Blockchain News 13 Januari 2018

warga Koréa Kidul ngalawan cryptocurrency larangan dagang

JTBC, a nasional jaringan TV kabel umum sarta siaran parusahaan Koréa Kidul ngalaporkeun ka pamaréntah Koréa Kidul nyaéta “ngajempolan” di angka warga requesting jalan ngaleupaskeun Mentri Kaadilan sarta Menteri Keuangan pikeun manipulasi pasar.

100tanda tangan k geus Filed keur nolak usul larangan dagang cryptocurrency.

30tanda tangan k geus Filed keur ngaleupaskeun tina dua mentri.


Kedutan kiwari narima Bitcoin pikeun layanan streaming langganan

kedutan, jasa streaming video game panglegana kiwari narima Bitcoin pikeun éta jasa streaming langganan.

Kedutan milik Amazon.

Kedutan migunakeun Bitpay pikeun ngolah transaksi Bitcoin na.

Blockchain News 13 Januari 2018


Dua powerstations listrik dibeuli di Rusia jeung cryptocurrency milik

Dua stasiun kakuatan listrik di Rusia geus dijual keur kaperluan pertambangan cryptocurrency, koran Kommersant dilaporkeun, dumasar sumber. Ieu téh mangrupa deal sapertos munggaran di nagara.

Dua stasiun kakuatan anu di Perm Region, dina lamping kulon Ural Tengah Pagunungan, sarta di sabudeureunana Républik Udmurtia. The fasilitas bakal dipaké pikeun nyieun pusat data sarta puseur pikeun pertambangan cryptocurrency, koran dilaporkeun.

Stasiun anu dikabarkan payu keur ngeunaan 160 juta rubles (ngeunaan AS $ 3 juta) dilaporkeun boga nu anyar sahiji stasiun kakuatan, pangusaha Aleksey Kolesnik, geus henteu langsung dikonfirmasi akuisisi nu, tapi ceuk nu pertambangan cryptocurrency ngan bakal mungkin sanggeus Rusia adopts panerapan relevan.


Blockchain News 13 Januari 2018


A Blockchain nyaéta téhnologi pendaptaran disebarkeun anu ngagunakeun disebarkeun, desentralisasi, dibagikeun, pendaptaran replicated nu bisa jadi publik atawa swasta, tutup atawa diaksés pikeun partisipasi, sarta ogé dumasar kana cryptoeconomics tokenized atanapi henteu ngagunakeun tokens. Data dina register kudu unchangeable, matuh ka Inok, ditangtayungan ku kriptografi sarta nyadiakeun bebeneran uncensored.



Bitcoin Quote ti Bayu Andreesen:

"Bitcoin méré urang, pikeun kahiji kalina, cara pikeun hiji pamaké Internet pikeun mindahkeun sapotong unik tina sipat digital pikeun pamaké Internet sejen, sapertos nu transper dijamin janten aman tur aman, everyone weruh yén mindahkeun geus dicokot tempat, sarta taya sahijieun tiasa tangtangan nu legitimasi transperna. Konsékuansi tina narabas ieu téh hésé overstate ".