Blockchain News 05.06.2018

Coinbase expands mun Japan

Coinbase geus ngumumkeun rencana na pikeun ngjalankeun hiji kantor di Jepang. Dina pengumuman nu, Coinbase ceuk aranjeunna gawe bareng jeung FSA Jepang pikeun mastikeun minuhan légal dina unggal panggung sarta sakali disatujuan, ngarencanakeun pikeun nawarkeun produk jeung jasa maranéhna pikeun jalma di Jepang.

Ngabagéakeun Fintech Pamimpin nao Kitazawa

Salaku bagian tina usaha urang pikeun ngagancangkeun nyoko global cryptocurrency, kiwari kami keur announcing peluncuran Coinbase urang kantor di Jepang. Dina kapamimpinan sahiji pamimpin fintech kacida-dimangfaatkeun na admired, nao Kitazawa, kantor anyar kami bakal neundeun pondasi pikeun investor crypto Jepang ngakses sauntuyan produk Coinbase urang. Saperti dina pasar séjén, kami rencanana nyandak pendekatan ngahaja ka rollout kami di Jepang, nu hartina leungeun-di-leungeun gawe bareng jeung FSA Jepang pikeun mastikeun patuh hukum lokal di unggal tahap.


Brazilians nu muka leuwih rekening dagang crypto ti rekening brokerage tradisional

Leuwih jalma nu muka rekening dagang cryptocurrency di Brazil ti rekening brokerage tradisional.

Sataun katukang, hiji bursa disebut Foxbit tadi kasarna 100,000 pamaké nu kadaptar. Dinten, aranjeunna ngagaduhan 400,000 pamaké didaptarkeun kaluar tina ditaksir 1.4 juta anu dibuka rekening sareng maranehna sarta tilu pesaing utama maranéhanana dina jangka waktu nu kirang ti dua taun '. Bandingkeun nu ka kasarna 600,000 anu gaduh rekening stock brokerage sarta éta polos ningali: Brazilians geus kapanggih cryptocurrency. Di 2016, Brazilians dipindahkeun $160 juta asup jeung kaluar Bitcoin. Taun kamari, eta pencét sabudeureun $2.4 milyar.

"Keur guys anu dipaké pikeun nyumputkeun dollar dina kasur maranéhna, kiwari duana nyumput dina Bitcoin,"Nyebutkeun Eduardo Ferreira, kapala ngembangkeun bisnis internasional pikeun Foxbit di London. "Ieu mahasiswa meuli eta. Ieu supir beus 60 taun heubeul,"Manéhna nyebutkeun.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 04.06.2018

BTC
$7,492
↓ 2,72%
$50.1M
ETH
$589.8
↓ 4,33%
$50M
XRP
$0.6504
↓ 1,31%
$16.8M
EOS
$13.59
↓ 6,98%
$11.8M
BCH
$1,092.85
↓ 6,10%
$10M
LTC
$119.15
↓ 4,67%
$2.96M
XMR
$159.82
↓ 5,99%
$1.7M
XLM
$0.2890
↓ 4,13%
$1.45M
ZEC
$235.8
↓ 7,02%
$1.3M
jsb
$15.16
↓ 6,07%
$972,058
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$800,054
rep
$37.81
↓ 6,48%
$776,443
dash
$316.5
↓ 4,50%
$502,118
ICN
$0.967
↓ 0,48%
$339,291
GNO
$71.6
↓ 2,94%
$54,343
DOGE
$0.0035
↓ 4,68%
$40,408

KRAKEN DIGITAL ASSET EXCHANGE
$150M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 05.06.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *