ngeunaan ICO: Anu dikumpulkeun paling dana mangsa jualan token

Dina taun katukang, ICO éta cara nu pang populerna di raising dana. Tapi ahli nunjuk kaluar nu urang tingali pendekatan lengkep beda mun ngalakonan jualan token di 2018. Ayeuna hayu urang ngelingan nu proyék dikumpulkeun paling dana mangsa ICO-kadang, di sababaraha detik.

paling dana mangsa jualan token

EOS – The pangkuatna infrasturktur pikeun Aplikasi desentralisasi

Langkung ti $700 juta dikumpulkeun. ICO masih jalan

EOS nyaéta platform desentralisasi pikeun pamekar ti aplikasi desentralisasi. Pencipta EOS téh Dan Larimer. Anjeunna ogé dipikawanoh salaku pangadeg BitShares, Steem, sarta BitUSD.

Éta noteworthy yén pamekar mutuskeun pikeun ngalaksanakeun fundraising dugi Juni 2, 2018. Ieu mangrupakeun jaman considerable pikeun proyék-proyék sapertos. Di tungtung Oktober, di Skala peluncuran 2017 konferensi Brock Pearce nyatakeun yén EOS urang ICO sempet katarik ampir $700 juta di 345 poé, jeung ieu teu wates éta. Numutkeun Pearce, ICO ieu bakal ngumpulkeun langkung ti $1 miliar sateuacan eta rengse.

platform anu dijalankeun dina blockchain dina format tina sistem operasi pikeun pamekar. Tujuan primér nyaéta pikeun ngaronjatkeun efisiensi téknologi informasi (euweuh wates pikeun kasampurnaan, jeung kamampuhan sistem sapertos nu ngan kawates ku eling manusa) sarta pikeun ngajawab masalah scalability blockchain ku cara ningkatkeun jumlah pamaké pikeun jutaan jeung speed nu tina transaksi ka jutaan per detik ngaliwatan itungan paralel jeung ngolah data. gagasan ieu impressive. Fungsi jaringan bakal dikonfirmasi ku DPoS (Delegated Buktina tina stake). Maksudna, perlu tetep dompét anjeun kalawan sababaraha koin sadayana waktos kanggo transaksi ka muncul dina blockchain nu. Hiji sosok beton teu bisa disadiakeun ayeuna, Tapi sanggeus dianalisis prinsip pertambangan Pos, janten jelas nu beuki koin nu di pembuangan Anjeun, beuki Chances Anjeun kudu neangan blok a. Metoda ieu ogé kabukti dina jaringan sosial Steemit, dimana waktu average pikeun ngonfirmasi urus nyaéta sababaraha detik.

FileCoin – A Pasar desentralisasi pikeun Data Storage

$257 juta dikumpulkeun

FileCoin mangrupakeun jaringan desentralisasi dina blockchain sorangan pikeun neundeun data jeung ngolah. Prinsip operasi jaringan bisa dibandingkeun pertambangan; hijina bédana nyaéta platform keur pertambangan. Pamaké nyadiakeun aksés ka panyimpenan maranéhanana di bursa pikeun FileCoins.

Aya dua cara make jaringan nu:

Klién mésér gudang awan atawa menta inpo nu diperlukeun ti panambang dina jaringan jeung mayar jasa kalayan FileCoins.

Panambang nyadiakeun pamaké kalawan aksés ka panyimpenan maranéhanana pikeun FileCoins.

FileCoin boga pesaing kayaning Storj na Sia. Proyek kahiji dumasar Ethereum sarta boga masalah sareng scalability, jeung kadua mangrupa rada slow ogé. FileCoin migunakeun jaringan sarta protokol sorangan pikeun berinteraksi sareng pamaké sarta data maranéhna.

Tezos – A Pasamakmuran Anyar Digital

$232 juta dikumpulkeun

Tezos nyaéta sistem timer junun desentralisasi anyar blockchain nu nyiptakeun komunitas digital asli. téhnologi nu facilitates verifikasi formal, nu matematis ngabuktikeun éta correctness sahiji operasi kode pangaturan sarta ngaronjatkeun kaamanan tina kontrak pinter paling hipu atawa rata finansial.

Istilah sanésna, pamekar ngenalkeun alternatif pikeun Ethereum sarta ngembarkeun sékrési protokol anyar husus dina gawé bareng kontrak pinter aman. Sistim nu geus aimed dina minuhan pancén fundamental, kayaning transparansi, kaamanan, jeung speed gawé. Bahasa sorangan keur kontrak pinter, disebut Michelson, nawarkeun sistem verifikasi formal dina prinsip anu digunakeun dina industri penerbangan.

Sanajan hiji ICO suksés sapertos, proyék masih di pisan awal perkembangannya alatan sababaraha konflik internal. Pendiri pausahaan geus ngajemput perang jeung Presiden teh dana Swiss, nu disadiakeun fundraising, jeung investor anu masih ngantosan tokens maranéhna. Bari leuwih paling ngabaran geus Filed sababaraha lawsuits ngalawan proyék nu.

Bancor – Network Liquidity desentralisasi

$150 juta dikumpulkeun

Bancor mangrupakeun jaringan desentralisasi nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen Ethereum tokens jeung gampang ngarobah kana naon tokens sejenna tanpa pihak katilu di hiji harga otomatis diitung maké web dompét basajan.

Dasar proyék nu geus kontrak pinter jeung hiji prototipe ningkat tina jaringan Ethereum yén séntral tokens bypassing séntral cryptocurrency. Éta gancang, bisa dipercaya, jeung, naon pangpentingna, tengtrem. Transaksi anu dipigawé kalayan bantuan kontrak pinter. “Magic perenahna di math jeung rumus basajan anu mundut na sells dina cara sapertos nu liquidity konstan di pasar dijaga paduli tina jilid sarta listings bursa,” pamekar ngajelaskeun.

The prestasi pausahaan anu leuwih ti 50 proyék token, kaasup Power Ledger, lilin token, rarasaan, jeung nu lianna. Aranjeunna geus ngagabung di jaringan Bancor. Salapan proyék pasangan geus diaktipkeun tokens maranéhanana sarta bisa meuli jeung ngajual eta ngaliwatan aplikasi Bancor. Di sagigireun BNT (Bancor Network token), aplikasi nu ngarojong ETH, GNO, ENJ, BMC, IND, STX, ngaharep, sarta IQT. Kalayan bantuan kontrak pinter, jaringan nu dirobah 20.7 juta BNT ($58 juta dina laju rata-rata Bancor).

status – The Ethereum Mobile OS

$100 juta dikumpulkeun

Ieu mangrupakeun ékosistem lengkep anyar aplikasi desentralisasi (DApps), nu nyadiakeun pamaké ku panganteur merenah pikeun interacting jeung sistem sakumaha ogé kalawan pamaké séjén tina platform nu. Sumawona, Sistim nu mandiri tiasa ngalaksanakeun fungsi dompét a, browser a, jeung ngobrol. Sakabeh proses nyaeta desentralisasi na, kituna, aman tur gancang.

Éta metot yén pamekar anu tohan on masarakat dina ngembangkeun proyék nu. Maksudna, pamekar masihan kasempetan pikeun nu boga tokens di masarakat maranéhna pikeun ilubiung dina putusan-pembuatan pikeun ngembangkeun proyék sanajan kanyataan yén prinsip ICO ngakibatkeun henteuna hak sapertos.

Sababaraha aplikasi desentralisasi geus didaptarkeun dina Status nu, kaasup Gnosis na Aragon.

Gnosis (250,000 ETH dikumpulkeun) nyaéta platform desentralisasi keur prediksi. Contona, prediksi bisa aimed dina nyawalakeun jalma kawentar, diskusi jurnalistik, pangajen pre-lelang sahiji karya seni, tohan olahraga, jsb.

TenX – Ngarobah na Méakkeun currencies Virtual. iraha bae. di mana bae

$83,1 juta dikumpulkeun

Perusahaan pembayaran Singapura strives sangkan pamakéan cryptocurrencies sakumaha merenah tur gampang saperti pamakéan currencies Fiat. janten, aranjeunna nampi éta persetujuan ti Visa na MasterCard sarta dikaluarkeun kartu palastik sorangan. Biaya ngaluarkeun kartu kasebut $15, Tapi anjeun bisa mesen Vérsi virtual na dina ramatloka resmi ogé. Pausahaan janji waragad komisi low pikeun ngagunakeun jasa lamun expenses dina kartu nu kirang ti $1,000 per taun. Lamun expenses dina kartu ngaleuwihan tingkat ieu, waragad komisi moal boga muatan.

Kiwari, Sistim nu gawéna kalayan bitcoin, bari éter jeung dash aya dina modeu béta katutup. Dukungan ERC20 tokens standar ogé nyatakeun, anu hartosna kasaluyuan jeung DGX, rep, kapercayaan, neo, jeung nu lianna. Naon paling istiméwa téh nu tiasa mayar kalayan kartu TenX dina sagala toko nu narima Visa na MasterCard. Ieu mangrupakeun proyék pisan ngajangjikeun dirojong ku Vitalik Buterin.

Civic – Ékosistem Identity aman

$33 juta dikumpulkeun

Civic boga tujuan pikeun ngawangun hiji ékosistem universal nu nyadiakeun aksés ka informasi diperlukeun dina paménta. nyaéta, eta nyadiakeun aksés ka jasa verifikasi identitas ngaliwatan blockchain. kituna, Civic baris nyadiakeun aksés basajan tur aman pikeun data pribadi pamaké 'na pariksa identitas maranéhanana.

Salaku conto, parusahaan nawarkeun padumuk ti Far East pikeun ilubiung dina draw mobil, nu bakal dilaksanakeun ngan pikeun aranjeunna. Mun promoter nu cooperates kalawan Civic, aranjeunna tiasa pariksa naha sakabeh pamilon nu nyicingan ieu bagian nagara.

Civic geus dileupaskeun hiji aplikasi pikeun platform idéntifikasi digital na, dipikawanoh salaku Civic Platform Identity aman (Vérsi ios wungkul).

Aventus – B2B Ticketing infrasturktur

$18.7 juta dikumpulkeun

Aventus mangrupakeun alat pikeun nyieun jeung ngamajukeun tiket pikeun sagala rupa acara dina cara aman jeung transparan. The panitia tina acara sorangan ulah ngadalikeun tiket distribusi.

proyék nu ngamungkinkeun rethink prinsip distribution tikét di pasar sekundér ogé pikeun ngaleungitkeun iklan unregulated jeung kagiatan ilegal patali ka diobral tina tiket. Kalawan alat sapertos, éta panitia bakal tiasa nyetel minimum jeung harga maksimum keur tiket na ngawas gerakan maranéhanana di pasar sekundér, nyieun sakabeh proses transparan jeung adil.

Istilah sanésna, éta sistem ticketing aman. Tugas utama Aventus nyaéta pikeun ngarobah konsép distribution tikét sarta nyieun desentralisasi, nu bakal ngidinan promoters sarta Sistem husus ngajual tiket kanggo acara otomatis tur meunang komisi pikeun eta.

Ayeuna kami baris nengetan hususna ka sababaraha proyék ICO suksés Rusia.

MobileGo – Revolusi kaulinan kadua Datang

$53 juta dikumpulkeun

aksés Internet broadband geus robah dunya kaulinan. kampanye tunggal anu boring, sarta pamaén hayang bersaing saling sacara real waktos. Téknologi blockchain bakal ngadamel revolusi di kaulinan multiplayer: kiwari kompetisi cybersport bakal sadia ka dulur. Ieu geus sadia kalawan token pinter MobileGo, nu bakal ngidinan jutaan pamaén ti sakumna dunya ngahiji dina turnamén desentralisasi na P2P cocog.

Nempatkeun eta lempeng, pamekar rék dilegakeun wates of acara e-sukan, nu bakal ngidinan sagala pamaén pikeun ilubiung dina kompetisi dina istilah sarua. Pamaén bakal diganjar pikeun prestasi tangtu kalawan hadiah tunai.

Rusia Center Pertambangan – Téknik Pertambangan multisélular

$43 juta dikumpulkeun

Pausahaan ngayakeun Rusia ngajalankeun puseur pertambangan di Rusia, tumuwuh panambang unik tur paling canggih, disebut Multiclet, sarta ngahasilkeun Wayah panambang.

Gagasan narabas utama proyék ieu nya éta nyieun hiji "ASIC-tahan" panambang anu bakal milik cryptocurrency a, salaku conto, Ethereum, sababaraha kali leuwih éfisién ti kartu grafik na make jumlah minimal énergi. indikator sapertos anu rencanana dihontal ngaliwatan ngembangkeun processor multisélular, nu bakal dumasar kana prinsip sarupa ngeunaan komputasi disebarkeun of a chip kartu grafik.

Kiwari, parusahaan suplai ASICs Wayah sareng chip Bitfury asing. Ngembangkeun prosesor komputasi domestik bakal nyandak kira sataun. proyék nu bisa dianggap revolusi Rusia dina widang pertambangan.

in ékosistem – The Industri grocery, Reinvented
$42.1 juta dikumpulkeun

ngamimitian ieu kahiji ékosistem desentralisasi global anu nyambungkeun produser dahareun jeung pamakéna langsung.

Tujuan teh nya eta pembeli tiasa berinteraksi sareng produsén langsung, retailers bypassing na perantara séjén nu teu bisa dikawasa pinuh. Retailers biasana overuse kakuatan pasar maranéhna: aranjeunna overcharge harga na ngurangan padagang leutik. Éta masalah umum nu bisa direngsekeun ku in ékosistem.

SONM – Universal kabut Supercomputer

$42 juta dikumpulkeun

proyék nu ngagambarkeun konsép hiji supercomputer global desentralisasi pikeun komputasi kabut. Sistem operasi desentralisasi dina platform Ethereum tanggung jawab palaksanaan fungsi komputasi jeung kamampuhan. Sistim ieu sapotong husus ngeunaan software nu bisa ngahijikeun rébuan atawa malah jutaan komputer sabudeureun dunya kana jaringan komputer tunggal. Ieu bakal nyieun mungkin pikeun ngahontal catetan-megatkeun hasil dina sagala jinis ngitung na pajeulitna, naha éta geus ngitung jumlah molekul dina salembar DNA dina ubar, atawa nalungtik spasi jauh, atanapi pilari spésiés anyar kahirupan di Marcapada sarta planét séjén.


Paling dana mangsa jualan token


Hiji sumber decenter.org