Blockchain News 13.06.2018

Binance ngarencanakeun keur ngawangun kantor di Kapuloan Channel

Saatos anyar ngawangun hiji kantor di Malta, bursa panggedena di dunya ku polumeu dagang, Binance, geus mutuskeun pikeun muka nepi kantor séjén, waktos di Kapuloan Channel (pulo Jersey, antara UK jeung Perancis), mere eta leuwih kalenturan keur operasi dina UK na pasar Éropa

"Strategi ékspansi Global… ogé ngabentuk yayasan operasional kuat pikeun perluasan kami kana sésana Éropa "ceuk Binance CEO Zhao Changpeng.

bangsa indonesia boga privacy jeung pajeg kaayaan nguntungkeun pikeun usaha anu hoyong nyetél rekening finansial maranéhanana aya. Binance kudu mayar a 10% pajeg dina panghasilan na.


Coinbase ngajalankeun dana indéks crypto

Crypto buta Coinbase ngumumkeun yén dana indéks cryptocurrency na, mimitina wangsit dina Maret, kiwari kabuka pikeun investor dina AS.

parusahaan ceuk dina pos blog nu eta geus katempo "overwhelming" interest ti investor, tur ayeuna eta ngahontal kaluar ka jalma anu rék investasi antara $250,000 jeung $20 juta. Kanggo ayeuna, parusahaan ceuk, partisipasi geus dugi ka US. saha jalma anu investor accredited.

Coinbase Index Dana méré paparan investor ka sadaya aset didaptarkeun dina bursa nu, weighted ku dimodalan pasar.

Coinbase teu disebutkeun yen eta berpungsi pikeun ngjalankeun dana séjén anu "bisa diasupan ka sadaya investor jeung nutupan rupa-rupa jihat aset digital" jadi, lamun anjeun teu hiji US accredited. investor, aya bisa jadi kasempetan pikeun anjeun gumantung kana naon asalna salajengna.


Zug tés Blockchain mutuskeun dina kembang api jeung Gajah Mungkur digital

Kota Zug, ngarep Swiss Cryptotal, Ujang pangeusi na ka sora blockchain eksperimen. Aranjeunna diharepkeun tukeur pintonan dina rupa isu ngeunaan pentingna lokal, kaasup petasan salila Festival Lakeside nu taunan tur pamakéan pas digital nginjeum buku na mayar waragad parkir.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 12.06.2018

BTC
$6,579
↓ 2,94%
$70.6M
ETH
$494.7
↓ 4,70%
$68.8M
jsb
$14.84
↑ 18,1%
$18.3M
XRP
$0.5531
↓ 4,54%
$10.7M
EOS
$10.03
↓ 10,5%
$9.97M
BCH
$872.32
↓ 5,71%
$8.83M
LTC
$100.89
↓ 3,60%
$3.04M
XMR
$124.38
↓ 6,87%
$2.04M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.39M
XLM
$0.2274
↓ 5,55%
$1.25M
ZEC
$194.8
↓ 1,14%
$1.09M
dash
$264.4
↑ 1,47%
$915,156
rep
$31.03
↓ 5,14%
$322,208
ICN
$0.714
↓ 2,56%
$100,634
GNO
$54.7
↓ 5,54%
$79,274
DOGE
$0.0031
↓ 0,87%
$17,820

KRAKEN DIGITAL ASSET EXCHANGE
$197M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 13.06.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *