Baidu ngajalankeun basis blockchain platform stock poto

Baidu, buta pilarian internét Cina urang, geus dibuka layanan stock poto basis blockchain dina nawar pikeun ngajagi hak intelektualna gambar di Cina, salaku bagian tina push na lega pikeun nyoko téhnologi blockchain.

jasa éta, disebut Totem nu indit online Rebo, migunakeun blockchain mun timestamp nu kaluman unggal photograph aslina ti pamaké sareng real-ngaran identitas na toko data pakait jeung gambar dina jaringan disebarkeun.

Ihwal eusi aya Baidu di scraping data internét sarta kecerdasan jieunan, platform nu nyebutkeun ku ngabandingkeun gambar nu medar leuwih internet kalawan data nu disimpen dina blockchain traceable, eta bakal bisa substantiate dugaan ngeunaan ngalanggar intelektual.


Tulis: Sara Bauer


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *