Blockchain News 08.05.2018

Bursa Saham New York bisa ngajalankeun platform dagang Bitcoin

Perusahaan induk tina Bursa Saham New York geus dipake dina hiji platform online dagang nu bakal ngidinan investor badag mésér jeung tahan Bitcoin, nurutkeun surelek tur dokumén ditempo ku The New York Times sarta opat jalma briefed dina usaha anu dipenta pikeun tetep anonim sabab rencana éta kénéh rahasia.


Oracle pikeun ngjalankeun blockchain-sakumaha-a-jasa platform bulan ieu

Software buta Oracle geus sagala pakakas pikeun masarakat awam ngajalankeun na platform blockchain-sakumaha-a-jasa bulan ieu. Frank Xiong, Wapres group Oracle ngeunaan Blockchain Awan Service, ceuk dina unveiling yén sungut nu boga tujuan pikeun mikat duanana firms gedé jeung leutik, kalawan bedah dumasar kana volume urus.


Moscow aturan pangadilan cryptocurrency téh kaasup kana bangkrut estate

Hiji Pangadilan Moscow geus maréntah ka ngawengku dompet cryptocurrency salaku bagian tina estate nu bangkrut debtor urang, recognizing kenop jeung dana anu dompét urang salaku sipat. masalah ieu naha idéntifikasi nu boga dompét crypto jeung kenop éta mungkin atanapi henteu. pangadilan maréntah idéntifikasi nya mungkin sarta yén kenop kudu relinquished salaku bagian tina estate nu debtor urang.


 

2 comments

  1. I’m not ѕure wheгe you’re getting your info, but good topic.
    I needs to spend some time learning much more or underѕtanding more.

    Thanks for fantastic info I ᴡas looking for thіs info for
    my mission.

  2. I was looking at some of your articles on this site and I believe this internet site is really instructive! Keep on posting.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *