Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 4

Teuing mimiti ngajual aset crypto

Salah sahiji investor mimiti di bitcoin, dipikawanoh salaku SuperDuperDerp, ngawartoskeun reddit kumaha anjeunna invested di cryptocurrency deui dina 2012 lamun éta ngarugikeun $ 4. keur $ 400 anjeunna nuju 100BTC. Tapi sanajan kanyataan yén anjeunna instan ngagaduhan aub dina subyek cryptomarket sarta terang yén bitcoin tangtu biaya loba duit, anjeunna teu bisa tetep aset-Na pikeun lila. Alesan ieu kasusah finansial, kitu ogé tumuwuh lemah cryptocurrency nu. kituna, nalika laju bitcoin dua kali tur ngahontal éta $ 8 tanda, anjeunna mutuskeun pikeun ngajual aset na, hoping yén Nilai tukeur bakal ambruk jeung anjeunna bakal bisa ulang asupkeun kalawan harga low. Sanajan, ieu teu lumangsung …

Tetep di hideung, anjeun kudu nuturkeun tilu aturan basajan:

1. Éta patut dimimitian ku leutik – cryptocurrencies kénéh cukup téhnologi anyar, jeung pasar dina pisan volatile, ukuran investasi optimal kedah tina 1% ka 5%.

2. Ulah ngajual teuing gancang – malah lamun investasi geus dipelak ku 20% atawa 30%.

3. Ulah panik – cryptocurrencies pisan stabil, na laju maranéhna bisa rupa-rupa ti 20% ka 50% dina hiji dinten.

Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 3 Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 5


Tulis: Richard Abermann


 

One comment

  1. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! Sanajan, how could we communicate?

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *