Blockchain News 08.06.2018

MasterCard patén bakal nempatkeun kartu kiridit dina blockchain umum

Pangmayaran buta MasterCard ieu Ngalanglang pamakéan a blockchain umum pikeun aman pariksa pangmayaran kartu kiridit di point of diobral.

Numutkeun hiji aplikasi patén Filed jeung US. Patén jeung dagang Kantor, MasterCard geus datang nepi ka hiji conveyance tur dimeunangkeun prosés pikeun pariksa pamaké’ Kapercayaan mayar leuwih a “blockchain diaksés masarakat awam.”

dokumen nu mana asup pikeun ngajelaskeun kumaha rékaman pembayaran anu énkripsi / decrypted sarta disimpen di blockchain nu.


Runs.com - Blockchain Dumasar Platform eCommerce pikeun Unparalleled Curated pangalaman Unveils Presale

Runs.com, an upcoming platform and a blockchain-based eCommerce platform headquartered in Singapore with offices in New York and Bangalore announced their presale. presale bakal datangna kalawan pikaresepeun 30% Bonus salaku hiji tawaran manuk mimiti. Runs recently closed a seed funding of $1M backed by- Panamax Capital, gunana Capital, sarta Columbia Malaikat.

Runs.com nu ieu incubated di Columbia University urang Inovasi sarta kewirausahaan program bakal ngagunakeun dana ieu pikeun ngembangkeun kerangka Blockchain na nu brings transparansi jeung amanah ka E-Dagang. It plans to achieve this by building a decentralized platform where the decision-making power lies with the user rather than the platform.

Runs.com is led by Giri Devanur who is an EY Entrepreneur of the year award winner in 2017 and an Alumnus of Columbia University. Giri was the CEO ti AMERI100, a company that made its journey to NASDAQ in just four years. Giri Devanur is joined by Dr. Artit Wangperawong who holds a Ph.D. ti Stanford Universitas.

Runs.com have launched their Token Generation Event (TGE) through 2 phases – presale and crowd sale. There will be a total of 75,000,000 tokens available for contributors.

Backers jeung fans bisa asup onto
www.runs.com to take advantage of the early bird offer which is on a first come first served basis and for a limited period only.

Diomongkeun di kasempetan Giri Devanur: Co-founder & CEO – Runs.com adds:

“There is a massive shift away from traditional e-commerce to experiences driven community commerce. Taya parusahaan lianna geus junun néwak pangalaman jeung milah aranjeunna geus kaliwat. Kalawan Runs.com urang pilari ka ngungkit téknologi Blockchain seru pikeun ngidinan urang babagi moments memorable maranéhanana dina masarakat. dina ngamimitian, kami bakal fokus dina Cricket, Bioskop jeung Kopi peminat sakuliah dunya. "

Dr. Artit Wangperawong Co-ngadegkeun tur Kapala Téhnologi Officer di Runs.com na Stanford alumnus nyatakeun:

“Blockchain technology is uniquely poised to disrupt a swathe of industries. di Runs.com, we’re developing the platform along with our signature XKU'S ka alamat kaperluan dagang dunya jeung pikeun nganteurkeun pangalaman pangalusna pikeun urang dina hiji platform desentralisasi. Kami komitmen ka attracting individu berbakat kana gabung tim kami sangkan Runs.com platform Premier dagang ka sakuliah dunya. "

Runs.com will be disrupting traditional e-commerce platforms which use SKU'S salaku jalan fundaméntal pikeun ngaidentipikasi unit. Moving away from the conventional SKU's, Runs.com has patented a new method of identification and tracking called XKU – ‘Experience Keeping Unit’. Runs.com XKU’s will cover the 3-S parameters – Story, sumber, sarta kelestarian.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 07.06.2018

BTC
$7,675
↑ 1,95%
$46.2M
ETH
$602.2
↑ 1,25%
$34.9M
EOS
$14.27
↑ 6,02%
$7.41M
XRP
$0.6770
↑ 2,22%
$5.26M
BCH
$1,136.57
↑ 2,19%
$5.24M
LTC
$121.09
↑ 1,74%
$2.17M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.59M
XMR
$165.95
↑ 1,86%
$1.15M
XLM
$0.2971
↑ 2,74%
$726,698
ZEC
$239.2
↑ 3,74%
$660,340
jsb
$15.25
↑ 1,73%
$554,835
rep
$39.29
↑ 5,08%
$500,636
dash
$314.3
↑ 2,10%
$276,801
ICN
$0.915
↓ 0,50%
$71,124
DOGE
$0.0037
↑ 2,24%
$28,298
MLN
$39.51
↑ 1,49%
$28,026

KRAKEN digital asset Exchange
$107M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 08.06.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *