Blockchain News 12 Januari 2018

search engine Cina Baidu ngajalankeun platform Blockchain-sakumaha-a-jasa

Cina pilarian web buta Baidu geus dibuka blockchain-sakumaha-a-jasa sorangan (BaaS) panggung.

Dumasar téhnologi dikembangkeun ku Baidu, platform muka susunan kaluar nyadiakeun paling “gampang dianggo” jasa blockchain.

Numutkeun ramatloka dedicated sungut urang, “Baidu Amanah” ngamungkinkeun ngalakonan tur tracing tina transaksi, sarta bisa dilarapkeun dina sagala rupa perkara pamakéan, kaasup mata uang digital, tagihan digital, manajemén kiridit bank, manajemén asuransi auditing finansial, sarta beuki.


bentuk pamaréntah AS group digawé fokus kana cryptocurrencies

Sekretaris Khazanah AS Steven Mnuchin ceuk dina Jumaah yén stabilitas pangawasan Déwan Financial, awak pamaréntah yén assesses resiko sistem finansial, geus ngawangun hiji grup digawé fokus kana cryptocurrencies.

Mnuchin ngomong dina prosés salila hiji penampilan dina The Economic Club di Washington, D.C. sanggeus ditanya ngeunaan topik bitcoin.

“Kami pisan fokus kana cryptocurrencies,” Mnuchin dipedar, ngarah ka diskusi kalayan régulator sejenna dina US. pamaréntah sarta engké nyarios: “Simkuring hoyong pastikeun yén jalma jahat moal bisa migunakeun currencies ieu pikeun ngalakukeun hal goréng.”

Mnuchin ditambahkeun anu ngaluarkeun ieu salah yén US. pamaréntah bakal kalibet jeung grup internasional G-20 ogé.

Mnuchin ditanya lamun Federal Reserve kamungkinan pikeun ngembangkeun versi digital na sorangan tina mata uang Fiat.

“The fed sarta Ku teu sangka aya nu peryogi keur nu di titik ieu,” Mnuchin ceuk.


Rusia urang Sberbank announces lab blockchain

Sberbank, salah sahiji bank panggedéna di Rusia, geus ngumumkeun hiji laboratorium blockchain pikeun ngamekarkeun jeung test solusi basis blockchain.

Lab anyar boga tujuan pikeun ngahasilkeun purwa produk, nedunan tés pilot jeung nyebarkeun solusi bisnis basis blockchain pikeun Sberbank Grup, siaran pers nyebutkeun.

Numutkeun Igor Bulantsev, Wapres senior Sberbank urang, blockchain bisa mantuan dina “reshaping” pasar bisnis finansial, kitu ogé kagiatan sarta jasa bank urang.


Blockchain bil signature éléktronik diajukeun dina Tennesse

A lawmaker di Tennesse geus Filed a bil anyar nu sadar tanda tangan blockchain salaku rékaman éléktronik légal, nyirian usaha législatif panganyarna pikeun ngalakukeunana dina minggu nu anyar.

tagihanana, dikintunkeun ka Tennesse DPR RI by lawmaker kaayaan Jason Powell on Jan. 10, echoes potongan sarupa ngeunaan panerapan Filed di Florida sarta Nebraska.

Tapi sakumaha kalayan usaha di Florida sarta Nebraska, eta tetep ka ditempo kumaha lawmakers sejenna bakal meta salaku ukuran mindahkeun ngaliwatan prosés perdebatan.


bank online Swissquote ngaronjat outlook kauntungan eta urang alatan dagang Bitcoin

bank online Swissquote dirévisi outlook kauntungan na keur 2017, sanggeus benefited tina dagang kuat di cryptocurrencies. parusahaan geus swamped kalayan dipikaresep pikeun dagang bitcoin.

Kelenjar basis Swissquote ekspektasi earnings geus totaled 186 juta francs Swiss dina 2018, 8 juta leuwih ti eta geus ngaramal di ramalan panganyarna na. bank ceuk éta bakal masangkeun untung pretax ngeunaan 45 juta francs, nurutkeun hiji pernyataan dileupaskeun kiwari.

Kebangkitan seukeut dina earnings jeung kauntungan pertumbuhan éta hasil tina dua faktor, Swissquote ceuk.

Konsumén traded nyata beuki kalawan jaminan na devisa, bari parusahaan oge kauntungan ti bubuka dagang cryptocurrency.

Swissquote éta kahiji bank online Éropa pikeun ngjalankeun kurban saperti dina bulan Juli, 2017.

Blockchain News 12 Januari 2018


Jepang DMM Grup ngajalankeun bursa Bitcoin

DMM Grup, a eCommerce sarta ngayakeun Internet parusahaan basis Jepang launching hiji bursa anyar disebut DMM Bitcoin.

Pausahaan ieu rarancang dina kurban 24/7 rojongan customer, tur ayeuna nu newest diatur Bitcoin bursa Japan.

sungut nu geus sacara resmi kadaptar salaku 'padagang mata uang virtual’ di Biro Keuangan Jepang


Blockchain News 12 Januari 2018