exchange diatur calo-dealer, sahingga ngagabungkeun jeung auditing pihak-katilu sarta validasi ngalaporkeun keuangan, meets sarat tina “Detik diatur calo-dealer.”


Kraken nyumbang $ 1m mun blockchain group advokasi koin Center

Jesse Powell, CEO bursa cryptocurrency Kraken, disumbangkeun $1 juta ka koin Center dina Senén wengi nonprofit di Gala taunan organisasi advokasi di New York City. Kraken ogé pledged mun cocog tutulung wae mun koin Center nepi ka ahir bulan, nepi ka $1 juta.

Ieu pangbadagna tunggal tutulung dijieun pikeun koin Center, ceuk Neeraj Agrawal, a juru carios Washington, DC tank mikir dumasar.


Bank Zimbabwé bans lembaga keuangan maké Bitcoin

The Reserve Bank of Zimbabwé geus nitah lembaga keuangan di nagara anu langsung ngeureunkeun dagang atawa transacting di cryptocurrencies.

Bank sentral ceuk lembaga keuangan kedah kaluar wae hubungan aya kalawan séntral mata uang maya dina 60 dinten na lumangsungna liquidate na restitute balances akun aya.

RBZ registrar institusi perbankan, Norman Mataruka, ceuk "Salaku otoritas moneter, nu Reserve Bank of Zimbabwé teh custodian tina kapercayaan umum jeung boga kawajiban pikeun safeguard integritas sistem pamayaran… Bank Reserve bakal neruskeun raket ngawas kamajuan cryptocurrency régional jeung global guna ngawartosan arah kawijakan ".


panggedena bursa cryptocurrency Upbit Korea urang confirms sakabéh dana na anu nyata

UPbit geus dikonfirmasi sakabéh dana na di cryptocurrency anu nyata, sakumaha mimiti dilaporkeun ku @CryptoOfKorea.

bursa cryptocurrency pangbadagna Koréa Kidul geus ngumumkeun yén nagara éta henteu ngamanipulasi dana pamaké sarta nipu investor.


Thailand waives 7% PPN on trades crypto na confirms 15% pajeg gains cap

Departemen Pajeg Thailand urang bakal waive pajak nilai-ditambahkeun (PPN) pikeun jalma dagang di cryptocurrencies on pasar bursa disatujuan ku Komisi jaminan na Exchange (detik).

Hiji hukum anyar jajahan transaksi cryptocurrency sumping kana gaya on 14 Méi. Saroch Thongpracum, diréktur jurusan urang urusan légal, ceuk on Salasa eta bakal ngaluarkeun Perda waiving 7-per cent PPN keur investor individual pikeun ngurangan beungbeurat pajeg maranéhna.

Individu masih kudu mayar hiji cent 15-per-ibu gains pajeg, ogé dipikawanoh salaku pajak withholding, on panghasilan earned di urus a.


bursa Cryptocurrency BitOasis suspends withdrawals Fiat

bursa basis Dubai BitOasis geus ditunda dagang UAE Dirham / BTC, citing isu jeung bank ngalayanan bursa sorangan.

A komunikasi ieu dikirim ka pamaké BitOasis kamari dimimitian Salasa, euweuh leuwih dirham bisa ditarik tina bursa nu, ninggalkeun pamaké kalawan dinten ukur keur mindahkeun kasaimbangan maranéhanana nguap atanapi luhur eta up kalawan leuwih dirham upami hoyong.

ayeuna, euweuh tanggal set keur reactivation of withdrawals dirham jeung deposit ku mindahkeun kawat.


LedgerX upgrades panganteur pamaké pikeun Bitcoin pilihan dagang

Bitcoin platform turunan LedgerX geus launching a anyar, panganteur saderhana nu ngidinan Bitcoin investor earn minat kana Holdings maranéhna.

Ladenan anyar, ngumumkeun Salasa, ngoperasikeun kitu mun aya pilihan Bitcoin panggero na ku pamaké raray streamlined keur investor, nurutkeun Presiden LedgerX jeung perwira résiko lulugu Juthica Chou.

Chou dipedar:

“Simkuring nuju ningali beuki loba paménta pikeun jalma anu hayang earn sababaraha nurun dipikaresep kaluar Bitcoin maranéhanana sarta lending henteu persis alam ka urang – utamana lending dimana aranjeunna earn minat maranéhanana balik di Bitcoin. Sangkan nuju ningali pamilon datangna deui dagang.”


 

One comment

  1. I like the helpful іnformation you provide in your articⅼеѕ.
    I will bookmark your blоg and check agɑin here regularly.
    I’m quite cеrtain I will learn many new stuff right here!
    Good luck for the next!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *