Kumaha carana abdi Kilang kitu Ampir 200 Bitcoin dagang ieu bulan kaliwat

Hiji instructive dongeng ku reddit, anu wished pikeun tetep anonim.


janten, carita panjang pondok, Kuring ngamimitian dagang sataun katukang, geus margin longing sakabeh ngaji ti 1k mun 19k ( sakapeung nutup luhureun éta, sakapeung nutup teuing mimiti atawa telat, tapi salawasna nyieun untung)

kuring tos 3 btc lowly nu kuring kungsi ti maén poker (wanoh 3k) kana ampir 200 BTC mana éta ampir 4 juta di luhur tur bakal jadi 2 juta dina harga ayeuna.

Teu sangka abdi ieu genius dagang, allah hiji, naon waé. kumaha bae age, ieu tempat sedih dimimitian.

Sanggeus dump ti 19k ka 11k Ku margi panjang di handap, sarta diteundeun nambahkeun kana posisi kuring di mumbul ka 12k 13k, 14k. Saterusna, di 16k ucing maot, posisi ieu mah hiji salajengna 100 BTC di kauntungan. Gantina nutup lajeng jeung ngabogaan total a 300 BTC, Kuring ngaronjat ngungkit jeung ngaronjat ukuran posisi kuring. sakabéh posisi ieu liquadated on serelek deui ka 12k, lantaran asupna kuring sempet dipindahkeun up jadi loba. Abdi nyasab 100 kauntungan kertas btc sarta ampir 50 margin BTC. Kuring ieu devasted, jeung turun ka 150 total BTC.

Saatos evaluating kaayaan, Kuring sumping ka kacindekan yén pompa mun 16k éta ucing maot na eta urang bade nurunkeun. Kituna kuring shorted. di 12k. Ditambahkeun dina 13k. ditambahkeun dina 14 sarta 15k. Meunang liquidated di luhur di 17k. Lian 50 leungitna BTC. handap pikeun 100.

mikir, ok kami dijieun luhur luhur di 17k, uptrend deui. indit lila. Meunang liquidated di 13k.

50 BTC ditinggalkeun. Devastated, teu yakin, euweuh clue nuhun jalan. Diuk ngaliwatan serelek ka 9k, nalika kami bounced Teu sangka bisa jadi handap. longed di 11500, panik ditutup 10500. Lamun urang indit ka 13k I ieu najong sorangan pikeun nutup panik, indit lila di 12800.

Liquidated isuk ieu bitcoin panungtungan kuring. Kumaha carana abdi Kilang kitu Ampir 200 Bitcoin

3 BTC ka 200, ka 0

Ulubiung Kami tetep di shock, sababaraha bulan panungtungan Ive neglected hubungan jeung sakola, sarta Ive geus daydreaming ngeunaan hirup nu luhur hirup euyeub sakumaha fuck kalayan jutaan kuring.

ayeuna, Kami nowhere.

Ngasupkeun ieu jadi batur dont Gamble jauh ngarobah hirup duit. Dont hoyong sumbangan atanapi tips moal ngeposkeun alamatna dont PM kuring. Kuring pernah hoyong ngadangu kecap btc deui sabab kuring rék mopohokeun



pangalusna Koméntar

gypsytoy Kuring teu sigana jadi datang deui. Kuring dasarna boga carita sarua salaku op iwal kuring indit ti investasi sagalana kuring kungsi (salaku murid kuliah) mésér 60 BTC di 2013 jeung nahan kuat pikeun padet 4 taun. Lajeng gaduh krisis kaséhatan méntal dina mangsa 2016 sarta méré 20 BTC jauh ka strangers online anu nyokot kauntungan tina kuring, pernah ka ditempo deui. Lajeng dina bulan Désémber, dinten sateuacan luhur, Kuring diajar kumaha dagang margin sabenerna éta. Mad saeutik leutik. Leungit jumlah alus bari ragrag saré salila serelek a lajeng chasing sakabeh hal (40 BTC) handap pikeun 0.02 BTC.

Kuring saluareun devastated. Abdi yakin Kaula bade mungkas hirup abdi leuwih ieu sareng Kuring geus geus dimimitian misahkeun sorangan ti dunya tur meunang urusan dina urutan. Kuring ngarasa aneh ngalaan pikiran tur admitting ieu dina reddit, tapi pos ieu hits home, sakumaha carana salah sahiji sub utama ngeunaan lanceukna bodo urang anu tiwas dirina leuwih kaayaan anu sarua.

Kuring admire jalma anu bisa cuaca setbacks nanaon ieu tapi Kaula mah salah sahijina. Kuring terang ti menit ka kuring maca kertas bodas nu Bitcoin éta pamanggih game ngarobah. Kuring dituang tabungan kuring kana eta, yakin tumpukan kuring bakal jadi patut sajuta (20K) jero 5 taun (Kuring disebut kieu méh sampurna). Hayu urang malah teu resep abdi hoyong hirup hiji gaya hirup boros, Kuring ngan hayang ngarasakeun finansial aman pikeun sakali dina kahirupan mah jeung hayang babagi harta nu mibanda pamadegan nu deukeut ka kuring jeung ngabantu ngawangun usaha positif sarta dunya hadé. Pompa na dumpers na Lamborghini memes anu jadi obnoxious, saolah-olah dunya perlu naon consumerism hedonistic langkung mindless. Kuring tumuwuh nepi geulis goréng jeung bounced ti piara imah piara imah jeung ti sakola ka sakola. Kuring bieu dijieun liwat kuliah tur boga kaahlian marketable. Kuring leungit maot pakasaban jualan tungtung kuring sababaraha bulan balik teu bisa mawa diri balik ka bieu meunang Toko. I dilaksanakeun kuat sapanjang taun, sanajan kuring bisa geus pasti dipake duit di kali. Kuring salawasna dibawa dahar beurang kuring sorangan ka tempat gawe na salawasna nyokot subway lamun kuring bisa gaganti Mayar pikeun Uber. Kuring invested sababaraha rébu pérak deui dina 2013 na pernah nempo hiji Penny tina eta. Op leuwih menak ti kuring sabab kuring pasti teu boga hormat diri ngahurungkeun handap sumbangan tapi Abdi ogé geulis dipastikeun yen urang teu nyumbangkeun ka tentara leutik jalma anu dina kaayaan anu sarua jeung kuring écés sunda 't pantas eta atoh. Nalika kuring ngajalankeun kana babaturan, aranjeunna sok nanya ngeunaan kumaha ogé kuring kudu ngalakonan lantaran nyaho kuring geus a proponent Bitcoin keur lila. Mesem tur nempo éta dina panon bari ngawangkong positif ngeunaan Bitcoin nyaeta incredibly taxing na kuring langsung hayang maledog nepi di jarian pangcaketna tiasa afterwards.

Kuring nyaho tempat sejenna di jagat raya, aya hiji 'abdi’ anu mutuskeun ngalawan dagang margin atawa dieureunkeun sanggeus sababaraha karugian atawa henteu mimiti muterkeun bula di awal hiji pasar biruang. Henteu atuh sanajan, Abdi fool a na I squandered hijina hal bade pikeun kuring dina hirup. Kuring miharep batur heed nu warnings, tapi paling nyaho moal. Jalan anu mana waé, Kuring teu boga tipe pikiran mun ngantep hal kawas kieu balik mah teu bisa nangtung lalajo Bitcoin bulan deui tur jadi tinggaleun. Ieu hanjelu nu uang tiasa gaduh kakuatan misalna leuwih jalma. Kuring nyaho loba geus miboga kahirupan maranéhanana nyirorot dirobah pikeun hadé tapi anggap aya dua sisi keur koin.

Abdi malah teu terang naha kuring masih obsess leuwih Bitcoin sarta sub ieu. Saleresna mah teu tiasa mikir nanaon sejenna paling waktu. Kuring nebak I tetep hoping yén nagara éta bakal lungsur ka sababaraha jumlah pisan lemah sareng nu abdi gé tiasa mésér deui di tapi nu teu make akal pikiran kusabab kuring teu boga $10 mun ngaran kuring nempatkeun deui dina. Kaula bade leungit kauntungan pangangguran kuring jeung perumahan di sababaraha bulan jeung bener boga nowhere ngahurungkeun sakali éta kajadian.

