Blockchain News 04.06.2018

Bittrex bakal ngidinan investor mésér cryptocurrency kalawan dollar AS

Investor kiwari boga kasempetan anyar mésér cryptocurrencies dina dollar AS.

Bittrex, a bursa cryptocurrency basis Seattle, geus ngahontal hiji perjangjian anu ngamungkinkeun investor mésér koin digital dina dollar AS. Di tempo anu kalangkung, ngan koin traded on Coinbase, a mata uang digital di California, bisa meuli di dollar. Éta fraksi ti kira 1500 koin digital ngambang di cryptocurrenices semesta.

Blockchain News 04.06.2018

Meuli koin sejenna, investor munggaran kapaksa ngarobah duit maranéhanana kana Bitcoin. Ayeuna aranjeunna gaduh Bittrex.

Pangadeg sarta CEO Bill Shihara ngawartoskeun CNBC yén tujuan éta “rék dilegakeun ka saloba pasar-gancang dina Bittrex,” cenahna dina Jumaah “Duit gancang.”

“Kitu ogé ngembangna eta, unggal customer on Bittrex bakal tiasa ngakses perdagangan dollar AS,” cenahna.

bursa nu malah bisa ngabantu pikeun mindahkeun pasaran. Kusabab kitu loba koin bisa ngan bisa dibeuli ngaliwatan Bitcoin, nilai Bitcoin tur loba currencies digital lianna correlated raket. Nilai ieu unit crypto kiwari bisa ngawitan decouple ti Bitcoin, Shihara ceuk, sakumaha langkung investor dagangan dina dollar.

ayeuna, meh 200 koin digital béda bisa traded on Bittrex. CEO ngomong yén hiji “leutik, pilih Jumlah mitra ngamimitian” jalan jeung pasar saham mayar di dollar.

“Dina tahap ieu urang keur nguji Sistim kami,” cenahna. “Urang damel raket jeung bank sangkan yakin maranéhna bisa ngolah deposit Fiat na withdrawals, tur mesin kami dagangan kalawan bakal tiasa ngadamel kargo nu leres.”

Cryptocurrency tetep sakitu legana unregulated di Amérika Serikat, ngabalukarkeun loba lembaga keuangan sarta investor janten cautious ngeunaan koin dina bentang tina panipuan nyebar sarta counterfeiting ICOs. padagang lianna geus searched pasar asing pikeun investasi di aset digital kayaning Bitcoin.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 03.06.2018

ETH
$616.5
↑ 3,36%
$48.7M
BTC
$7,702
↑ 0,59%
$38.6M
EOS
$14.61
↓ 4,07%
$18.6M
BCH
$1,163.89
↑ 6,99%
$11.4M
XRP
$0.6590
↑ 2,58%
$9.19M
LTC
$124.99
↑ 0,94%
$2.87M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$2.61M
XMR
$170.01
↑ 2,78%
$2.41M
XLM
$0.3014
↑ 1,24%
$1.74M
jsb
$16.14
↑ 0,62%
$1.2M
rep
$40.43
↑ 0,10%
$589,724
ZEC
$253.6
↓ 1,27%
$554,055
dash
$331.4
↑ 1,73%
$528,620
ICN
$0.972
↓ 0,83%
$82,506
DOGE
$0.0037
↑ 2,92%
$61,348
GNO
$73.8
↓ 1,22%
$59,411

KRAKEN digital asset Exchange
$139M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Apple ko-pangadeg Steve Wozniak ngaharepkeun Bitcoin janten mata uang global tunggal

CEO Twitter Jack Dorsey nembe cenah percaya bitcoin bakal jadi mata uang global tunggal, hal anu Apple ko-pangadeg Steve Wozniak ngaharepkeun bakal kajadian.

“Kuring meuli kana naon nyebutkeun Jack Dorsey, teu nu abdi merta yakin eta nu keur jalan lumangsung, tapi kusabab abdi hoyong ka jadi cara nu, anu mangrupa pamikiran kitu murni… Bitcoin ieu matematis diartikeun, aya kuantitas tangtu bitcoin, aya cara ayeuna teh disebarkeun ... na éta murni tur aya euweuh jalan manusa, aya euweuh parusahaan ngajalankeun sarta éta ngan ... tumuwuh sarta ngembang ... na salamet, nu ka abdi nyebutkeun hiji hal anu alami jeung alam leuwih penting kabeh Konvénsi manusa urang.”


Blockchain News 04.06.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *