puncak 8 Mobile Aplikasi pangalusna pikeun Cryptoсurrency

Lamun bakti loba waktu pikeun dagang jeung crypto-currencies, mangka anjeun moal bisa ngalakukeun tanpa aplikasi mobile. Kami geus dikumpulkeun dalapan ti aplikasi nu pangmerenahna tur populér, anu kudu aya dina smartphone Anjeun.

puncak 8 tina pangalusna Mobile Aplikasi pikeun Cryptoсurrency

puncak 8 Mobile Aplikasi pangalusna pikeun Cryptoсurrency

Blockfolio

Di dieu anjeun bisa meunang sagala informasi ngeunaan robah tangtu sarta earn duit ku investasi dina koin ngajangjikeun. Ieu cukup pikeun nambahkeun éta kana daptar tur Anjeun bakal tiasa lagu fluctuations dina kursus leuwih ti 2,000 koin. Ieu ngarojong sagala séntral bursa nu pang populerna, kaasup Coinbase, Bittrex, Bithumb, Poloniex, Binance, Coinone na Bitfinex.

aplikasi nu jalan dina Android jeung IOC


Bitcoin Checker

Bitcoin Checker oge mantuan ongkos mata uang monitor bursa. Ngumpulkeun informasi tina langkung ti 80 séntral. Dina aplikasi nu, Anjeun tiasa nyetel interpal waktu liwat jeung bewara ngeunaan harga diropéa bakal narima. Salaku tambahan, anjeun bisa ngonpigurasikeun bewara sora.

aplikasi hijina jalan dina Android


Earn.com

Earn.com – a gantung ku nu bisa earn bitcoins pikeun balesan pikeun pesen jeung tugas. Éta bisa cashed ngaliwatan Bitcoin-dompet atawa ukar Coinbase. Tapi éta sia noting nu guna earn duit didieu tangible, Anjeun kudu gaduh sababaraha beurat di komunitas crypto sarta boga pamahaman alus tina topik tina mata uang crypto. waleran anjeun bakal utamana ngaapresiasi lamun boga akun Twitter populér.

aplikasi nu jalan dina Android jeung ios


Bitcoin Peta

aplikasi ieu bakal ngabejaan Anjeun tentang toko jeung jalma anu ngajual barang sarta jasa pikeun bitcoins di wewengkon Anjeun. Naon di jero? peta interaktif, hiji daptar diropéa kalawan toko caket dieu, daptar warung karesep sarta kalkulator keur konversi bitcoin.

aplikasi nu jalan dina Android jeung ios


BitBuds mingle

BitBuds mingle mangrupakeun jenis jaringan sosial pikeun masarakat cryptocurrency. Tujuan pamekar nyaéta ngahiji crypto-peminat sabudeureun dunya tur jieun platform sawala pikeun aranjeunna. Jadi didieu bisa ngalakukeun-pangajaran diri, nanyakeun, pitulung batur ngartos crypto-currencies, ngabahas masalah jeung nyieun babaturan anyar. Dina aplikasi nu, anjeun bisa unggah poto sareng video, nyieun obrolan, ngalaksanakeun susuratan pribadi jeung payel bursa.

aplikasi hijina jalan dina Android


Gliph

Aplikasi Gliph mangrupa hal kawas Avito keur boga mata uang crypto. Pamaké bisa meuli jeung ngajual barang sarta jasa pikeun bitcoins ku interacting langsung saling. Jero Gliph aya utusan jeung mayar Sistim aman, kalawan nu bisa ngalaksanakeun transaksi jero aplikasi sorangan.

aplikasi nu jalan dina Android jeung ios


Google Authenticator

Hiji aplikasi ngajaga akun Anjeun sareng idéntifikasi dua-faktor. meureun, ieu hal kahiji anu kudu diatur lamun dompét anjeun dihijikeun ka telepon nu. aplikasi nu dibangkitkeun Konci tanpa nyambungkeun ka Internet, bisa ngarojong sababaraha operator na rekening tur otomatis ngonpigurasi maké QR-kode. Nambahkeun rekening maké Konci QR, Anjeun kudu mere aksés aplikasi ka kamera.

aplikasi nu jalan dina Android jeung ios


CoinPaper

Aplikasi CoinPaper mintonkeun harga panganyarna tina mata uang crypto dina kasang tukang alat salaku wallpaper. Genah aya nu moal panjang kudu muka aplikasi husus ngan keur pariksa harga mata uang crypto. sakabehna, dimimitian ti skéma warna dina skala waktu, geus pinuh configurable. Harga nu diropéa unggal menit liwat CryptoCompare API.

aplikasi hijina jalan dina Android


TabTrader

TabTrader mangrupakeun terminal bébas pikeun dagang mata uang crypto on séntral populér. Di antarana aya Bitstamp, HitBtc, Huobi, Kraken, Bitfinex, Coinbase, Bittrex jeung nu lianna. Ngamungkinkeun dagang rupa-rupa pasangan mata uang crypto: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ripple, Namecoin, stellar, Etherium. Diantara hal séjén, aplikasi nu boga warta ti reddit, Coindesk na Magazine Bitcoin.

aplikasi nu jalan dina Android jeung ios


puncak 8 Mobile Aplikasi pangalusna pikeun Cryptoсurrency