Kuring nyaho paling urang bakal narik diri nepi ku bootstraps maranéhanana sarta mawa on tapi nyaho yén kuring pernah bisa kabur pikiran kuring. Hampura mun gembor négatip on comment nanaon sarta reasoned Anjeun. Kuring hayang op nu pangalusna sarta anjeunna sigana boga sikap leuwih hadé arah cobaan ti I do, malah jeung patok keur nu loba nu leuwih luhur.

édit: Kuring lolobana kuciwa ngeposkeun ieu. Kuring nurun ilahar eta bakal meunang dikubur, teu nyadar yén thread ieu masih geulis aktif sarta yén kuring dipasang dina comment luhur. Hatur nuhun komentar, PMS jeung kecap nanaon. Kaula mah di bahaya saharita nanaon sarta teu nyobian ngamimitian pihak karunya keur kuring sorangan. Mangkaning, hatur nuhun sadayana pikeun perhatian anjeun.


JungleSumTimes Kuring geus aya. Leungit kakaisaran abdi di entirety na 10 sababaraha taun ka pengker. Deui ka pasagi salah. Anjeun bakal jadi pait jeung ambek pikeun awhile. Coba parobahan tetempoan. A change of lintang.

Ngan diajar jadi bersyukur pikeun naon anu Anjeun boga. Masih gaduh eyesight Anjeun? leungeun Anjeun masih dianggo? Anjeun alus di sangkan guyonan? dasar. Hatur béntang kantos-asih anjeun luhur pikeun hal ieu.

Kusabab ngabogaan duit atawa henteu ngabogaan duit wae teu bener ngaganti WHO anjeun. Dianggo dina bodo. Masihan anjeunna sababaraha slack. Anjeun bakal jadi deui. Ngan butuh waktu jeung loba forgiving diri.


Rabbit0123 Eta nu keur jalan jadi ok.

Aya carita ngeunaan hiji guy Cina anu kungsi kuda geulis jeung dulur éta timburu ngeunaan dirina, nyebutkeun kawas "Sobat anjeun sangkan euyeub". Anjeunna mesem tur ngabales "haha urang gé ningali". Di sawatara titik manehna lumpat ka sisi leuweung, jadi jalma anu nyebutkeun "oh anjeun katuhu, manéhna nu keur Isro jeung anjeun rengse lalaki !". Anjeunna ngawaler "Ieu gé ningali". Dina bulan sababaraha kuda indit deui kalawan sababaraha kuda séjén – budak manehna kapanggih dina liar. Jalma anu ngabéwarakeun "wow kiwari anjeun baé richest di kampung, kedah kitu senang!". Anjeunna ngabales "kami gé ningali" deui. Lajeng putrana bari nyoba naek kuda liar murag na peupeus leg na… nu éta kaayaan pisan bad di Cina abad pertengahan . "Oh ieu sadayana harta tétéla jadi kutukan". "Urang tingali!". Dina sababaraha ngengat kaisar Cina dimimitian perang jeung nyandak sakabeh budak cageur tina kampung, iwal hiji nu kungsi leg rusak tangtu. Jalma anu devastated. "Oh carana katuhu anjeun lalaki heubeul , kiwari kami gaduh nanaon, putra urang tercinta anu Isro tarung dina perang bodo, jeung anjeun diteundeun kuda anjeun jeung anak anjeun !". Nebak naon anjeunna diwaler!

Ieu kaayaan kacida pisan hanjelu sarta kami kabéh di dieu pikeun babagi nyeri anjeun sarta sangsara. Nu penting pikeun nginget sanajan mangrupa nu leungit ngan sababaraha BTC, tur hirup teu ukur up na mah ngan Downs, eta mangrupakeun campuran duanana. Ieu bener dina kakuatan anjeun teu meunang teuing bungah dina up na teuing devastated on Downs, sanggeus hiji aya di handap séjén , tetep kabuka.

Eta nu keur jalan jadi oke dude, éta oke malah ayeuna. Anjeun bakal ningali.

Diédit: ejahan


gypsytoy hatur nuhun, lalaki. Éta sabenerna allegory geulis compelling na mah geus teu kadéngé deui sateuacan. Ieu leres yen hal anu salawasna ngarobah keur hadé atawa goréng na aya pasti loba hal pikeun hirup keur, abdi ngan terang deui bakal tangguh atawa teu mungkin keur kuring mun ngantep lebet tina sakabeh cobaan ieu. pikiran kuring geus tortures kuring tur kiwari geus kebat hiji deui suluh pikeun ngalakukeunana.

nuhun sakali deui, Kuring keur ngalakukeun komentar ieu mun haté.

doc_samson Mun anjeun resep carita nu bisa ngarasakeun maca sabagian buku on Zen. Aya hiji hususna, teu bisa ngelingan nami eta, tapi éta pisan leutik sarta pohara kandel sarta ngan kagungan hiji pasemon on tiap halaman atawa dua. Utamana sababaraha buku Zen on sumanget soldadu. Kavling mahluk resep nampa pati sangkan anjeun sabenerna bisa hirup tiap dintenna pikeun anak fullest, jsb.

Ogé Tao te Ching buku filsafat Cina. Sarta meureun sabagian Budha.

Jeung raka Arelius’ Meditations, kavling Stoicism mana pisan sarupa Zen.

Pupusna seuri di urang sadayana, tapi kabeh manusa bisa ngalakukeun nyaeta seuri deui.

Anjeun boga kakuatan leuwih pikiran anjeun – moal acara di luar. sadar ieu, tur anjeun bakal manggihan kakuatan.

The kabagjaan tina hirup anjeun gumantung kana kualitas pikiran anjeun.

Mun anjeun distressed ku nanaon éksternal, nyeri nu teu alatan hal éta sorangan, tapi mun estimasi anjeun tina eta; na ieu nu boga kakuatan pikeun nyabut dina momen naon.


Fontas pakaya munggaran anjeun, dijieun jeung leungit. Kuring geus aya teuing.

Aya ngan dua kemungkinan. Éta kieu kabeh tuah, atawa éta eta skill?

Lamun éta tuah, mangka anjeun kedah hiji wengi unbelievable dina kasino di, Tapi pernah cashed kaluar. Dina tungtungna imah meunang, sabab salawasna ngalakukeun. Nempatkeun eta tukangeun maneh, ngadamel meme ngeunaan eta, tur éta carita mun ngabejaan di bar. Pél bulao.

Lamun éta skill, nu nuju nyokot karacunan beureum. Ngumpulkeun nepi 3k sejen, tur ngalakukeun eta sakuliah deui. Ngan ngulang naon tuh taun katukang – kanyataanna, eta bakal leuwih gampang sarta gancang kadua kalina di sabudeureun. Anjeun sataun balik, nu lebay, Tapi maneh bakal mungkas nepi sahingga sakabéh deui beuki. Maksudna, lamun strategi anjeun sabenerna sora.

Loba jalma anu nyieun na leungit pakaya kahiji maranéhanana pernah cobian deui, na pernah manggihan lamun ieu tuah atawa skill.

Kuring réngsé nepi jumping di liang kelenci sanggeus kaleungitan rejeki dagang kahiji abdi. kaputusan pangalusna tina hirup kuring. kadua sumping malah gancang ti heula, tur éta loba nu leuwih gede – nu sums aslina sigana miniscule kiwari.

Terserah anjeun, upami anjeun hoyong pikeun manggihan cara jero liang kelenci anjeun mana.


zksnugsKuring ngarti nyeri Anjeun. Nyaan ngalakukeun.

Sakapeung mah hayang kuring pernah sumping ka uninga ngeunaan crypto. Ieu duanana mangrupa berkah tur kutukan. A berkah alatan anjeun bisa meunang 'gélo gainzz', Tapi dina waktos anu sareng, Anjeun perlu trapped di dunya eerie ieu, dimana pikiran anjeun wanders kana pikiran kawas kumaha anjeun bisa retire a millionaire lamun geus teu payu mimiti / dijieunna éta perdagangan salah / nuju di saméméhna jsb. Ku teu sangka urang pernah bisa kabur ieu. Salami urang hirup urang bakal salamina janten budak pikiran ieu, nu bakal salawasna datangna deui ka dipikanyaho kami tina naon urang bisa geus 'dilakukeun béda'. Bisa meureun pernah leumpang jauh jeung poho ngeunaan eta, kawas naon bisa urang pigawé tina hiji situasi ngerakeun. Kusabab bari jalma séjén bisa poho, urang moal poho lampah urang sorangan.

FontasCara zen ngeunaan kaayaan pembuatan sarta kaleungitan pakaya a – aya ngan 2 kemungkinan. Ieu tuah atawa dinya éta skill.

Lamun éta tuah, lajeng Kuring kungsi hiji wengi unbelievable dina kasino di, Tapi pernah cashed kaluar. Dina tungtungna imah meunang, sabab salawasna ngalakukeun. Nempatkeun eta kabeh balik atuh, ngadamel meme ngeunaan eta, sarta eta ngan bakal jadi carita lucu mun ngabejaan di bar. Pél bulao.

Lamun éta skill, Kuring nyokot karacunan beureum. Ngumpulkeun nepi basa leutik, tur ngalakukeun eta sakuliah deui. Ngulang naon atuh naon kahiji waktos sabudeureun – kanyataanna, eta bakal leuwih gampang sarta gancang kadua kalina di sabudeureun. Maksudna, lamun strategi sabenerna sora.

Loba jalma anu nyieun na leungit pakaya kahiji maranéhanana pernah manggihan lamun ieu tuah atawa skill.

Kuring réngsé nepi jumping di liang kelenci sanggeus kaleungitan dagang pakaya dotcom munggaran kuring. kaputusan pangalusna tina hirup kuring. kadua sumping malah gancang ti heula, tur éta loba nu leuwih gede – nu sums aslina sigana miniscule kiwari.

Kuring ukur kaduhung geus wasting 2 taun kirang panjang di imah mommy urang sateuacan eta kabeh diklik di sirah kuring – tuah atawa skill, Kuring bisa pernah kenal – iwal kuring cobian deui tur tingal. Tétéla ieu skill.

Terserah anjeun, upami anjeun hoyong pikeun manggihan cara jero liang kelenci anjeun mana.

gypsytoy Hehehehe éta tangguh pasti. Kuring nebak hijina jawaban téh pikeun manggihan nilai leuwih dina aspék séjén tina kahirupan. hubungan, hobi, mere deui. Aya loba cara pikeun nyoba nambal pikiran anjeun sanggeus hal kawas kieu, Abdi ngan hariwang kuring teu boga parabot atawa bakal pikeun ngalakukeunana. Hatur nuhun komen.


AjaxFC1900 Teu sangka abdi ieu genius dagang, allah hiji, naon waé

Poho ngeunaan riches nu, parahu, hotél jsb…di ahir poé éta sakabéh ngeunaan rarasaan anu, everybody pantes ngarasa kawas éta saeutikna sakali dina kahirupan…Anjeun ngalaman nu perasaan pisan ngora…ganggu teuing, di ahir poé urang keur sagala dasarna geus maot, dina skéma hébat mahluk henteu masalah anu laér lamun dijieun atawa leungit 5 jutaan , ngabejaan Anjeun leuwih dina skéma hébat mahluk ayana urang henteu masalah anu laér sarta, kawas ceuk urang keur sagala geus maot atoh.

Hal ieu nyusahkeun, sakapeung, nu geus kaliwat eta dipaké pikeun jadi gampang… kawas akang perang na boh meunang dunya atawa meunang bullet di sirah atawa maot di medan perang…kiwari kami henteu ngalakukeun eta hal deui sarta urang sabenerna kudu nungkulan gagalna nu cara goréng dibandingkeun maot keur brains kami / pikiran. Ieu cara gampang deui lajeng, nalika kami kirang calakan sarta leuwih agrésif

Cinnamon_Twist Nyaan daek logika ieu. Jalma nu geus kaliwat éta incredibly calakan ngan lantaran teu linggih dina pangaweruh accumlated kami boga dinten henteu nyieun eta savages. Anjeun masih bisa buka perang lamun hayang taya sahijieun anu stopping Anjeun.

Yén filsafat hirup oge bener hanjelu. Ieu moal diri bukti yen kusabab kahirupan pamustunganana bakal mungkas keur anjeun nu kedah manggihan eta kitu hartina jeung Bintara.

JungleSumTimes Jigana aya sababaraha nurun kabebasan kahontal ti recognizing yén kami kabeh blips ngan saeutik dina layar badag. Lamun anjeun narima insignificance tina ayana anjeun bener frees anjeun nepi ka ngan jadi diri na kawas jalma anu na ngudag hal anjeun bogoh tinimbang pikahariwangeun sadaya waktu ngeunaan kumaha masarakat anu ditilik Anjeun.

Atuh meunang eta goréng cara kieu lantaran bankroll anjeun bagian badag kumaha anjeun ditempo sarta ditetepkeun janten kasuksésan dina kahirupan. Aya kitu loba ukuran hadé.


pepe_le_shoe Poker boga unsur skill, tapi lamun pecandu judi antes up, anjeunna bakal Gamble. Anjeunna bisa maénkeun kedap pikeun 2, 4, tiasa waé 6+ jam, poé sanajan, Tapi di sawatara titik, saméméh anjeunna mana asal, anjeunna bakal Gamble. Anjeunna kudu nu Selang sakeudeung di disiplin, anjeunna bakal, ngan sakali, balik ngalawan odds na bet sagala di palih hiji draw lempeng jero, atanapi nyorong teuing teuas kalawan set handap nalika anjeunna weruh jero handap yen manehna meunang kaluar digambar.

Aya pamaén poker nu meunang sadaya waktu, skill meureun aranjeunna saena, nu maths, atanapi maca jalma. Tapi taya jalma ieu gamblers leres. Gamblers salawasna balik kalawan nanaon.

Anu kuring bari. Kuring teu maén duit deui.


SamAiken Kuring teu boga 200 BTC, tapi geus dina kaayaan sarupa Dengdekkeun sahenteuna dua kali. Anjeun teu hiji pangheulana meunang euyeub gancang lajeng leungit kabeh duit Anjeun. Kabeneran, Anjeun teu mungkas nepi di jail saloba “meunang euyeub gancang” jalma ngalakukeun.

Numutkeun naon ceuk, anjeun boga sela pangaweruh badag ngeunaan pentingna Tumuwuhna sarta résiko-manajemén, jadi sumangga méakkeun sababaraha waktos nalungtik eta. Ayeuna anjeun disgusted kalawan BTC jeung saha atuh ieu rasa kacida alusna, tapi bakal maot.

Aya kasempetan nu urang boga pasar bearish pikeun sababaraha minggu atawa malah bulan, jadi maneh boga waktu pikeun tenang, ngadidik diri ngeunaan investasi na gabung kami engké dina gelombang salajengna. Anjeun boga leuwih pangalaman jeung pangaweruh, ti rata investor crypto.

Jeung ayeuna bagian penting – anjeun masih bisa ngawangun deui portopolio anjeun ti scratch! Bakal butuh leuwih lila, ti sababaraha bulan, Tapi anjeun bisa nyieun. abdi henteu ngalakukeun éta. Loba jalma tuh. Anjeun tiasa ngalakukeun eta, oge.

Jeung dagang téh salawasna picilakaeun, stres sarta henteu nambahan nilai wae ka masarakat atawa komunitas, jadi investasi na hodling mangrupakeun jalan teuing aman mun meunang euyeub, tinimbang dagang. The heubeul anjeun meunang, stress langkung bahaya bakal pikeun anjeun, eta malah bisa maéhan anjeun (e.g. serangan jantung). Jadi butuh waktos Anjeun, ngalenyepan resiko-manajemén, pernah maén kalawan gembleng portopolio Anjeun, jeung nalika anjeun meunang loba cryptos deui, ulah poho pikeun rebalance portopolio Anjeun ku cara ngagerakkeun sababaraha dana kana duit Fiat, real estate atawa saham.

Sajaba ti investasi, punten ulah poho bade difokuskeun naon rék ngalakukeun dina hirup iwal keur bodo euyeub jet ngalayang. Kumaha rék nulungan jalma jeung nyumbang kana masarakat? Sarta investasi waktu anjeun dina arah ieu. pangalaman Anjeun, pangaweruh jeung reputasi moal ngan ngaleungit kawas BTC tuh.

Jadi bijaksana tur tetep tenang!


pangalaman Hashflare