Blockchain News 06.06.2018

basis Crypto India Pulisi Bust Massive Ponzi skéma

The Ponzi diwangun ti sababaraha program ku dr a. Amit Lakhanpal, CEO di Duit Trade koin Grup na CMD sahiji Grup Flintstone. Pajabat ngomong yén Lakhanpal sempet dijieun cryptocurrency disebut Duit Trade koin (MTC), mana anjeunna beurat dipasarkan ka komunitas India lega guna mamingan investor kana poéna spekulatif séjén. Hiji kantor di Orion Usaha Park milik agénsi ngembangkeun real estate Flintstone Grup ieu bisa disebutkeun “di puseur panipuan” kalawan staf na orchestrating mayoritas ieu scams curang; Investor unsuspecting “sapuluh ka dua puluh kali dina ngan opat nepi ka genep bulan,” ngalaporkeun Times Of Indonesia. Ieu ogé ngaku yén sababaraha investor anu malah jangji kawarganagaraan Karibia, real estate jeung bank Swiss akun di tukeran pikeun investasi maranéhanana.

Hal ieu diperkirakeun yén jumlah diperkirakeun duit earned ku sistem Ponzi sakabéh ieu kurang 500 crore, nu equates ka $ 6,699,450,000.

Salila bust nu, polisi Thane ditahan sarta ditahan Taha Kazi, salah sahiji technicians konci flanking, tapi masih pilari Lakhanpal na opat inohong konci sejen tina panipuan ka.

The Ponzi ieu ditalungtik ku otoritas lokal di handap keluhan ti Ngatur Diréktur Cirebon urang Pravin dianti sanggeus narima moal payouts ti parusahaan. Timbalan Kapala Kapulisian Abhishek Trimukhe ceuk:

“Urang dirékam kajahatan di Stasiun Pulisi Chitalsar, mana nu defendants traded hiji koin cryptocurrency, sarta deceived sababaraha urang.”

Ti saprak éta, polisi geus kiwari sacara resmi dikaluarkeun mangrupa “kasus panipuan, pelanggaran kriminal, forgeries sarta wewengkon relevan séjén tina IPC, sajaba Hukum Maharashtra keur Protection of Investor ngahudang, 1999, sarta ogé dina Act Téhnologi Émbaran”.

Bari masih kanyahoan sabaraha jauh Sistim Ponzi ieu kapangaruhan wewengkon, laporan pulisi nu hiji razia kadua baris lumangsung di kantor sejen di Kailas Industrial Park, Vikhroli.

Sanggeus bangkrut ieu, loba ayeuna yakin yén scam ieu mangrupa bagian ti Ponzi loba nu leuwih gede operasi kaluar tina Dubai. Geus ayeuna geus ngalaporkeun yén Lakhanpal geus partnered kalawan Kabinet Na Highness Syekh Ahmed Bin Obaid Al Maktoum urang pikeun ngabentuk “Al Tunai Mandiri Grup,” URANG SUNDA basis Dubai Inten-dijieun ngamimitian crypto. Ieu boga tujuan pikeun nyieun aset blockchain nu disimpen kalayan gems sarta bisa traded ngaliwatan hiji bursa di-imah. Hal ieu disturbing yén Al Kasir Grup geus dibuka na “Pra mimiti Blockchain asset maturan” ngaliwatan portal Al Kasir Grup, nu geus attracting investasi. Naha klaim yen ieu téh dina kanyataan indung Ponzi ka preman bungsu, tetep bisa ditempo.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 05.06.2018

BTC
$7,623
↑ 1,74%
$63.8M
ETH
$607.3
↑ 2,97%
$53.4M
EOS
$14.03
↑ 3,24%
$11.7M
XRP
$0.6732
↑ 3,51%
$11.1M
BCH
$1,148.47
↑ 5,09%
$8.04M
LTC
$121.07
↑ 1,61%
$3.29M
XMR
$166.77
↑ 4,35%
$2.12M
jsb
$15.36
↑ 1,32%
$992,907
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$923,258
XLM
$0.2964
↑ 2,57%
$700,733
ZEC
$236.8
↑ 0,41%
$665,735
dash
$319.5
↑ 0,95%
$459,097
rep
$38.84
↑ 2,72%
$448,449
ICN
$0.951
↓ 1,69%
$247,486
GNO
$72.1
↑ 0,66%
$54,170
DOGE
$0.0036
↑ 1,59%
$43,642

KRAKEN digital asset Exchange
$158M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 06.06.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *