Blockchain News 10.05.2018

Kapala NASDAQ: Crypto mangrupakeun lengkah saterusna katuhu dina spasi tina mata uang

lulugu eksekutif NASDAQ Adena Friedman spoke ngeunaan cryptocurrency dina episode panganyarna tina CNN podcast Boss Payil, Friedman ngomong yén cryptocurrency karasaeun kawas "hambalan hareup katuhu dina spasi tina mata uang" sabab mangrupa "mékanisme pembayaran globalized" mangrupakeun fit alam pikeun ékonomi digital cross-wates.

Manehna ngomong: "Kumaha dinya evolves tur nu tina cryptocurrencies bisa atawa bisa jadi hiji anu pamustunganana meunang dirangkul, Jigana nu bener juri téh masih kaluar dina éta. Tapi ngalakukeun pikir pamanggih mékanisme mayar langkung globalized nu geus leuwih efisien ti naon urang kudu dinten ngamungkinkeun duit pikeun mindahkeun sakuliah nagara jeung pasti ngarojong ékonomi Internet ".


dagang saham aplikasi Robinhood raises tambahan $ 363M rék dilegakeun jasa dagang crypto na

dumasar aplikasi dagang saham mobile AS Robinhood geus ngumumkeun hiji $363 juta runtuyan babak waragad D nu nyebutkeun bakal ngidinan sungut nu rék dilegakeun jasa dagang cryptocurrency na nasional ku tungtung 2018.
Numutkeun hiji pernyataan diterbitkeun dina Kemis, babak waragad peunteun sungut nu aya di $5.6 milyar.


De beers hasil ngalacak intan ti milik ka kamasan maké blockchain

De beers Grup dinten ngumumkeun yén nagara éta geus hasil dilacak 100 intan sapanjang ranté nilai salila pilot tina platform Industri blockchain na, nyirian kahiji waktos lalampahan hiji inten urang geus digital dilacak tina milik keur ritel.

Hiji jalan satapak digital immutable tur aman dijieun pikeun seleksi intan kasar ditambang ku De beers sabab dipindahkeun ti milik keur cutter na polisher, lajeng ngaliwatan ka kamasan a. platform nu, disebut Tracr, diperkirakeun ngajalankeun masarakat awam engké taun.


Crypto investor Mike Novogratz: Crypto nyaéta révolusi rahayat

“Ieu geus revolusi rahayat,” Michael Novogratz of Galaxy Digital ngawartoskeun riungan di Summit Fluidity di Brooklyn on Kemis.

cenah “Revolusi desentralisasi akang gaduh dampak pangbadagna na di rasa ritel, tapi mun meunang aya eta bakal nyandak kakuatan investasi di lembaga badag. The gerombolan institusional nyaeta on pindah,” nambahkeun “Abdi langkung bullish taun ti kuring éta taun ka tukang.”


Prototipe tina proyék privasi “Dandelion” dimekarkeun ku devs Bitcoin

Pamekar hoping mawa tingkat luhur anonymity urus ka blockchain Bitcoin geus diwangun mangrupa prototipe pikeun maranéhna “Dandelion” proyék privasi.

prototipe ti alamat menggah nu usul Dandelion awal bisa jadi kakeunaan serangan deanonymization.


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *