Blockchain News 10.06.2018

peraturan Crypto ngumumkeun di Thailand

The Thailand jaminan na Exchange Komisi ngumumkeun wincik peraturan cryptocurrency nagara urang. Ukuran anu disatujuan dina pasamoan 7 Juni teh regulator urang, sarta diharepkeun balik kana pangaruh engké dina bulan ieu.

Numutkeun detik timbalan sekretaris-umum Tipsuda Thavaramara, nu detik bakal ngidinan Bitcoin na Litecoin bisa traded salaku pasangan dagang, diantarana.

"Sababaraha kriteria utama dipaké ku detik ka assess pasang dagang cryptocurrency" anu "kredibilitas musyawarah sarta liquidity cryptocurrency".


Silicon Valley urang Top dental Praktek dimimitian narima Dentacoin, nu Cryptocurrency dental

Caang dental - prakték dental luhur Silicon Valley urang, dumasar dina Fremont, California - geus dimimitian ngalaksanakeun Dentacoin, éta koin digital tina kedokteran gigi, minangka sarana pembayaran.

Caang dental urang pamimpin Dr. Swapna Raveendranath ieu dibédakeun ku pangajén panganyarna pikeun Best dokter gigi di wewengkon, nuturkeun "Best pilihan Fremont Reader urang" persaingan di 2016. Kalawan prakarsa anyar nya pikeun nerapkeun cryptocurrencies dina praktekna nya, Dr. Raveendranath boga tujuan pikeun nuluykeun lalampahan nya "ngurus unggal pasien di masarakat" na nyadiakeun aranjeunna kalayan kualitas luhur, perawatan dental affordable na diasupan. klinik nu keur néangan maju ka ngembangna partnership na kalawan Dentacoin sarta ngagunakeun potensi pinuh na.

Dr. Swapna teu eureun aya sanajan, sakumaha manehna oge aub dina philanthropy, jeung Program Sarjana Award, keur prakarsa panganyarna nya. Ieu nawiskeun perawatan dental-of-muatan bébas hirupna ka siswa, excelling academically, tapi bisa asup-up keur asuransi dental, alatan alesan finansial.

Popularitas currencies digital geus dipingpin loba jasa perawatan dental pikeun ngadopsi kieu hartosna anyar pembayaran. klinik dental anu diadopsi pangmayaran cryptocurrency geus dilaporkeun narima télépon ti sakuliah AS. Kalayan di pikiran jeung riungan tech-savvy lebak urang, Caang dental bisa gampang jadi lokasi perdana pikeun pengobatan dental yén caters husus pikeun panongton husus dina ieu.

Caang dental ngagabung di Network Dentacoin sapanjang kalawan dua puluh dua amalan dental lianna di sakumna dunya, lokasina di AS, Australia, Inggris, Itali, Walanda, Hungaria, Bulgaria, Sérbia, Malaysia, Taiwan, Pakistan, Fiji, India.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 09.06.2018

BTC
$7,627
↓ 0,14%
$18.2M
ETH
$599.4
↑ 0,47%
$17.1M
EOS
$14.48
↑ 2,70%
$6.75M
BCH
$1,107.69
↓ 0,74%
$2.92M
XRP
$0.6650
↓ 2,00%
$2.54M
LTC
$119.36
↓ 0,53%
$1.24M
dash
$301.4
↓ 3,65%
$916,714
jsb
$15.18
↓ 1,81%
$814,500
XLM
$0.2830
↓ 2,76%
$734,973
XMR
$156.04
↓ 2,30%
$723,076
ZEC
$232.1
↓ 1,64%
$242,153
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$197,698
rep
$37.71
↓ 1,85%
$165,597
ICN
$0.893
↑ 1,38%
$51,366
MLN
$43.26
↑ 1,86%
$22,200
GNO
$68.4
↓ 2,09%
$19,535

KRAKEN digital asset Exchange
$52.6M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 10.06.2018

2 comments

  1. I just could not depart your site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide for your visitors. Is going to be back often to check up on new posts

  2. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic, appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *