Blockchain News 10 Januari 2018

Metatron Kaluaran platform urus cryptocurrency

Metatron, pelopor téhnologi specializing di release gancangan of leuwih 2000 aktip nyaéta pleased ngembarkeun sékrési BitMeet ™, platform urus cryptocurrency kalawan tracking harga na lokasi jasa sadia ayeuna Google Play.

fitur Bitmeet ™ 's kaasup obrolan, lokasi pamaké nu rék meuli jeung ngajual cryptocurrency, bedah, cap pasar, beja panganyarna na leuwih. Sadia ayeuna Google Play, kami nyangka ka dileupaskeun alat ios dina mangsa nu bakal datang.

"Platform cryptocurrency kami Bitmeet ™ bakal ngabantu nganterkeun beurat ti shackles of terpusat Fiat perbankan, nyieun generasi anyar closeness konsumen na mecenghulna pasar modal leres dumasar kana widang tingkat maén,"Ceuk CEO Metatron Joe Riehl.


Direxion, ProShares, VanEck mundur Bitcoin ETF filings

Direxion, ProShares na VanEck éta diantara sakeupeul issuers ETF anu ditarik filings pikeun ngjalankeun bitcoin ETFs di paménta US. régulator.

Dina catetan patali, The detik ieu néangan input dina parobahan aturan diusulkeun ku Chicago Board Pilihan Exchange (CBOE) nu bisa ngijinan bursa ka daptar nepi ka opat ETFs bitcoin. Cboe ieu operator bursa munggaran di US. pikeun ngawanohkeun futures dumasar kana mata uang digital, sanggeus rengse bulan jadi tukang.

kituna tebih, euweuh bursa traded produk nu patali jeung currencies digital geus disatujuan ku US. régulator.


Goldman Sachs: Dina tiori Bitcoin tiasa janten formulir sah duit

Bitcoin tiasa janten formulir sah sarta nyebar duit tapi lolobana aya dina téori, kanggo ayeuna, nurutkeun strategists Goldman Sachs.

“Pamakéan nyebar tina dollar luar AS - sarta dollarization pinuh di sababaraha nagara - nunjukkeun aya anu geus pamenta keur hiji medium katampa sacara internasional ti tukeur jeung toko tina nilai,” ceuk Goldman urang Zach Pandl sarta Charles Himmelberg dina catetan Rebo.

Dina eta nagara jeung pelosok sistem finansial mana jasa tradisional duit anu inadequately disadiakeun, bitcoin (sarta cryptocurrencies leuwih umum) mungkin nawiskeun alternatif giat.

Salaku conto, jilid bursa bitcoin surged di Cina sanggeus nagara dimimitian clamping handap on outflows ibukota di 2016.
Dina rasa anu, aya paménta pikeun bitcoin salaku formulir duit sangkan transaksi. Tapi salaku bagian ti hiji portopolio mata uang, cryptocurrencies anu “leuwih konsisten sareng gelembung spekulatif Palasik,” nu strategists ceuk. Aranjeunna dicatet yén Korea jeung Jepang ngadominasi bitcoin jilid bursa, tapi oge nagara kalawan sistem moneter stabil.

realitas teh nya eta cryptocurrencies masih boga bar pangaturan tinggi mupus di paling tempat, nu strategists ceuk. Pikeun mimitian ku, pamaréntah teu bisa lagu anu keur Mayar atawa narima currencies digital.

Goldman Sachs ieu dikabarkan Nyiapkeun hiji meja dagang cryptocurrency.


Blockchain News 10 Januari 2018

cryptocurrency minyak dijieun Maduro urang ditampik ku DPRD banten urang

parlemen oposisi-ngajalankeun banten urang on Salasa outlawed a "petro" cryptocurrency diwanohkeun ku Présidén sosialis Nicolas Maduro, nelepon eta upaya illegally KPR cadangan minyak di nagara tunai-strapped urang.

Maduro on Jumaah ceuk pamaréntahanana bakal ngaluarkeun ampir $6 miliar tina petros salaku cara pikeun ngangkat mata uang teuas jeung ka nyinkahkeun sangsi finansial ditumpukeun ku Washington.

ahli Cryptocurrency nyebutkeun mismanagement banten ngeunaan ékonomi sorangan, digabungkeun jeung kurangna bersejarah nu fatwa Sosialis Partéi ngeunaan hormat keur hak milik pribadi, dipikaresep bakal ninggalkeun investor uninterested di acquiring petros.

"Ieu teu cryptocurrency a, ieu téh diobral maju tina minyak Venezuelan,"Ceuk anggota déwan Jorge Millan. "Ieu tukang ngaput-dijieun pikeun korupsi."

Maduro geus rutin dipaliré legislatif ti pihak na leungit kontrol eta di 2016, sarta Agung Pangadilan pro-pamaréntah geus ditémbak handap ampir unggal ukuran diliwatan saprak lajeng.

Maduro ngaharepkeun eta bakal ngawula ka salaku mékanisme pamayaran kanggo suppliers asing na nyingkahan pangmayaran Nepi anu dipelak langkung akut ti sangsi angkat ka tempat.


Dana Trat urang Tom Lee: Bitcoin bisa gampang ganda dina 2018

Salah sahiji bulls bitcoin pangbadagna Wall Street urang nyebutkeun cryptocurrency nu bisa “gampang ganda” atawa malah triple di 2018.

“Malah dina dasar resiko-disaluyukeun, Jigana bitcoin bade gampang outperform S&P,” Lee ceuk Salasa on CNBC urang “Futures Ayeuna.” “Dina dasar jangka panjang, cara panggampangna pikeun nempo bitcoin nyaéta salaku gaganti atawa toko tina nilai,” cenahna. “Ku kituna salaku millennials manggihan sarta ngahasilkeun panghasilan, aranjeunna nuju bade nganggo eta salaku gaganti pikeun emas.”

“Mun bitcoin meunang 5 persén pasar emas, éta kasarna $ 50,000,” anjeunna ditambahkeun. Éta mangrupa leuwih ti 200 persen move ti mana bitcoin ayeuna dagang.

Dina dasar istilah-deukeut, Lee ekspektasi bitcoin mun meunang balik na Désémber tinggi. “Urang mikir yén ku pertengahan 2018, urang nuju bade janten bagian tina jalan aya, tur éta naha urang meunang [bitcoin ka $20,000],” cenahna. “Mun bitcoin sabenerna bisa naek deukeut nu $20,000 tingkat di satengah mimiti taun, Jigana dina satengah kadua 2018, kami gé ningali move a badag ti éta,” Lee ceuk. “Jadi Jigana bitcoin masih hal kudu diaku kabeh sataun.”


Blockchain News 10 Januari 2018


tulisan patali: