Kumaha ngalaksanakeun hiji ICO di Swiss

Urang diajar tina sungut hukum Swiss Goldblum sarta Mitra, porsi nu panitia tina ICO, kumaha pangalusna cooperate jeung investor Éropa tur ngatur hiji token di Swiss.

Naha loba jalma mikir ngeunaan nyekel hiji ICO di Swiss

Dina bagian ieu téh upeti ka fashion nu – Ethereum Yayasan, Tezos, ngaluarkeun, Lykke dijieun Swiss populér di masarakat crypto, sarta Zug mangrupa tempat alus teuing pikeun ngadaptar parusahaan lantaran tina genah tina manajemen na perpajakan.

Jadi kota administratif narima bitcoins sakumaha pangmayaran pajak nepi ka 200 francs. Pendaptaran pausahaan oge bisa dilumangsungkeun ku bubuka BTC di ibukota otorisasi; administrasi pajeg ngemutan crypto-currencies sakumaha harta sarta appropriately manglaku perpajakan.

pangawasan, kagiatan régulasi, sarat tina gaduh diréktur lokal saha koléktif jawab karya sungut atawa dana, nyieun Swiss dipercaya pikeun investor, kaharti jeung panitia tina ICO jeung discourage scammers.

ICO di Swiss

Kumaha ngalaksanakeun hiji ICO di Swiss

Dina tahap awal, kami nyarankeun yén panitia tina ICO néangan mitra anu bisa investasi loba duit. Salaku tambahan, anjeun kedah ngalaksanakeun Pamariksaan gagasan, Nyieun roadmap pikeun proyék anu bakal hawana Bodas Paper, sarta ngamekarkeun istilah pikeun raising dana dina bentuk Sarat jeung Kaayaan, sarta ogé parios inpo dina bahan promosi na di presentasi pikeun minuhan.

Aya kamungkinan luhur nyungsi hiji investor dina prosés nu disebut Roadshow, nu ngalibatkeun ngirim kaluar usulan pikeun rapat, nyekel presentasi, investor ngawalon’ patarosan na, salaku hasilna, narima dana. Ieu hiji titik penting dina karya – ngajawab patarosan paling tricky, beungeut kana raray, dimana aya patarosan tina anonymity datang.

Ku perjangjian jeung panitia, dina tahap ieu urang tiasa méré pangacara pikeun publikasi salaku panasehat pikeun proyék nu, sarta ogé ngajawab patarosan légal ti ICO klien.

Saatos investor utama nu kapanggih, kami nganjurkeun dimimitian dina pendaptaran pausahaan: hiji analog tina LLC sareng dana statutory tina 20,000 francs, CJSC – 100,000 francs. Dina kasus anu kadua, kabéh shareholders anu anonim. Ieu oge mungkin meuli parusahaan siap-dijieun. Sajajar, hiji pamundut resmi dijieun pikeun kedah pikeun lisénsi jeung regulator nu, muka rekening di bank jeung pangatur panarimaan dana ti investor leutik.

Kabéh incomes ditampi di hambalan ieu poko keur perpajakan di ahir periode ngalaporkeun, na aya euweuh béda ti karya otoritas pajak di nagara sejen.

Éta perlu nyieun dana pikeun ICO di Swiss ?

Salaku aturan, dana anu organisasi kumulatif nu make sumbangan atanapi sumbangan pikeun sababaraha program nu teu patali jeung kagiatan komérsial sarta ulah kauntungan tina aktivitas ieu.

Sakali deui: dana teu imply sagala komersil, narima dana ti investor jeung Mayar aranjeunna deui kalayan pahala anu.

Carita kalawan TEZOS, éta panitia nu teu narima sagala guaran ti ahli hukum di Swiss jeung dana katampa ti investor dina bentuk sumbangan, ngahaja atawa henteu – ieu bisa ngijinkeun di sababaraha percobaan, jelas demonstrating kudu ngalibetkeun hiji pangacara pisan hambalan keur dua sisi. Tingal professional anu tiasa jawab saran atanapi tindakan maranéhanana.


nu ngarang: Richard Abermann


7 Pelatihan Blockchain Development pangalusna, Kursus na certifications

 

 

tulisan patali: