Blockchain News 09.06.2018

otoritas Korea manggihan euweuh aktivitas ilegal di panalungtikan Bithumb

Panalungtikan kana bursa panggedéna di Koréa Kidul, Bithumb ku sababaraha otoritas Koréa Kidul mangka eta aya henteu dosa atas nama parusahaan, sanajan hiji bil pajeg badag.

Bithumb kiwari ngabogaan bil pajeg ngeunaan 30 miliar meunang mayar, nu jumlah ka kasarna $28 juta.

A bil pajeg anu badag teu pisan heran, sakumaha platform nu ngeusi waragad rata-rata 0.3% on kasarna $250 juta dina transaksi per poé.

Mun Bithumb ngeusi kieu teuing keur trades, nu bakal hartosna yén pausahaan ngajadikeun hiji inohong staggering of kasarna $750,000 per poé, nu jumlah ka ampir $274 juta per taun.

tags: bitcoin, wartos

Ontology ngajalankeun ékosistem akselerator - Ontology Olympus akselerator OOA

Ontology, a new high-performance public multi-chain project and a distributed trust collaboration platform, ngumumkeun Ontology Olympus akselerator (OOA).

program nu Ujang téhnologi sarta produk ahli sakuliah huma ka kolaborasi di kewirausahaan sarta ngawangun disebarkeun aplikasi bisnis anyar dumasar hareup generasi infrastruktur ranté publik Ontology pikeun ngawangun hiji buka-sumber, pikiran kabuka, sarta ékosistem trust disebarkeun kolaborasi.

Program Ontology Olympus akselerator baris nyadiakeun lengkep teknis, pamasaran, waragad, anleh, jeung rojongan minuhan légal. The Ontology Yayasan bakal investasi kurang 1.5 milyar USD worth of tokens, sakabéh nu bakal dipaké pikeun ngarojong ngembangkeun kahareup startups aya na tim dipilih.


Norwegia CEO Air pikeun ngjalankeun bursa crypto

Billionaire Norwegia CEO Air Bjørn Kjos geus launching hiji bursa cryptocurrency ngaranna Norwegia Blok Exchange, sarta dina catetan patali Norwegia Air kiwari narima cryptocurrency sakumaha pamayaran.

baheula, perusahaan NBX Exchange, sempet diangkat $250,000 dina babak fundraising.

CEO nu nuluykeun ngomong "Simkuring ditéang dina hal anu gampang pikeun skala… gaduh cryptocurrency salaku pilihan mayar di maskapai nu, Urang nempo yén aya anu peryogi pikeun pasaran serius mana anjeun bisa meuli jeung ngajual cryptocurrencies ".

NBX boga rencana ambisius sareng tujuan rivaling séntral kawas GDAX na Kraken


Laporan Kraken Market Daily pikeun 08.06.2018

BTC
$7,638
↓ 0,49%
$35.8M
ETH
$596.6
↓ 0,93%
$27.1M
EOS
$14.10
↓ 1,19%
$7.99M
XRP
$0.6786
↑ 0,23%
$5.95M
BCH
$1,115.98
↓ 1,81%
$5.23M
LTC
$119.99
↓ 0,91%
$1.56M
XMR
$159.72
↓ 3,75%
$1.5M
jsb
$15.46
↑ 1,38%
$1.24M
XLM
$0.2910
↓ 2,05%
$954,778
dash
$312.8
↓ 0,47%
$575,316
ZEC
$236.0
↓ 1,32%
$309,422
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$248,276
rep
$38.42
↓ 2,21%
$152,616
MLN
$42.47
↑ 7,49%
$77,671
ICN
$0.881
↓ 3,69%
$51,131
GNO
$69.9
↓ 1,76%
$24,895

KRAKEN digital asset Exchange
$88.8M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 09.06.2018

One comment

  1. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *