Pamaén panggedena di Cryptomarket

Pamaén panggedena di pasar yakin yén Perda stabilizes industri jeung nyumbang ka tumuwuhna bitcoin.

Kontrol leuwih crypto-industri strengthened duanana di tingkat régulator, sarta di tingkat korporasi. Khususna, minggu panungtungan eta janten dipikawanoh yen dina kerangka kawijakan anyar, Facebook ngalarang nu iklan di crypto na ICO, tur ayeuna teh regulator Kanada ngayakeun ceramah kalawan Google, nelepon pikeun ukuran sarua.

Saprak awal saminggu, laju bitcoin geus fallen, approaching catetan a $ 6000 dinten Salasa, tapi ku Jumaah eta acuk 37% luhur tanda ieu.

The millionaires bitmoin munggaran, pendiri tina Gemini bursa bursa crypto, baraya Winklewoss yakin yén kalawan pendekatan pangaturan ditangtoskeun “bakal kaunggulan badag keur mata uang crypto”: “téknologi misalna teu bisa mekar sarta ngamekarkeun tanpa Perda lumrah anu nyambungkeun sareng keuangan,” ceuk Tyler Winklewoss dina wawancara jeung Bloomberg. Anjeunna ogé nyatet butuh ukuran leuwih stringent ngalawan fraudsters, kaasup ICO-scams.

The baraya, unggal saha, nurutkeun Dewan billionaire Bloomberg, anu hargana di $ 520 juta, teu gabung di panik umum: “Kami di dieu pikeun lila – pikeun dékade atawa leuwih. Urang inget yen ongkos bitcoin $ 8. janten, sajauh kami nyaho, sagalana aya dina urutan. ”

Ngeunaan putusan panganyarna tina Facebook, nu konsultan ngeunaan crypto-startups, pangadeg grup konsultan dina blok-tema Ethmint Kyle Forki, spoke positif. Numutkeun anjeunna, bisnis légal moal kakurangan tina inovasi Facebook, ti mimiti “lolobana dana diangkat dina mangsa ICO anu katarik ngaliwatan partnerships.”

Loba pamilon ti Yahoo Keuangan crypt-gempungan oge dilaporkeun dina rojongan ti perda. CEO GDAX Adam Bodas disebutkeun yén Coinbase na GDAX séntral “wilujeng sumping pangaturan” sarta nyadar yén maranéhna “boga pangaruh positif kana sistem finansial”.

CEO Ripple Brad Garlinghouse dicatet yén pausahaan geus lila kondusif pikeun pangaturan sarta perlu sabab “revolusi teu jalan di luar sistem – eta anu lumangsung di jero”.


nu ngarang: Sara Bauer


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *