Binance Invests $ 10M Kana Program Crypto Bermuda

Binance ngarencanakeun keur nyetél puseur minuhan global anyar taun Bermuda ngaliwatan sababaraha bulan hareup, Premier Daud Burt geus ngumumkeun.

Diomongkeun di konferensi pers gabungan on Jumaah, Burt ngumumkeun yén hiji memorandum of understanding geus asup, ngabawah ka Binance Amal Yayasan baris nempatkeun $10 juta nuju program atikan patali jeung tech anu. hiji tambahan $5 juta bakal invested di startups blockchain.

Di luhur nu, Binance baris mantuan pamaréntah Bermuda ngamekarkeun kerangka pangaturan pikeun cryptocurrencies na blockchain, kitu ogé nyieun kantor anyar di nagara.

 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *