Kumaha carana sangkan teknologi blockchain ngamekarkeun dina 2018?

Ampir sapuluh taun ka pengker jalma munggaran kapanggih kaluar ngeunaan téhnologi blockchain. Ti saprak éta, wawakil industri béda geus mantau ngembangkeun teknologi ieu manggihan hiji pamakéan pikeun eta dina widang maranéhna. Sumawona, pausahaan paling ngadegkeun anu merging kana alliances kayaning perusahaan Ethereum Alliance (Eee), R3, sarta Project Hyperledger, mun nyieun solusi basis blockchain anyar. Simkuring hoyong bagikeun pendapat para ahli dina ngembangkeun blockchain di 2018, na mana pausahaan keur perencanaan pikeun nerapkeun téknologi anyar dina mangsa nu bakal datang.

téhnologi Blockchain ngamekarkeun

Blockchain Téhnologi Ngembangkeun

Salaku Forbes nyatakeun blockchain kudu implikasi lega-ranging keur jalan dunungan assess caleg na eusian vacancies. Di 2018, bakal aya loba platform on pasar sarupa APPII, nu nyadiakeun pamaké kalawan “pinter” propil dina jaringan blockchain. Henteu ngan bakal propil ieu ngandung pamaké CVs, tapi ogé informasi ngeunaan merits karir maranéhanana sarta prestasi, sertipikat ti competing program atikan jeung informasi penting lianna wae. sajaba ti, lembaga atikan sarta dunungan kudu aksés ka profil pikeun ngonfirmasi inpo ieu, kukituna sahingga pinuh dipercaya.

Laporan panganyarna ti IDC Kaséhatan wawasan - a panalungtikan sarta sungut konsultan - catetan anu dina sababaraha taun hareup téknologi blockchain bakal dipaké dina loba widang Podomoro. Panilitian “ramalan Dunya industri Podomoro 2018” prédiksi yén ku sataun salajengna 20% organisasi bakal aktip ngamekarkeun blockchain proyék. ku 2020 blockchain bakal dipaké dina manajemen operasional, kitu ogé pikeun ngajaga basis data pasien. Perusahaan Skycell mangrupakeun conto vivid kumaha blockchain na IoT nawiskeun hiji ranté suplai efisien keur industri farmasi, nu ngawengku pangmayaran, tagihan, jeung asuransi.

Di pamilon waktos sahiji proyék Blockchain Research Institute, nu ngawengku IBM, Napsi Co., sarta FedEx, nyangka yen blockchain dilaksanakeun dina industri manufaktur jeung produksi, moal jadi ngan pakakas poko, tapi bakal embody generasi kadua ti revolusi digital, kalawan hiji munggaran keur penemuan Internét. pausahaan kayaning Foxconn bakal make blockchain ka ngawas transaksi di ranté suplai maranéhna.

Blockchain diréktur di LOOMIA Saul Lederer percaya yén di 2018 urang tingali pausahaan kumaha ngadegkeun, anu geus junun ngabuktikeun diri dina sagala rupa pasar, bakal ngajalankeun jasa pilot jeung produk dumasar kana blockchain umum.

pausahaan mapan pisan cognizant kumaha lembaga nu dipaliré internet di 90an anu dikonsumsi ku startups web, sarta aranjeunna teu hayang jadi sarupa blindsided kalawan datangna téhnologi blockchain. Aranjeunna ngakuan ayeuna teh boh ngamimitian experimenting kalawan blockchain atawa balik jalan blockbuster a.

Hatur nuhun kana blockchain, pamakéan kontrak pinter moal ngarobah teuing. panas panungtungan IT buta IBM, Amérika asuransi Corporation AIG, jeung parusahaan finansial Standar Chartered purwakarta réngsé nguji pilot sahiji basis blockchain “pinter” Kawijakan asuransi internasional. Pikeun kahiji kalina blockchain jeung pinter kontrak anu dipaké di industri ieu, nu salajengna bakal ngamekarkeun proyék ieu dina skala masif di 2018. Oliver Bussmann téh yakin yén blockchain geus ngarobah teu ukur ti séktor financial asuransi tapi ogé bakal dampak industri lianna. Dina hal ieu, sataun salajengna loba pausahaan kudu adaptasi model bisnis maranéhna pikeun minuhan sarat ti pasar anyar.

Di dunya nu mana middlemen anu jadi leungit, Pausahaan kudu diajar pikeun ngeureunkeun pamikiran di silos tur jadi leuwih kabuka pikeun jadi mitra di ekosistem atanapi dina platform lega. Anu, dina waktosna, hartina mutuskeun rupa model bisnis naon maranéhna rék - naha éta platform muterkeun, muterkeun produk, strategi omni-saluran, teras salajengna.

