Ethereum Wallet ImToken boga $ 35B dina deposit, langkung ti 99% bank AS

Ethereum Wallet ImToken

Cina basis ImToken, salah sahiji mimiti Cryptocurrency na Ethereum dompet nu didaptarkeun dina Apple App Store, geus diprosés leuwih ti $ 35 milyar dina deposit leuwih sababaraha taun katukang, outperforming Coinbase.

Ethereum Wallet ImToken

Sarupa Blockchain, MyEtherWallet na MyCrypto, ImToken mangrupakeun dompét bébas jeung non-portal anu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyimpen, ngirim sareng nampa cryptocurrencies kayaning Ethereum bari tetep ngaropéa kadali pinuh ku kenop swasta maranéhanana jeung rekening.

Dina dinten awal Ethereum, saméméh ngembang dompet populér kawas MyEtherWallet na MetaMask, ImToken éta hijina pamaké dompét mobile dipercaya bisa make on alat nu bagerak. Kauntungan kahiji-mover ImToken urang jeung kesederhanaan tina aplikasi nu nyababkeun platform nu nanganan leuwih ti $ 35 milyar dina deposit, ngalambangkeun leuwih ti 99 persén bank AS.

Dina sasih Méi, Bloomberg dilaporkeun yén Xapo, nu geus diolah leuwih ti $ 10 milyar dina deposit leuwih tilu taun geus kaliwat, Seueur dina deposit na ti 5,670 bank di Amérika Serikat atawa 98 persén bank nagara urang. $ 35 milyar dina deposit pikeun éter jeung cryptocurrencies sejenna bakal nyieun ImToken luhur 0.5 persen, babarengan jeung bank utama sarta lembaga keuangan.

Investasi ti Ibu Cina VC Giant IDG

IDC Ibu urang ImCrypto basis Cina, nu salah sahiji firms ibukota venture panggedena di Asia, narima $ 10 juta buleud tina pembiayaan minggu ieu. IDG Ibu geus invested di leuwih ti 700 pausahaan sareng 150 kaluar suksés, kaasup multi-milyar pausahaan dollar kayaning maker handphone Xiaomi, maker batré wearable Anker, cryptocurrency parusahaan Circle jeung swap cryptocurrency Coinbase.

Modél bisnis of ImCrypto sarua jeung nu ti Blockchain na blokade platform non-depot séjén. Alatan fungsionalitas transparan sarta software bébas na, teu boga sumber stabil panghasilan. Sedengkeun kesederhanaan teh platform ImCrypto pamustunganana ngarah ka ayaan jangka panjang na, kasusah tina monetizing ImCrypto sanajan milyaran dollar disimpen di platform nu bakal jadi diteuteup salaku hiji masalah utama ku investor, utamana firms ibukota venture, dina industri téhnologi tradisional.

IDG Ibu urang $ 10 juta investasi geus ditémbongkeun kapercayaan dina tumuwuhna jangka panjang tina cryptocurrency na dompét operator. Sanajan dompet non-parangko bébas ayeuna boga jualan na margins kauntungan low, firms ibukota venture masih ngajalankeun jutaan dollar patut waragad, recognizing poténsi dompet cryptocurrency.

“Urang dipikawanoh poténsi Ethereum dina tahap pisan mimiti na fokus kana diferensiasi Sunan Gunung Djati ti pesaing, tumuwuhna ieu pinuh organik, urang tadi teu marketing atanapi iklan anggaran,” ceuk pangadeg ImToken Ben Anjeunna, nyarios yén IDG ibukota gawe karek kaala bakal ngaktipkeun parusahaan ngudag pamasaran jeung perluasan agrésif dina pasar cryptocurrency global.

Trust ti investor

cikeneh, salila hiji wawancara kalawan Bloomberg Télévisi, Dan Morehead, CEO Pantera Capital, a $ 1 dana pager hirup miliar cryptocurrency, ceuk pangajen pasar cryptocurrency urang bisa ngaleuwihan $ 40 triliun dina ngajalankeun panjang.

“The $ 400 miliar pasar crypto bisa ngahontal $ 4 triliun, komo $ 40 triliun pasti mungkin, éta nu ramalan 10-taun, eta moal lumangsung sapeuting,” cenahna Morehead.

Badag skala firms ibukota venture jeung dana pager hirup umumna optimistis ngeunaan alam jangka panjang pasar cryptocurrency sarta yakin yén cryptocurrencies bakal jadi kelas asset utama anu bakal bersaing jeung aset tradisional jeung sistem finansial global.


Ethereum Wallet ImToken

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *