50 Dubai condos ditawarkeun pikeun diobral di Bitcoin geus kabeh geus meuli

50 apartemen di Dubai geus meuli maké Bitcoin. Lingerie tycoon Michelle Mone jeung pasangan billionaire dirina Doug Barrowman, nu dua pangusaha Inggris balik proyék nu. Ceuk maranehna kabeh 50 ti apartemen ditawarkeun dina Bitcoin geus dijual.

Konstruksi geus dimimitian di lokasi, lokasina di Élmu Park Dubai urang, sarta biasa dijadwalkeun pikeun parantosan di 2020.

Michelle Mone ngawartoskeun Usaha Insider yen aya hiji “campuran” pembeli tapi anu “pisan” nyocogkeun ka stereotype awal devotees Bitcoin - programer ngora jalu di t-kaos.

Mone na Barrowman dibahas jualan di ngembangkeun Dubai maranéhanana salila hiji wawancara pikeun ngamajukeun proyék panganyarna maranéhna, Equi, platform investasi cryptocurrency-Powered.

“Kuring resep ningali spasi crypto ieu dipake meuli aset riil-dunya,” Barrowman ceuk. “Éta sumanget Equi ogé. Hayu urang transcending rohangan crypto kana dunya fisik tur nyata.”


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *