Argéntina anu diperlukeun pikeun masang 4,000 TO 5,000 ATM CRYPTO sakuliah nagara

Argéntina bisa geura-giru janten pamimpin di pasar ATM crypto. Numutkeun média lokal, nagara bisa jadi siap nampi antara 4,000 jeung 5,000 ATM nu ngarojong currencies virtual.

Numutkeun CEO sarta pangadeg Odyssey Grup, Sebastian Ponceliz, nu ATM moal ukur dipaké pikeun jalma nimba tunai tapi ogé pikeun ngatur currencies virtual, ngaliwatan pamakéan ATM Bitcoin bi-arah.

"Aya naon atuh nelepon konvergénsi moneter nu ngajadikeun kami nganggo tipena béda cara maké pangmayaran jeung bursa (kas, crypto, e-dompet, titik kasatiaan, jeung sajabana) jeung titik kontak manusa pikeun nu mangrupa ATM nu bisa transact sababaraha currencies, ngarobahna duit digital kana sabalikna fisik jeung wakil,"Ngécéskeun Ponceliz.

Odyssey Grup mangrupakeun salah sahiji panyadia ATM panggedéna di Amérika Serikat, Méksiko, Colombia sarta Spanyol.

kaputusan geus dicokot ku pausahaan teu lila sanggeus pamaréntah Argentinian mutuskeun pikeun ngarobah aturan sarta ngidinan usaha swasta sorangan ATM di toko maranéhanana jeung warung.

Numutkeun koin ATM Radar, ayeuna aya teu ATM Bitcoin sadia di Buenos Aires.

 

3 comments

  1. We are a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire group shall be grateful to you.

  2. I ve learn several just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you set to create any such magnificent informative site.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *