Blockchain News 11.05.2018

Bank Kanada ngagunakeun blockchain pikeun instan settling jaminan

Panganyarna “proyék Jasper” percobaan blockchain geus ditémbongkeun yén ledgers disebarkeun nu mujarab di automating padumukan jaminan sacara real-time, nurutkeun Bank Kanada sareng dua mitra dina “jaminan terpadu jeung pakampungan pamayaran” proyek.

Gerry Gaetz, Presiden sarta CEO pangmayaran Kanada, ieu dicutat jadi nyarios:
“Ieu nunjukeun yen kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganteurkeun pangmayaran dina cara nu geus kungsi dipigawé saméméh – ku langsung swapping tunai ti pembeli mun sellers, hasilna padumukan instan.”


Upbit bursa Korea raided ku jaksa

Jaksa di Koréa Kidul dikabarkan geus raided bursa cryptocurrency pangbadagna di nagara, UPbit. Penyidik ​​ti jaksa’ kantor Seoul searched kantor kapala bursa on 10 Méi.
UPbit geus disangka ti panipuan pikeun disangka ngajual cryptocurrency ka konsumén nu teu sabenerna nahan, nurutkeun laporan.
The jaksa’ kantor nyatakeun: “Kami geus diamankeun teuas disk jeung buku akuntansi ngaliwatan ngajabel. Analisis diperkirakeun nyandak poé.”


Huawei ngawengku Bitcoin dompét aplikasi di toko aplikasi na

Pamaké telepon Huawei bakal tiasa ngundeur Bitcoin dompet dina alat maranéhanana pikeun kahiji kalina dimimitian Jumaah.

Huawei, maker handset katilu-pangbadagna di dunya, geus ngaleupaskeun BTC.com urang Bitcoin dompét di AppGallery na, Numutkeun Alejandro de la Torre, Wapres BTC.com urang Operasi bisnis.

Cenah éta AppGallery bakal tos dipasang dina sadaya telepon Huawei anyar.

pindah dipikaresep bakal boga dampak paling di pasar Cina, dimana Huawei nyaeta seller handphone pangbadagna. Blok pamaréntah Cina Android urang Store Play Google jeung sababaraha bagian tina iTunes Apple, ngawatesan aksés ka aktip kawas BTC.com urang. Bari Cina geus Cicing turun platform dagang cryptocurrency, jalma masih bisa sorangan currencies virtual.

"Ieu kasempetan alus ngetok kana pasar Cina,"Ceuk de la Torre dina wawancara telepon. "Pamakéan pangmayaran cashless kalawan aktip pisan badag jeung sistem perbankan tradisional anu mawi, jadi aya hiji hal pamakéan alus keur bayaran crypto tumuwuh di dinya. "


Blockchain News 11.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *