matematika diitung harga bitcoin pikeun 2018

Harga Bitcoin pikeun 2018

on Januari 22, pamaké Medium Joel Lopez Barata diterbitkeun mangrupa kalungguhan: “Kuring diitung harga bitcoin pikeun sakabéh sataun 2018. Anjeun moal percanten hasilna! “Kalawan Bantahan nu” ieu téh ngan hiji pamadegan, teu hiji déwan investasi. ” itungan matematik Lopez urang anu dumasar kana hipotesa yen paripolah bitcoin kapayunna bakal pakait jeung kabiasaan na geus kaliwat. Dina hal ieu, Lopez ngemutan bitcoin “duit cageur”, jeung Fiat – teu: “Kauntungan nu bakal datang bakal sarua jeung tukang, bari paling jalma ngarti yen bitcoin mangrupa duit pangalusna.”

The Lopez simulasi dumasar kana Monte Carlo method. Ieu rupa-rupa algoritma komputasi nu ngandelkeun sampel acak-terusan. Dina hal ieu, Lopez ngagunakeun kauntungan dollar poean ti bitcoin ngartos naon nu harga perkiraan bakal ku tungtung 2018.

Keur ngitung kauntungan poean, anjeunna meulah harga bitcoin ayeuna ku harga pikeun dinten panungtungan sarta subtracts unit: “Diomongkeun ngeunaan simulasi Monte Carlo di keuangan, urang nganggap yen kabiasaan harga kahareup asset teh bakal sarupa kabiasaan kaliwat na, sarta nyieun loba versi acak tina masa depan ieu , nu geus dipikawanoh dina matematika salaku “walks acak”. Kodeu pinuh pikeun nyieun simulasi misalna hiji sadia on GitHub.

Pikeun ngawangun unggal model walk acak dina simulasi nu, hiji kudu nyandak sampel acak tina kauntungan poean ti 2010 mun kiwari, nambahkeun aranjeunna lajeng kalikeun cumulatively dugi Désémber 31, 2018. Saatos éta, harga kiwari bitcoin dikalikeun ku nilai keur leumpang acak, tur hasilna mangrupakeun simulasi tina harga hareup. Ieu perlu dipigawé sababaraha kali (dina hal ieu – 100,000 kali), sarta di ahir taun urang ningali sebaran harga final pikeun tiap acak walk.

Kahiji 200 ti 100,000 walks acak kasampak kawas kieu:

Harga Bitcoin pikeun 2018
Tétéla yén harga final pikeun paling acak walks Bulan tina $ 10,000 ka $ 100,000. Gambar di handap ieu nunjukeun sebaran harga final pikeun sakabéh 100,000 walks acak:

diitung harga bitcoin pikeun 2018
Ieu nunjukeun yen paling dipikaresep harga henteu sarua diantara tilu $ 24,000 jeung $ 90,000. Ngartos eta langkung tepat, aya sababaraha cara. kahiji, Anjeun saukur tiasa ngitung 50% -th persentil sebaran harga final. Ieu bakal sarua jeung $ 58,843. Metoda sejen nyaeta keur ngitung probability density function ngagunakeun estimasi dénsitas nuklir jeung neangan harga pakait jeung maksimum fungsi ieu – $ 55,530.

Tapi ieu teu indikator final, éta kénéh hadé migunakeun eta pikeun manggihan interval kapercayaan. Pikeun harga bitcoin, éta 80% interval kapercayaan bakal $ 13,200 – $ 271,277. Anjeunna oge nunjuk kaluar yén Chances anu ku ahir taun harga bakal jadi handap $ 13,200 nu sarua jeung Chances yén éta bakal di luhur $ 271,277.

Ayeuna yén estimasi dénsitas nuklir ieu dipikawanoh, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngitung probabilitas anu biaya bitcoin bakal tumiba ku ahir taun relatif ka indikator tangtu. Khususna, kamungkinan anu hargana bakal nurunkeun atawa sarua jeung tingkat Januari 20 ($ 12,000), mangrupa 9.84%.


nu ngarang: Richard Abermann


Anu dijadikeun kontribusi pangbadagna pikeun industri crypto? puncak 7