Blockchain News 09.05.2018

Bloomberg ngajalankeun indéks crypto

Bloomberg, bareng jeung Galaxy Digital Capital Management LP, a teguh manajemén asset digital ngarah diadegkeun ku Michael Novogratz, kiwari dibuka Dewan Bloomberg Galaxy Crypto.

indéks dina Lagu nu dicipta ka kinerja panggedéna, bagian cairan lolobana pasar cryptocurrency, nu nyadiakeun benchmarking transparan pikeun investor cryptocurrency.

Michael Novogratz, CEO na ngadegkeun Galaxy Digital Capital Management, ceuk, "The Bloomberg Galaxy Crypto Index brings transparansi unprecedented ka pasar crypto.”


Winklevoss baraya berkas patén pikeun settling ETFs crypto

The baraya Winklevoss geus dileler a patén anu boga tujuan pikeun settle bursa traded produk (ETPs) nyekel cryptocurrencies.

Pausahaan outlined sistem nu bisa ngaéksekusi transaksi keur ETPs nyekel cryptocurrencies “kayaning bitcoins.”

ETPs, nu ngawengku bursa-traded-dana (ETF), mangrupakeun hiji tipe kaamanan anu harga anu diturunkeun tina instrumen investasi séjén maranéhna téh dihijikeun ka, misalna. cryptocurrencies.


pamaréntah Australia allocates satengah juta USD keur blockchain dana panalungtikan

Pamarentah Australia geus disadiakeun AU $700,000 mun Agénsi Transformasi Digital na ngajajah aplikasi blockchain dina jasa pamaréntah.

Nagara dokumen anggaran “Pamarentah bakal nyadiakeun $0.7 juta di 2018-19 keur Badan Transformasi Digital pikeun nalungtik daérah mana téhnologi blockchain bisa nawiskeun paling nilai pikeun layanan Pamarentahan.”


patén file pulisi Cina pikeun nyimpen bukti ngagunakeun blockchain

Kamentrian Cina ngeunaan Kaamanan Public geus ngembangkeun sistem blockchain aimed mun langkung aman nyimpen bukti dikumpulkan dina mangsa investigations pulisi.

panangan panalungtikan mentri urang Filed hiji patén pikeun hiji sistim nu basisna blockchain yén timestamps jeung toko data dikintunkeun ka awan dina nawar ka nyadiakeun leuwih transparan sarta tamper-buktina prosedur déposisi.


Colorado pas bil ngagunakeun blockchain pikeun rékaman sarta kaamanan cyber

Kumbang kaayaan Sénat ngaluluskeun hiji bil nu bakal ngagunakeun téhnologi blockchain dina urutan pikeun nyimpen rékaman pamaréntah tur ningkatkeun kaamanan cyber maranéhna.

bil butuh sagala kantor pamaréntah Colorado jeung ngagunakeun téhnik enkripsi blockchain guna ngajaga rékaman rahasia ti aksés diidinan atawa manipulasi.

tagihanana nyebutkeun yén blockchain nawarkeun loba solusi ngeunaan finances na “sambungan masarakat” ku securing jeung detailing transaksi dipigawé di internet bari ngajaga hiji gelar luhur ti privasi.

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *