Blockchain News 11 Januari 2018

Regulator urut Financial: Kuring hayang Abdi geus invested di Bitcoin nalika kuring bébéja ka dulur awas

Urut regulator finansial Bart Chilton wishes anjeunna ngalaman invested di bitcoin sarta séjén cryptocurrencies populér deui nalika anjeunna sangkan dulur awas.

Chilton nyebutkeun éta kénéh éta “Wild West” luar pasar futures nu diatur, Tapi tambah nu fluctuations harga masif gaduh saprak “mellowed kaluar.”


Jepang Fisco announces peluncuran dana cryptocurrency

Japanese teguh ieu panalungtikan investasi sarta operator bursa bitcoin Fisco geus ngumumkeun yén nagara éta bakal ngajalankeun dana cryptocurrency.

Datang sanggeus sungut nu dikaluarkeun beungkeut bitcoin taun ka tukang, dana crypto anyar bakal investasi leuwih ti 300 juta yen ($2.66 juta) di bitcoin na currencies digital lianna, nurutkeun Nikkei.

dana ngaklaim janten kahiji nanaon na di Jepang.


Arizona lawmakers ngenalkeun bil pikeun ngidinan warga mayar pajeg kalayan Bitcoin

A bil anyar dikintunkeun ka Arizona Sénat ngalakukeunana, lamun disatujuan, ngidinan urang mayar Liabilities pajeg kaayaan maranéhna maké bitcoin atanapi sejenna cryptocurrencies.

rékaman publik némbongkeun yén bil - disponsoran ku Sénator kaayaan Warren Petersen jeung ko-disponsoran ku tilu lawmakers lianna - ieu dikintunkeun pikeun tinimbangan dina Jan. 9. Eta geus saprak kungsi dimaksud Arizona Sénat Aturan Komite keur musyawarah salajengna.

Numutkeun tulisan nu, ukuran nu bakal ngidinan pikeun pamakéan “a gateway pamayaran, kayaning bitcoin atanapi cryptocurrency séjén, ngagunakeun sistem peer-to-peer” dina urutan mayar “pajeg jeung kapentingan sagala na hukuman” owed ka pamaréntah kaayaan.

Arizona lawmakers geus dipindahkeun ka approve tagihan patali tech anu geus kaliwat. spring panungtungan, legislatif nyampurnakeun a bil nu sadar tanda tangan blockchain jeung kontrak pinter sakumaha valid handapeun hukum kaayaan. Gov. Doug Ducey ditandatanganan ukur kana hukum Maret panungtungan.


US. jasa Marshals ngarencanakeun keur lelang 3,813 bitcoins

US. Marshals Service bakal lelang kaluar 3,813 bitcoins nyita dina sambungan kalawan féderal, civic jeung kasus administrasi. The koin nu patut ampir $54 juta dina harga ayeuna.

The lelang ku Departemen Kaadilan agénsi bakal lumangsung salami periode genep jam on Jan. 22. The bitcoins bakal ditawarkeun pikeun diobral di 11 blok, nu pangbadagna nu bakal ngandung 813 bitcoins. Peserta diwajibkeun nyieun titipan ti $200,000, Agénsi ceuk dina pernyataan Kemis.


Sénat AS nyekel pasamoan nyawalakeun cryptocurrencies

US. jasa finansial panel Sénat urang baris tahan dédéngéan hiji bulan hareup kalayan luhur pasar régulator nagara urang ngabahas bitcoin Ditengah rising masalah ngaliwatan cryptocurrencies resiko pasang aksi kana sistem finansial, a jalma kalawan pangaweruh langsung zat ngawartoskeun Reuters.

Komite Perbankan Sénat bakal nyandak kasaksian tina Komoditas Futures Trading Komisi Pupuhu Christopher Giancarlo sarta Pupuhu jaminan na Exchange Komisi Jay Clayton di awal Pébruari, sumber nyebatkeun.


Rusia amends bil cryptocurrency: Ngan séntral disatujuan diwenangkeun

Kamentrian Rusia ngeunaan Keuangan baris nyieun hiji tambahan kana bil legalisasi cryptocurrency, nu bakal ngidinan dagang aset misalna ngan dina tangtu “resmi” séntral.
Timbalan Menteri Keuangan Alexei Moiseyev ngawartoskeun RNS.

Daptar séntral resmi geus henteu acan geus disatujuan, eta anu masih kabawa “dibahas”.

Moiseev assured nu mentri nu teu hayang ngawatesan alih mata uang crypto nu aya, tapi nyangka nempatkeun “sababaraha jenis kerangka ".

“Anu boga crypto-currencies, nanaon teh bakal. Tapi nu meuli na diobral bakal kumaha bae jadi standarisasi. Pamanggih umum mangrupa hal anu bakal diperlukeun pikeun meuli jeung ngajual aset on séntral resmi na ieu bakal dinyatakeun, legalized.”
alexey Moiseyev – Timbalan Menteri Keuangan

Departemen Keuangan dibere RUU pangaturan éta Crypto-mata uang dina bulan Désémber 2017, dokumen nu bakal dikintunkeun ka Duma Nagara dina bulan Pebruari 2018. Departemen percaya yén crypto-currencies kudu dianggap milik, teu uang, sarta pertambangan – digolongkeun dina harti kagiatan bisnis kalawan pajeg husus.


Blockchain News 11 Januari 2018

Arkansas meunang Bitcoin ATM heula

Di Arkansas’ Wangunan tallest sits mesin bitcoin munggaran dina kaayaan.

mesin geus digambar perhatian saprak Nopémber lamun ieu ditempatkeun di Store Corner na More dina lantai tina 40-carita Simmons Tower di kota Little Rock.

“Kuring geus gotten kavling lalulintas suku kalawan eta,” ceuk toko manajer Connie Sadikin.

mesin geus milik Merdika koin Inc., nu boga kantor deukeut Simmons Tower.

Chris Sweeney, ko-pangadeg sarta lulugu perwira eksekutif of Merdika koin Inc., sarta K.C. Surrett, Presiden jeung perwira finansial lulugu, ceuk maranéhna rencanana masang 10-15 mesin beuki di kaler Arkansas, Fort Smith, Jonesboro sarta wewengkon metropolitan sejenna Arkansas.

“Jigana konsensus populér téh anu dagang futures stabilized hargana,” Sweeney ceuk.

“Ieu sakumaha sah salaku US kami. duit nu dipake di sahiji nagara,” Said Duszota, saurang lalaki Arkansas lokal, a customer Bitcoin ATM anu diwawancara dina adegan.


Koréa Kidul: Taya ngarencanakeun keur larangan cryptocurrency

Minggu ayeuna, sababaraha toko média mainstream dilaporkeun yén pamaréntah Koréa Kidul ieu rarancang keur larangan dagang cryptocurrency. Anu geus tangtu moal masalahna, sakumaha tagihanana bakal perlu lulus kongres munggaran sateuacan eta bisa dicokot kana efek.

Sakumaha geus dipigawé saprak Désémber 13 ti 2017, nu Korea Kamentrian Selatan keur saukur Nyiapkeun a bil nu bakal tutup handap séntral cryptocurrency tangtu. Ieu teu perencanaan pikeun larangan dagang cryptocurrency dina istilah pondok-nu.

Lamun pamaréntah Koréa Kidul dimaksudkeun pikeun larangan dagang cryptocurrency, eta bakal geus dipigawé sangkan on Désémber 13, tinimbang ngaleupaskeun rupa frameworks pangaturan éta kaasup hiji larangan di cryptocurrencies asing dagang.

CCN wangsit nu opat frameworks pangaturan utama pamaréntah Koréa Kidul diperkirakeun nerapkeun ku January 20:

– Nyegah investor unaccredited tina kaayaan karugian ngaliwatan cryptocurrencies kacida volatile.
– Nyegah séntral cryptocurrency aturannana tina operasi platform sakumaha spekulatif keur investor unaccredited.
– bank pamundut na séntral pikeun mastikeun investor underaged na asing tiasa rekening dagang teu kabuka dina séntral cryptocurrency.
– Samentara numpurkeun investor institusional jeung investor ritel tina investasi dina cryptocurrencies.

Kidul Kamentrian Korea tina Stratégi na Keuangan emphasized nu teu satuju ku usul ti Departemen Kaadilan.
"Urang ulah babagi pamadegan sarua salaku Departemen Kaadilan dina larangan bursa cryptocurrency poténsial,"Ceuk MSF.

evidently, usul larangan dagang cryptocurrency teu acan nyampurnakeun atanapi malah sapuk kana ku Korea Kamentrian Selatan of Stratégi na Keuangan.


Blockchain News 11 Januari 2018