Blockchain News 02.06.2018

Visa Outage di Éropa Highlights Poténsial of Cryptocurrency pangmayaran

téhnologi pembayaran geus disadiakeun pamakéna sakuliah dunya kalayan tingkat luhur genah. Mun téhnologi ieu teu dianggo sakumaha diémbarkeun, skenario nu bakal pisan masalah. Visa ngalaman outages utama sakuliah Éropa pikeun paling poé dina Jumaah. Ieu negeskeun butuh solusi alternatif, kaasup tunai komo cryptocurrency.

Kagagalan visa di Éropa

Pamakéna tur usaha di sakuliah Éropah ngalaman kasusah pembayaran utama dina Jumaah. Saha ngusahakeun sangkan transaksi ngaliwatan kartu pembayaran Visa mungkin geus miboga masalah. Transaksi nya kawates atawa teu mungkin mun ngalengkepan. lembaga keuangan malah disarankan pamakéna ngagunakeun tunai atanapi cara nu lian pembayaran. MasterCard teu kapangaruhan ku masalah ieu.

Visa geus gancang adzab kaluar nu transaksi online geus ngalaman kirang dina hal ieu. Titik-of-diobral transaksi tetep “pencét jeung sono” keur paling poé. Pamakéan kartu contactless keur transaksi leutik éta meujeuhna di hal nu ilahar. Sadaya ieu nempokeun sabaraha rawan sistem finansial anu masalah teknis.

Acara kawas ieu mindeng ngabalukarkeun konsékuansi aral. Rupa-rupa ATM di Inggris kungsi dipaké nepi cadangan tunai maranéhanana sore. Bari masalah ieu ngumbar, hiji pernyataan resmi teu dibéré. The genah tina kartu mayar ngan manglaku upami infrastruktur kompléks nu drive pangmayaran ieu jalan leres. pikeun Visa, anu tebih ti kasus kamari.

Kabutuhan cryptocurrency sarta duit tunai

Paling pamakéna masih gaduh cash sadia pikeun nanganan kaayaan sapertos. Bari gagal sapertos anu langka pisan, aranjeunna tiasa kajadian iraha wae. kituna eta pisan saperti teu mirip nu konsumsi tunai bakal kantos jadi lengkep ngurangan. Ditilik tina mishap panungtungan ieu, éta sigana pangalusna.

Salaku tambahan, éta pisa masalah nunjukeun yen hartosna alternatip pembayaran anu ogé diperlukeun. Teu kawas kartu bayar jeung kas, cryptocurrencies tiasa nyimpen dinten dina kali kawas ieu. Sanajan volatility maranéhna, loba prosesor mayar aya pikeun nanganan transaksi cryptocurrency paduli fluctuations harga samentara.

Pamakéna tur usaha kudu nengetan alternatif ieu. Ieu cara nu sae pikeun nyimpen hiji suplai ajeg kas on leungeun, tapi tetep butuh kartu pembayaran merenah pikeun mundur ti hiji ATM. Cryptocurrencies mangrupakeun hiji pilihan, najan kiwari maranéhna téh ukur ditarima ku sababaraha retailers. Masalah misalna bisa ngarobah sooner tinimbang saterusna.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 02.06.2018

Blockchain News 02.06.2018

KRAKEN digital asset Exchange
$131M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Huobi bursa crypto ngarencanakeun pengembangan Brazil

Huobi, a bursa cryptocurrency utama asalna ti Cina, geus netepkeun nepi warung di Brazil.

A wawakil ti Huobi Grup geus dikonfirmasi hajat parusahaan nuliskeun pasar Brasil.

usaha nandaan hambalan sejen di rencana Huobi pikeun perluasan global.


Blockchain News 02.06.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *