Kumaha carana jadi pamekar blockchain

Mun anjeun ngalamun ngeunaan nyieun cryptocurrency sorangan, diajar kumaha carana nulis kontrak pinter jeung aplikasi blockchain, Tapi teu ngartos program, atawa lamun geus ngembang keur lila, tapi ngan geus diajar ngeunaan cryptocurrencies tur hoyong ngalatih, kasebut nyaéta dimungkinkeun. Dina artikel ieu, urang ngabejaan ka maneh kumaha bebas diajar patarosan, naon pangaweruh bakal mangpaat na dimana manggihan aranjeunna.

7 Pelatihan Blockchain Development pangalusna, Kursus na certifications

Jenis basa anu diperlukeun pikeun ngembangkeun blockchain?

Lamun urang ngobrol ngeunaan ngembangkeun kontrak pinter dina sababaraha platform, salaku conto, Ethereum, mangka “dasar” henteu diperlukeun. Anjeun peryogi ukur kamampuh ngagunakeun mesin pencari sarta kesabaran saeutik. maranehna sorangan, kontrak pinter anu katimu persis ambéh maranéhanana bisa nyieun ku jalma anu teu utamana dalit jeung pangkodeuan. Hijina kasusah nu bisa timbul nyaéta kurangna bahan latihan, kusabab téhnologi ieu téh ngora pisan.

Lamun urang ngobrol ngeunaan ngembangkeun blockchain urang sorangan, lajeng basa serius ieu diperlukeun. Tapi ngan eta moal bisa cukup.

Naon pangaweruh sia dibeuli

Hal utama anu ngartos kumaha karya téhnologi. Kalolobaan watesan dina ngembangkeun blockchain aya hubunganana jeung peculiarities teknologi, nu teu ngijinan pamakéan sababaraha pola proyéksi. kalawan ieu, kasusah kahiji anu mecenghul salila tahap immersion nu patali. Sanajan, sanggeus anjeun gaduh hiji pamahaman ti téhnologi sorangan, Masalah dina urutan ngawasaan salah sahiji basa programming pikeun nulis kontrak pinter moal panjang timbul. Salaku tambahan, Abdi nyarankeun taliti maca bodas Paper tina cryptocurrency nu, dina dasar nu bade nyerat kontrak pinter.

Éta mungkin pikeun neuleuman bebas atanapi hadé nyandak kursus husus?

Tangtosna, pangaweruh naon baé bisa ayeuna dibeuli bebas, sahenteuna sabab lolobana proyék nu diteundeun kaluar on GitHub. Masalah utama nyaéta laju pangaweruh meunangkeun. Disisi lain, aya loba émbaran ngeunaan blockchain nu, tapi pisan deet, jadi paling waktu eta bakal buka nyaring data. Di sisi anu sanésna, aya bahaya nu ngan ngulang sagala laku lampah guru, nyalin sakabéh kode ti buku, tapi maneh moal diajar nanaon. kituna, Abdi nganjurkeun nyokot kursus mana anjeun bisa gancang acquire pangaweruh dasar na di paralel kalibet dina timer ulikan, salaku conto, Nyetél gol – pikeun nerapkeun hiji proyék nu tangtu.

Naon basa programming nu diperlukeun?

Simkuring yakin yén éta damel moal aya rasa pikeun misahkeun basa programming ku darajat usefulness pikeun diajar hal anyar. Hiji basa programming anu hijina alat nu cocog pikeun kasus tangtu.

Dina pausahaan badag tina Valley Silicon sacara umum aya hal kayaning pamekar di salah sahiji atawa sejen basa. Jadi lamun bisa program eta mangrupakeun tambah badag. Upami Anjeun gaduh hiji pamahaman cara ngalakukeun eta neuleu, nyaho prinsip dasar gedong arsitéktur sarta proyéksi pola mangrupa tambah malah leuwih badag.

sumber mangpaat pikeun ahli pemula

Kami ngarékoméndasikeun ka buku pamekar Andreas M. Antonopoulos. oge, anjeun kedah maca Bodas Paper of cryptocurrency nu, dina dasar nu bade ngamekarkeun. Sanggeus anjeun ngartos kana téhnologi sorangan, balik asup ka maca dokuméntasi. Urang ulah nyarankeun geuwat dimimitian ku dijalankeunnana sarébu na salah tutorials, kusabab alatan kanyataan yén téhnologi cukup ngora, mung dokuméntasi resmi bisa ngawula salaku hijina sumber dipercaya.

Tapi sanggeus diajar dokuméntasi, anjeun bisa balik dina nedunan tutorials basajan. Sedengkeun pikeun conto kode, aya cukup proyék sumber kabuka sababaraha anu gampang pikeun manggihan on GitHub.

Ogé ayeuna aya komunitas pikeun pamekar, telegram obrolan, kursus online, Grup di LinkedIn jeung saterusna, jadi aya teu kudu masalah sareng milarian komunitas.

Kumaha carana jadi pamekar blockchain?

★★★ 7 Kursus-kursus TOP Blockchain Development, Training and Certifications ★★★


nu ngarang: Richard Abermann