Kumaha éta larangan dina iklan crypto on Facebook baris mantuan industri

Ban on iklan crypto on Facebook

Dinten Salasa, Januari 30, Facebook ngumumkeun kawijakan anyar nu prohibits iklan tina cryptocurrency na ICO. “Simkuring hoyong urang neruskeun ngalenyepan produk jeung jasa anyar ngaliwatan iklan dina Facebook tanpa sieun anu scam atanapi tipu daya,” ceuk Rob Leathern diréktur manajemén produk di Facebook. “ukuran ieu mangrupa bagian ti kawijakan ngembang Facebook sarta diarahkeun ngalawan kagiatan berpotensi curang dina loka.” “.

Kyle Forkey, konsultan pikeun startups crypto sarta pangadeg Ethmint blockchain group konsultan, percaya yén solusi Facebook baris mantuan nyaimbangkeun kadar crypto-aréa, reputasi anu ayeuna dirusak ku turunna pasar jeung aktivasina of scammers: “Ieu bakal aya mangpaatna keur investor rata jeung henteu langsung mangrupa nguntungkeun pikeun crypto-lapisan sakabéhna, – ceuk Kyle Forkey édisi tibalik. “Beuki scamers kami ngumbah, nu hadé karya ékosistem.”

larangan nu diwanohkeun bakal ngamankeun, khususna, keur investor novice, saha iklan misalna wanti mun thinklessly investasi. Kyle Forkey téh yakin yén bisnis légal moal sangsara tina inovasi tina Facebook: “Kalolobaan dana diangkat dina mangsa ICO anu katarik ngaliwatan partnerships.”


Cryptosociety on biasa Twitter view ieu:

Cryptosociety on Twitter

Iklan Facebook henteu tempat pangalusna bisa ngawangkong ngeunaan crypto Anjeun anyways. Na sadayana ngeunaan ngawangun brand a, masarakat, pamasaran eusi, inbound na organically tumuwuh. Pikeun maranéhanana anu hayang BRUTE perhatian gaya jeung kaduruk duit, Kuring nebak eta éta saluran giat.

iklan crypto on facebook

 

Crypto lalaki pencét sakumaha Facebook bans Iklan pikeun bitcoin. Éta facebook alus wont ngawenangkeun Iklan scam ieu dina platform anu. Na goréng pikeun bitcoin boga kitu loba scamsters.


Sanajan, sababaraha workarounds geus kapanggih pikeun penerbitan dilarang eusi. Dina dinten saptu, Matt Suiche, pangadeg tina cyber parusahaan kaamanan Comae Panyiaran, dibagikeun a screenshot of iklan teh, nu dipasang informasi ngeunaan bitcoin maké typos: éta aksara leutik Inggris L tinimbang i, jeung “nol” gaganti hurup O dina kalimah “bitcoin” – “BlTC0IN”. offenders sejenna nyimpen “nol” gaganti hurup “éta” lamun nulis kecap nu “ICO”.

Spirker Facebook dilaporkeun dina e-mail ka motherboard yen parusahaan keur nalungtik kasus kawas.


nu ngarang: Richard Abermann


Prospek of Pertambangan di 2018

 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *