Dagang bot pikeun Cryptotrading

Kumaha do bot dianggo pikeun cryptotrading?

Bot aya dina bentuk software, nu mana, di hal nu ilahar, jalan langsung kalayan crypto-séntral ngaliwatan antarmuka program (API). Tujuan bot nyaéta pikeun otomatis nedunan transaksi kalayan aset: kanggo ieu, nu bot ngalaksanakeun analisis nu detil rupa informasi pasar na, dumasar kana data ditangtukeun, nyieun kaputusan dina transaksi concluding. Gumantung kana strategi dipilih, Nyetél parameter tur nyetel gol, padagang bisa milih salah sahiji opat rupa bot:

dagang bot analisa informasi nampi ti crypto-tukeur, sarta nyieun kaputusan ngeunaan meuli na jual cryptocurrency dumasar kana parameter dipilih ku padagang nu. jenis ieu bot bisa ngaropéa digawekeun ku sababaraha parameter sakaligus, atawa anjeun bisa make strategi siap pake nya éta dimekarkeun ku analis.

Arbitrage bot ngawas parobahan cutatan tina Cryptocurrency kana rupa séntral jeung otomatis nyieun transaksi pikeun ménta kauntungan tina bédana harga.

bot custom, atanapi urutan bot, anu dipaké pikeun nyieun transaksi mibanda parameter siap pake nu diasupkeun sacara manual atawa dipilih dina modeu otomatis.

Aksara bots aya dina bentuk software dasar, dina dasar nu padagang nu mandiri bisa ngonpigurasi karya bot nu. Dipaké ku padagang ngalaman anu nyaho éta intricacies dagang on Market Crypto.

Resiko dina Trading bot on Market Crypto

software cacad: teu kabeh bot ayeuna aya anu dibuka ku tim ti developer profésional sarta padagang crypto ngalaman. Sumawona, bot nu, dina anu kode kasalahan nu dijieun, teu ngan jadi teu episien, tapi ogé ngakibatkeun karugian financial signifikan, utamana dina kombinasi kalayan strategi kirang dipilih. kituna, keur dagang eta sia milih bot ukur dibuktikeun ku reputasi dipercaya jeung rupa-rupa parabot.

runtuhna sakedapan of cryptocurrency nu: cryptocurrencies mangrupakeun hiji asset pisan volatile, moal insured ngalawan collapses. janten, Juni 2017, di bursa GDAX, salaku hasil tina deal utama, harga hawa turun tina $ 319 ka 10 cents. Salaku hasilna, padagang anu teu nyetel wates eureun-leungitna, dina hitungan detik, ngalaman karugian badag. Dina hal ieu, sababaraha padagang anu yakin bot nu bisa dianggo ukur dina situasi has tur hiji padagang ngalaman bakal leuwih akurat ngaduga kaayaan dina pasaran.

tipuan: di pasar unregulated, kasus cryptocurrency tina panipuan lumangsung rada mindeng, sarta gawé bareng bot aya iwal. dina Désémber 2017, nu Hexabo scam bot aktip dioperasikeun dina pasaran, blocking dana pamaké, suspending kaluaran tina mata uang crypto, lajeng dieureunkeun gawe, presumably ku ngirim sakabeh dana ka developer tina platform nu. oge, nurutkeun salah saurang padagang, Anjeun kedah ulah aya bot bébas populér, sabab bareng jeung aranjeunna Anjeun tiasa ngundeur software jahat, kaperluan nu mangtaun aksés ka kenop dompet pribadi atawa make titik padagang pikeun pertambangan.

Bot populér pikeun Cryptotrading

3Tanda koma mangrupakeun bot dibayar populér pikeun cryptotrading otomatis, mana jalan kalawan séntral kayaning Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi na YOBIT. Ieu nawiskeun hiji Pilihan badag tina portfolios diversified yén pamaké bisa milih pikeun investasi atawa ngagunakeun salaku alat analitis pikeun ngalacak kaayaan pasar. Eta nyadiakeun keur dipake simultaneous pemesanan eureun-rugi na nyandak-kauntungan. Cai mibanda opat tingkat langganan – “awal” keur $ 30, “Trading” keur $ 50, “tanaga ahli” keur $ 100, jeung deuih “sorangan” pikeun perjangjian.

Cryptohopper mangrupakeun basis awan dibayar bot anu bakal dianggo sanajan komputer padagang urang téh offline atawa mareuman. padagang ngalaman bebas bisa ngaropea karya bot nu, bari beginners tiasa nganggo sadia “autopilot”. bot nu ogé bisa nganalisis jeung pariksa efektivitas Sistim sinyal dagang dilakukeun dina kaliwat (backtest), boga hiji algoritma gaul Loss kontrol urutan, na tiasa dagangan langsung dina sababaraha séntral. Cai mibanda tilu rupa langganan bulanan – keur $ 19, $ 49 jeung $ 99. A analisis leuwih detil rupa platform nu bisa kapanggih di dieu.

Cryptotrader mangrupa salah sahiji cryptobots awan paling populér pikeun dagang. Ngarojong angka nu gede ngarupakeun crypto-currencies na séntral. Kudu pinuh ngaropéa ku pamaké. Nawarkeun backtesting sarta fungsi pasar strategis, nu ngidinan pamaké pikeun dagangan strategi. Cai mibanda lima tingkatan langganan bulanan: keur 0.0018 BTC, 0.0025 BTC, 0.0045 BTC, 0.0086 BTC na 0.0214 BTC.

Haasbot nyaéta platform keur dagang otomatis, dimaksudkeun, anu mimiti, pikeun bitcoin-padagang ngalaman. Migunakeun strategi diturunkeun tina data analisis téhnis. bot ieu mayar tur boga tilu tingkatan langganan taunan: lisénsi nu “nu mimiti” keur 0.073 BTC, “sederhana” keur 0.127 BTC jeung “ngalegaan” ngidinan, mana waragad 0.208 BTC. Gumantung kana lisénsi dibeuli, pamaké bisa ngonpigurasikeun sababaraha bot interconnected anu bakal tiasa nedunan sababaraha fungsi béda.

Gekko mangrupakeun bot sumber kabuka bébas nu bisa diundeur jeung GitHub. Ieu cukup basajan ngagunakeun, boga wincikan paréntah hambalan-demi-hambalan yen bakal mangpaat keur padagang inexperienced. Ngabogaan panganteur merenah, tiasa backtest strategi jeung visualize hasil dagang. Sumawona, software bot dijalankeun dina paling sistem operasi.

Zenbot nyaeta sejen bot muka sumber pikeun padagang bitcoin. The pamaké bot bisa ngundeur kode jeung nyieun modifikasi ka tempat gawe na, sarta algoritma nyaeta sadia pikeun sistem operasi utama. jeung, kawas Gekko, Zenbot bisa ngalakonan transaksi frékuénsi luhur kasebut sarta nerapkeun kasempetan Arbitrage. Sanajan, di komunitas crypto mangka dicatet yén bot nu teu acan diropéa keur lila, sahingga teu mibanda kasempetan pikeun dianggo ku séntral populér anyar.

 

Bot pikeun Cryptotrading

 

Bot pikeun Cryptotrading

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *