Litecoin nyaeta

Litecoin (LTC) dijieun ku Charlie Lee, urut pagawe Google jeung urut Diréktur Téknik di Coinbase. Litecoin mangrupakeun garpu tina klien Bitcoin Core anu dirilis via hiji klien buka-sumber di GitHub. Litecoin dirilis dina bulan Oktober 2011. Pikeun rada lila, eta geus di cryptocurrency kadua ku cap pasar. Éta naha jalma anu disebut éta “pérak digital.” Dina waktos ayeuna, Litecoin asalna kagenep, kalah ka Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash na Cardano. Cap pasar téh $8.383.386.336, jeung 1 LTC sarua 0,01799050 BTC, atawa $152,24. pikeun taun 2017, harga geus rocketed up ku 1,250%.

Jaringan Litecoin geus dijadwalkeun pikeun ngahasilkeun 84 juta litecoins, nu opat kali saloba unit mata uang sakumaha bitcoin. Kawas Bitcoin, Litecoin ieu ditambang. Hiji boh bisa ngakibatkeun venture solitér maranéhanana atawa gabung a Awan Pertambangan kami ukur bisa nyarankeun ieu 3 pausahaan Hashflare, IQMining atawa Genesis Pertambangan. Teu kawas Bitcoin kalawan SHA256 na, Litecoin employs versi saderhana of scrypt salaku algoritma hashing na bukti-of-karya. pagelaran na beurat ngandelkeun dina aksés ka loba memori.

ngeunaan Litecoin

Loba jalma mindeng ngabandingkeun Bitcoin ka emas, nyebutkeun éta hiji pilihan investasi idéal. ogé lajeng, Litecoin bisa ditempo salaku uang-média bursa kalawan fungsionalitas required. perkiraan waktu block generasi Litecoin urang téh 2.5 menit versus 10 menit pikeun Bitcoin, anu hartosna langkung transaksi di kali konfirmasi gancang.

Sumawona, Litecoin geus diaktipkeun dipisahkeun saksi (dituturkeun) sarta deployed kilat Jaringan (LN), mana nyata ningkat kapasitas jaringan urang. Jeung téhnologi swap Atom nyandak Litecoin bisa disilihtukeurkeun langsung pikeun Bitcoin, Ethereum, Vertcoin, sarta Decred-blockchains anu ogé ngagunakeun swaps atom.

Kabéh téknologi didadarkeun di luhur anu mimiti diwanohkeun tur dites dina jaringan Litecoin. Tim kasebut terus nyobian sangkan produk na hadé. Litecoin téh gancang sarta leuwih fleksibel ti Bitcoin, nu ngidinan keur ka coba kaluar ideu anyar jeung percobaan kalawan aranjeunna nyata rusuh.

Ti titik abdi of view, Litecoin urang utama-na paling serius-saingan teu Bitcoin tapi Zcash. Hayu urang ngawangun kana protokol Zerocash nu nyadiakeun transaksi privacy-preserving. Éta anonymity nu dijieun Edward Snowden kaluar di rojongan pikeun cryptocurrency nu, nelepon deui “paling narik Bitcoin alternatif.”

Sarta ti sisi teknis, Litecoin boga sagala Chances mun jadi cryptocurrency pangalusna pikeun ritel transactions.There urang moal jalan Litecoin bisa outplay Bitcoin segi popularitas. Tapi sakumaha industri cryptocurrency matures, sababaraha currencies digital bakal tiasa mangtaun pangakuan.


nu ngarang: Richard Abermann


pangalaman Hashflare