Oliver Bussmann - presiden moal-pikeun-kauntungan Crypto Valley Asosiasi jeung urut CIO dina KUBS - dicatet yén bank gede bakal kabetot dina sistem pembayaran blockchain, sabab cocoba ku kaunggulan blockchain brings dina watesan processing real-time, propil résiko handap, waragad leuwih handap sarta transparansi. pangusaha nu ogé ngomong yén dina 2017, pausahaan anjeunna kagungan hak husus pikeun digawe sareng ngalaman dibayar beuki loba perhatian ka rupa anyar jasa nu blockchain nyandak, utamana mun blockchain digabungkeun jeung IoT jeung AI. Numutkeun Bussman, trend ieu bakal di teruskeun sa 2018, sakumaha laporan panganyarna dina Forbes nyatakeun ogé. Sifat énkripsi sarta desentralisasi of blockchain pisan mangpaat pikeun mantau jumlah kantos-tumuwuh alat on IoT. kituna, laporan catetan anu daya komputasi dipaké pikeun bitcoins pertambangan bisa dipaké pikeun ngajaga imah pinter ti cyber-garong generasi anyar.

CEO inti Visi, Abhishek Pitti ngajelaskeun ciri blockchain nu bakal nulungan dina ngamekarkeun panyalindungan data kuat. Manéhna yakin yén dina 2018, aréa ieu bakal ningali kauntungan paling signifikan tina ngembangkeun silih téknologi kayaning kriptografi, enkripsi, sarta blockchain:

Blockchain mangrupakeun alat kuat nu bisa mawa robah positif dina loba industri, sarta kami foresee nu advancements dina téhnologi enkripsi na kriptografi, gandeng ku blockchain, bakal resep for keur ayaan dina industri kaamanan di 2018. Contona, nu Equifax data Hack hiji hal anu diperlukeun leuwih ti ngan blockchain geus dicegah deui. Bari téhnologi blockchain bisa mibanda konsumén bener mantuan ngeceskeun kadali leuwih leuwih data pribadi sorangan dipiboga ku pausahaan, lila-kaamanan goréng bakal geus ninggalkeun aranjeunna rentan, nganggo atanapi teu nganggo blockchain. Dimana fitur kaamanan blockchain urang bakal bener datangna kana sorangan bakal di gandeng maranéhanana jeung IoT. Kalawan jumlah kantos-ngaronjatkeun alat disambungkeun, 2018 bakal butuh arsitéktur kaamanan blockchain urang ngajaga aplikasi IoT sarta pamaké ti breaches data canggih. Kuring niatna yakin yén 2017 éta ngan hiji trailer keur naon datang dina 2018 sakuliah sakabéh ékosistem blockchain jeung séktor.

dmitriy Zhulin, ko-pangadeg in ékosistem, ekspektasi ningali blockchain jadi téhnologi mainstream lega diadopsi dina 2018, transforming sacara gembleng host industri tina jasa financial ritel, mun logistik tur ubar. Dina waktu nu sarua Max Kordek, ko-pangadeg parusahaan Lisk, percaya yén urang bisa ngaharepkeun loba kamajuan di governance jaringan blockchain di 2018, nu bakal ngawengku mékanisme konsensus anyar jeung prinsip diropéa pikeun nyieun kaputusan ngeunaan upgrades jaringan:

Kalawan Bitcoin urang pamaké diaktipkeun Leuleus garpu (UASF), atanapi mékanisme konsensus Lisk urang Delegated-Buktina-of-stake, urang bisa ngaharepkeun solusi kahareup nu mantuan nyieun kaputusan krusial ngeunaan masa depan hiji proyék urang. Isu scalability bakal topik panas sejen neraskeun kana 2018. frameworks blockchain ayeuna anu masih katinggaleun balik lamun dibandingkeun speeds urus ditawarkeun ku pesaing tradisional kayaning Visa atanapi MasterCard. industri baris butuh keur manggihkeun solusi anyar jeung ngaoptimalkeun kode ka titik dimana tingkat kalapa tina responsiveness bisa dihontal. Ieu salah sahiji alesan kunaon Lisk nyaeta sidechains ngalaksanakeun. Mastikeun aktivitas jaringan well-disebarkeun jeung ngaronjatkeun kagancangan processing dina jaringan penting.

Blockchain Téhnologi Ngembangkeun 2018

téks Inggris aslina Ieuh

tulisan patali: