Blockchain News 01.06.2018

Laporan Kraken Market Daily pikeun 01.06.2018

Blockchain News 01.06.2018

KRAKEN digital asset Exchange
$128M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Huobi pikeun ngjalankeun crypto ETF

platform dagang Cryptocurrency Huobi geus launching dana bursa-traded basis crypto (ETF), pilihan investasi anu bakal ngidinan investor ritel mangtaun paparan ka karinjang aset tinimbang ngan hiji dina hiji waktu.

Angklung investasi, disebut HB10, kiwari kabuka pikeun lalanggan na ukur narima purchases maké cryptocurrencies, tinimbang currencies Fiat.

Pausahaan salajengna ditambahkeun yén saprak produk oge bakal sadia pikeun investor institusional, eta bisa berpotensi “ngurangan dampak Éntri institusional sarta kaluar” on cryptocurrencies tunggal.


GMO ngajalankeun aplikasi mobile anu ngamungkinkeun gamers earn Bitcoin

teguh téhnologi Jepang GMO Internet Grup geus ngembangkeun hiji aplikasi mobile anyar nu ngamungkinkeun pamaké earn Bitcoin saukur ku maén kaulinan.

Aplikasi nu anyar - disebut CryptoChips - bakal mimitina jadi terpadu sareng real-time kaulinan peperangan diwengku ogé dimekarkeun ku GMO disebut “Perang whimsical.”

Buta tech ceuk harepan téh ajak umum pikeun jadi akrab jeung cryptocurrencies via aplikasi anyar, saprak pamaké baris perlu make dompet digital sorangan pikeun nampa tur nganggo Bitcoin.


pengusaha Singapura mundut dilisensikeun bursa crypto Jepang pikeun $ 67M

Eric Cheng, a pengusaha real estate suksés, geus kaala a 100% stake di Jepang FX FSA-dilisensikeun Trade Financial Co., Ltd, hiji platform dagang FX, kitu ogé BitTrade, a dilisensikeun platform dagang cryptocurrency kantor pusatna di Jepang.

Anjeunna intends mun aggressively skala platform dagang kana panggedena di Jepang & berpotensi manjangkeun jasa global.

Eric Cheng janten urang asing munggaran sorangan a 100% stake dina FSA-dilisensikeun platform dagang cryptocurrency Jepang


nambahan pasagi di nilai ku $ 8b saprak nambahkeun Bitcoin dagang taun ka tukang

Biasa di alun Nyarita. geus leuwih ti dua kali dina nilai salila sataun kaliwat.

stock sungut pembayaran urang geus surged ku ampir 50%, nambahkeun ngeunaan $8 milyar dina nilai pasar, saprak eta digulung kaluar Bitcoin dagang dina bulan Nopémber pikeun konsumén of App Cash na, nu ngamungkinkeun pamaké mindahkeun duit babaturan sareng kulawarga.


resmi IMF nyorong bank sentral bersaing jeung cryptocurrencies

A tinggi-ranking resmi di monetér internasional (IMF) ieu urging bank sentral pikeun ngembangkeun "hadé" Fiat currencies dina raraga miara Pace kapamimpinan maranéhanana leuwih cryptocurrency.

timbalan diréktur IMF Dong Anjeunna ngajadikeun hal eta "aset crypto mungkin hiji poe ngurangan paménta duit bank sentral" na yén lembaga pamaréntahan kudu ngalakukeun deui moal ngantep nu lumangsung. Istilah sanésna, mun "forestall tekanan kalapa aset crypto bisa exert on currencies Fiat,"Bank sentral kedah ngadopsi sababaraha konsep core nyetir aset digital.


Blockchain News 01.06.2018

One comment

  1. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours.

    It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *