Kumaha carana nyieun Crypto Exchange

Urang nampilkeun kana perhatian Anjeun wawancara jeung pangadeg sarta CEO tina Crypto Exchange btc-alpha.com Vitali Bodnar, kumaha carana nyieun Crypto Exchange ti scratch.

Kumaha anjeun nyaho ngeunaan Cryptocurrency nu?

Spésialisasi abdi di pangajaran – Fisika, ilmu komputer, téhnologi komputer, Kuring ieu terus aktipitas ngembangkeun. Kumaha bae kuring ngahaja maca dina forum ngeunaan bitcoin sarta mimiti ngartos poé, baca sagalana ngeunaan kumaha gawéna.

Kumaha anjeun meunang kana industri Crypto?

Ieu kabeh dimimitian kalawan kanyataan yén kuring ieu wondering kumaha pertambangan teh bade kana. Saatos figuring kaluar prosés nu, aya masalah sejen – naon nu kudu jeung koin nu kuring minted. Kuring nyokot duit ka séntral, nu mana, ngomong-ngomong, anu bisa dipake sangar lajeng. Ku kituna kuring mulus switched pikeun dagang.

Naha anjeun mutuskeun yén anjeun kudu nyieun Crypto Exchange?

Ieu alatan gagalna munggaran kuring. abdi, kawas naon padagang alus, boga set aturan yén kuring ulah ngalanggar: Kuring rencanana sateuacanna titik kaluar ti posisi, Kuring teu dianggo nalika Abdi handapeun stress, Kuring coba teu ngalereskeun nu minuses, éta gampang pikeun kuring ngadagoan, Kuring teu recoup dina éta poé nalika Kaula bade dikurangan, Kuring ngan tutup laptop abdi na teu dianggo. gagalna kuring kajadian alatan stress, sarta di momen mah peupeus sagala aturan lianna. Kuring angkat ka deal négatip, ditutup deui dina négatip, mutuskeun pikeun recoup. Pikeun sapoé, kuring dilakukeun 10 Operasi ku skenario kieu. Kuring leungit sababaraha puluhan rébu tina dollar, nu kuring earned leuwih waktu anu pohara lila.

Kumaha teu kieu mangaruhan kreasi Exchange nu?

Kuring mimiti nganalisis situasi jeung sadar yen padagang a bisa earn, atanapi leungit duit. Tapi bursa nu salawasna tetep dina nobel kira. Kuring sadar yen ieu sadaya rada metot sarta yén kuring rék nyieun Exchange Crypto kuring sorangan.

Hayu urang ngadamel 5 léngkah pikeun nyieun sorangan Crypto Exchange.

hambalan munggaran?

Kanggo abdi, hal kahiji nya éta “kaduruk ku produk.” Ka sadaya babaturan kuring, kenalan, strangers, Kuring bébéja dulur nu ieu mah ngembang Crypto Exchange na I diperlukeun tim a, jelema, duit, jeung dulur ngomong yén teu bakal dianggo, Tapi kuring kungsi iman gélo. Kabéh ieu kurang di 2014-2015.

Kusabab kuring kungsi reputasi positif pikeun ngamekarkeun proyék, jalma geuwat mucunghul anu dipercaya teu di cryptocurrency nu, moal di Crypto Exchange, tapi kuring salaku pamekar anu bisa nyieun produk anu.

dina ngamimitian, Kuring kungsi hiji gagasan anu tiasa nyandak basa siap-dijieunna tina Cryptoexchange, ngarubah hiji saeutik, sarta eta bakal bisa dipaké. Salaku kalawan platform keur onlineshop. Tapi produk misalna hiji teu aya. Deepening kana subjek, Kuring sadar yen kuring hayang nulis sagalana ti scratch tur ngarti sagalana di jéntré.

Lengkah kadua?

Ngitung modél bisnis sakabeh. Waktu éta kami dipaké bitcoinwisdom – salah sahiji sumber kahiji dimana anjeun bisa ningali kumaha pasar ieu pindah, jeung nganalisis sagalana pikeun sapoé, sabulan, sarta ningali jilid. Salaku conto, bursa pikeun sapoé dilakukeun operasi dina 5000 bitcoins dina laju bursa kondisional $ 500. Komisi Exchange – 0.4%. 500 geus dikali 5000 sarta ku 0.4 sarta kami meunang untung probable per poé.

janten, modél bisnis keur séntral anu cukup basajan?

nuhun, Kuring yakin yén lamun sababaraha hal pisan pajeulit, mangka iyeu moal jalan mun, ngan hal basajan dianggo.

Kumaha carana nyieun Crypto Exchange

Lengkah katilu?

Persiapan spésifikasi teknis. Kuring kudu nyebutkeun yén ngerjakeun teknis awal I dijieun tur hasil diala hal fundamentally béda, pikeun alesan yén kuring henteu ngarti jumlah anu kacida gedéna di rinci, sababaraha moments nu seemed kuring penting pisan éta teu penting pisan, jeung sabalikna. Ieu carita baku.

Ngawartosan di leuwih jéntré, kumaha anjeun nyieun TS? Dimana teu anjeunna meunang informasi anu?

Dina waktos éta, Kuring traded on loba séntral jeung nempo kumaha serangan DDoS lumangsung, ningal kumaha séntral bangkrut, saw nalika pamaké éta satia kana bursa nu, jeung nalika maranéhna teu, jeung naha aya kajadian. Kuring nyusun watesan rujukan tina pangalaman kuring, Kuring nyieun produk nu kuring salaku padagang hiji bakal janten teu nyaman. Kuring hayang sakabeh operasi janten kaharti. I dipaké program pikeun nyieun hiji panganteur, dimana I Drew 25 Kaca di situs hareup sarta diwangun logika na. Sumawona, sagala Cryptoexchanges anu dasarna sami.

Kumaha sering anjeun nganggo solusi teknis siap-dijieun?

Kuring hayang ngagunakeun pikeun nampa jeung ngirim bitcoin blockchain.info. Dina waktos éta, aranjeunna disadiakeun hiji API umum. Dina tahap awal, eta seemed kuring yén ieu cukup pikeun meunangkeun produk pangalusna mungkin kalawan expenses minimal, lajeng saukur pikeun ngaronjatkeun tur ningkatkeun unggal item. Tapi aranjeunna nampik kami, tanpa dijelaskeun alesan. Jigana ieu mangrupa salah sahiji gagal tersukses yén kajadian. Urang mutuskeun ka sosok kaluar kumaha karya Bitcoin, tur loba nulis klien kami lengkep ti scratch, nu kiwari terus ngaronjatkeun. Maksudna, urang kudu Wallet Bitcoin kami.

Hambalan kaopat?

Ieu Tim nu. Kuring geus kungsi tim well-ngagabung, kalayan saha kami dikeureuyeuh dua proyék. Tapi sadar yen urang teu boga cukup pangalaman nyieun produk kualitas dina cryptosphere nu. kituna, urang mutuskeun pikeun ngompa pangaweruh urang kalawan tugas tambahan, salaku conto, milu dina ngembangkeun panyalindungan ngalawan DDos-serangan, jasa pikeun narima duit, teras salajengna. Pikeun tilu taun urang dikeureuyeuh dina ngerjakeun teknis na di paralel – on proyék pihak-katilu ngartos kumaha sagalana karya. Hatur nuhun kana ieu, urang ogé meunang acquainted jeung spesialis anu mantuan jang meberkeun proyék kami.

Lengkah kalima?

Paling banal duit. Dina awal, Kuring éta bisa ngumpulkeun kira $ 300,000. Ieu teh taun tim ti programer, waragad minimum, Tapi tanpa hal pikeun layanan légal. Tapi ieu di 2013. ayeuna, Émutan abdi, a minimum $ 1 juta anu diperlukeun. Urang dimimitian di lingkungan kalapa béda jeung dina kondisi séjén, lajeng aya ngan 5 séntral stock, tur ayeuna aya ratusan aranjeunna.


What is the geolocation pamaké anjeun?

Sakabeh dunya, Tapi urang ayeuna nyaram pendaptaran ti Amérika kusabab isu légal.

Sabaraha karyawan nu aub dina kaamanan?

Mun aya hiji tugas urgent, lajeng sakabéh tim ieu aktipitas eta, tur euweuh urusan naon waktos kajadian.

Dupi aya bounty pikeun nyungsi vulnerabilities? sarta naon?

Dinten séjén, dibayar bounty pikeun nyungsi kamungkinan pemalsuan administrator e-mail. Kanyataanna, aranjeunna teu bisa sabenerna mah nerapkeun eta, tapi éta téoritis mungkin ngamangpaatkeun kerentanan ieu.

Jeung sabaraha tuh aranjeunna mayar?

Sababaraha ratus, jumlah leutik, saprak ieu teu a kerentanan kritis. Urang kudu daptar waragad pikeun nyungsi pamadegan atanapi vulnerabilities séjén.

Naon nu pasang dagang utama dina bursa Anjeun?

BTC / USD, LTC / USD, BTC / Mata Artos, BT / Zcash.

Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun token kuring dina bursa Anjeun?

Simkuring boga bagian pikeun nambahkeun koin, sarta eta jelas nunjukkeun anu bisa nambahan jeung anu henteu.

Hatur nuhun wawancara matak


Disiapkeun ku CryptoRadio regu

3 comments

  1. Bitcoin has increased in value by over 3000 in the last few years alone. The Crypto World is exploding with potential right now – this is the time to start and profit!

  2. Making money online is getting harder and harder but with this little known trick you can start earning almost immediately. This actually works I have tried and tested the method myself.

  3. Mannabase a new Cryptocurrency is actually giving away FREE coins every week to new users. The best part is they are a Humanitarian organisation set to be bigger than Bitcoin. This could be the Biggest Free Investment you ever make. If you have 5 Minutes spare read the Whitepaper these Guys are something else.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *