file Amazon crypto patén nu patali pikeun data aliran

Amazon geus meunangkeun patén pikeun pasaran data streaming nu bisa ngijinan palanggan pikeun nampa real-time data urus cryptocurrency.

patén Amazon urang ngajelaskeun sistem nu individual aliran data bisa jadi kitu berharga sorangan, ngagunakeun Bitcoin tur urus cryptocurrency data sakumaha conto. Acan ku ngagabungkeun data ieu kalayan informasi ti sumber tambahan, “stream data bisa jadi leuwih berharga.”

Nagara patén: “Salaku conto, grup retailers éléktronik atawa internét anu nampa transaksi Bitcoin bisa boga alamat pengiriman barang anu bisa correlate jeung alamat Bitcoin. The retailers éléktronik bisa ngagabungkeun alamat pengiriman barang jeung data urus Bitcoin mun nyieun data correlated na republish data dikombinasikeun salaku stream data dikombinasikeun.”

 

One comment

  1. Whoah this blog is great i love reading your articles. Keep up the good work! You know, lots of people are looking around for this info, you could help them greatly.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *