Bitcoin ATM jaringan Coinsource jalan jeung multi faktor authenticator Acuant

Bitcoin ATM jaringan Coinsource geus partnered kalawan Acuant, a multi faktor KYC / AML authenticator, guna ningkatkeun pangalaman customer, ningkatkeun ongkos konversi, sarta mitigate panipuan di sakabéh na mesin Bitcoin ATM.

API tur dipaténkeun téhnologi Acuant urang kiwari bakal ngabuktoskeun kaaslianana Gajah Mungkur na paspor ku nerapkeun 50+ tés forensik na biometric, nu geus Powered by learning mesin manusa-ditulungan pikeun akurasi.

"Tujuan utama kami nyaeta ngajaga konsumén urang dina cara éta pamaké-friendly jeung éféktif, tur éta salah sahiji alesan urang mutuskeun pikeun pasangan kalayan Coinsource. Coinsource urang transaksi gancang jeung seamless ngadamel pikeun pangalaman pamaké sabenerna endah tur integrasi ieu bakal salajengna nu pangalaman ku mastikeun konsumén data maranéhanana nyaéta aman, aman, jeung akurat,"CEO Acuant Yossi Zekri ceuk.

 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *