Naon cryptocurrency aya investor disarankan pikeun ngajual, na nu salah tetep?

Nepi ka tungtun taun Méi puzzled industri crypto ku kudéta bearish kasohor di bursa nu. Dina trimester panungtungan Méi, nu TOP-25 cryptocurrency némbongkeun hiji kamunduran noticeable. janten, on May 22, bitcoin murag handap $ 8000 pikeun kahiji kalina saprak April 18. Éter jeung Bitcoin Cash sank 14% dina saminggu, EOS – ku 6%, sarta XRP – ku 8.5%. Hijina Tien Juara yen minggu éta TRON (TRX), nu dilaporkeun ngaronjat slight dina tanda petik na.

Cryptocurrency investor nyarankeun

Trend di salah sahiji spidol pasar utama – babandingan tina pasangan cryptocurrency of Ethereum na Bitcoin – ogé robah jadi hiji handap. Kusabab ieu, Altcoins séjén, dumasar kana éta blockchain Ethereum na, kituna, sabagean gumantung posisi na, bisa digolongkeun sharply lamun laju bitcoin terus nampik. Dina waktos anu sasarengan, nu dimodalan cryptocurrencies pasar kumulatif turun ka $ 322.5 milyar, sagging ku 14% dibandingkeun jeung trimester kadua Méi.

Kamarana padagang do di pasar, nu tétéla jadi paws bearish? cikeneh, investor venture anu geus geulis terampil dina isu ngeunaan cryptocurrencies sarta geus niatna advising padagang naon mésér, naon tetep na naon ngajual. Sanajan dina Januari trend ieu diantara investor Fiat badag éta teu jadi atra.

Cryptocurrency investor nyarankeun

Salaku conto, Spencer Bogart, pasangan dina Blockchain Capital, percaya yén kaayaan ayeuna dina séntral anu mangpaat pikeun meuli suksés. “Kusabab bitcoin geus anyar kungsi dipaké beuki loba sering na eta masih boga loba kapentingan institusional, eta sia investasi dina eta. Sakabeh bank badag nyobian digawekeun ku anjeunna, nawiskeun klien maranéhna. Sababaraha platform dagang kabuka. A institutionalization deeper of bitcoin umumna positif, “spiker ceuk.

Sanajan dinamika sortir of cryptocurrency munggaran di dunya, Bogart pisan bullish ngeunaan masa depan na. “Tiasa bitcoin janten langkung mirah? Tangtu. Tapi kuring pikir anu dina sataun tangtu na bakal luhur? Lieur yakin, “- paparna dina wawancara keur CNBC.

 

ramalan positif, kumaha oge, ulah dilarapkeun ka altcoins. “Loba cryptocurrencies anu overvalued na-usulna teu jelas. Aya kasempetan nu maranéhna bakal “nembak”, Tapi maranéhna mibanda loba halangan pikeun ieu, “Bogart ceuk.

investor venture sejen ngajak nyokot katingal ngadeukeutan di Cardano (Ada), TRON (TRX), IOTA (kantos saprak) jeung neo (neo).

Lucuna, sakumaha keur Ethereum Spencer Bogart téh rada cautious. “Hal éta mangrupa, aya loba ICO dina blockchain Ethereum. Ieu henteu dipikawanoh naon anu bakal kajadian mun proyek ieu na kumaha ieu bakal mangaruhan kursus Ethereum airing,” anjeunna commented. “Di sisi anu sanésna, Abdi nyekel dina dompet pamaén badag kayaning Ripple, Bitcoin Cash na EOS.”

peminat crypto séjén ogé nganyatakeun ramalan rada cautious. “Naon anu kudu dipigawé dina trend bearish, nu mana, dina istilah sedeng, henteu dikonfirmasi ku nanaon? Eta pasti sia teu meuli cryptocurrency dina urutan spekulatif. Lamun Anjeun bade nyandak hal salila genep bulan atawa sataun, lajeng teu nyandak nanaon. Mun anjeun geus linggih di strategi portopolio jangka panjang, lajeng tahan, sabab dina trend jangka pondok eta mah can écés naha éta bakal mungkin luncat kaluar jeung aing deui kalawan harga nu leuwih nguntungkeun. Jual ngan ngajadikeun rasa lamun nu hiji padagang profésional. Tapi sanajan aranjeunna tiasa dagangan, kanyataanna, ngan dina rebounds teknis, jadi dina sagala hal eta leuwih hade tetep aset maranéhna. Sacara umum, rekomendasi abdi mun nengetan altcoins kalawan dimodalan low, sabab pasar ayeuna settling handap, jeung altcoins sanggeus bitcoin nu sinking di kali leuwih.

Naon anu kudu dipigawé dina kaayaan resesi di pasar, unggal padagang megatkeun keur dirina. Hal pangpentingna anu keur neuleu ngabentuk portopolio cryptocurrency anjeun sarta henteu panik mun aya fluctuations di pasar. Utamana dina volatile kayaning cryptocurrency.


Cryptocurrency investor nyarankeun

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *